Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, נניח ויש לי רשיון אך שוטר עצר אותי ואת הרשיון שכחתי בבית על פי החוק מה העונש המגיע לי ומה עליי לעשות ?

:smilecolr
פורסם

עליך להזדהות בתעודה מזהה אחרת (ת.ז. או תעודה צבאית/משטרתית) ואז תידרש תוך 24 שעות להתייצב בתחנת משטרה ולהציג רישיון נהיגה בר תוקף, המתאים לכלי רכב שבו נהגת.

עד כמה שידוע לי, אם תעשה את זה, לא תידרש לשאת באחריות מנהלתית/פלילית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עם הראת, לא נראה לי שתקבל משהו, אלא אם כן התחצפת לשוטר/תקפת אותו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קיים קנס של 100 ש"ח על נהיגה ללא מסמכים (כאשר כמובן הרשיון בתוקף אבל בבית)

בד"כ אם לא עצבנת את השוטר, הוא יבדוק במסוף לפי התעודת זהות שלך שבאמת יש לך רשיון, יעשה לך נו-נו-נו וישלח אותך לדרכך.

בגל מקרה זו עבירה פעוטה ואין שום נקודות.

אם אתה בלי תעודה מזהה בכלל (דרכון/תעודת זהות/חוגר), אתה עשוי להיות מעוכב עד שיביאו לך תעודה מהבית, זה יכול להיות לא נעים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם אתה רוצה תצהיר שאיבדת תרשיון תוציא אחד חדש ואז יהיה לך 2 . אחד שישאר קבוע באוטו כדאי שלא תצטרך חס וחלילה להסחב איתו לכל מקום ..

אני עשיתי את זה וזה נוח. לפעמים אתה קופץ לפה או לשם ושכחת תארנק אז יש גיבוי

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

אי החזקת רשיון נהיגה

100 ש"ח קנס 0 נקודות

נהגת ברכב הנ"ל, ולא נמצא איתך

רשיון הנהיגה, בניגוד לתקנה

9(א) לתקנות התעבורה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהיגה ברכב מנועי או במכונית ניידת ללא רשיון נהיגה.

נהגת ברכב המנועי הנ"ל/במכונה

הנידת הנ"ל, ללא רישיון נהיגה תקף,

בניגוד לסעיף 10 (א) לפקודות התעבורה

הזמנה לדין 8 נקודות

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איך אפשר לקבל נקודות בלי רשיון?

יכול להיות שזו שאלה שמצביע על בורות, אבל חשבתי שהנקודות מגיעות יחד עם הרשיון...

איך ישפיעו על אזרח תמים?

יום נפלא, חג שמח ושנה חדשה מצויינת לכולכם :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

שים לב לניסוח ולהדגשה שהוספתי -

נהיגה ברכב מנועי או במכונית ניידת ללא רשיון נהיגה.

נהגת ברכב המנועי הנ"ל/במכונה

הנידת הנ"ל, ללא רישיון נהיגה תקף,

בניגוד לסעיף 10 (א) לפקודות התעבורה

הזמנה לדין 8 נקודות

הניסוח יוצא מנקודת הנחה שיש לך רשיון, אך הוא לא בתוקף - ודינו כאילו אין לך רשיון בכלל.

במצב כזה - הנקודות נרשמות לחובתך, וכשתחדש את הרשיון הם יהיו איתך.

אם אין לך רשיון בכלל, אני מניח ע"פ הגיון שהן גם ירשמו לחובתך וכשתוציא רשיון בעתיד הם יהיו איתך, לא הגיוני שיוותרו לך כך על הנקודות.

מצד שני, אנחנו חיים בישראל, לך תדע :roll:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

נהיגה ברכב מנועי ללא רישיון כלל - הזמנה לדין, ואז תקבל מה שתקבל פלוס שלילה לשנתיים.

פורסם
איך אפשר לקבל נקודות בלי רשיון?

יכול להיות שזו שאלה שמצביע על בורות, אבל חשבתי שהנקודות מגיעות יחד עם הרשיון...

איך ישפיעו על אזרח תמים?

יום נפלא, חג שמח ושנה חדשה מצויינת לכולכם :)

טל

בדיוק באותה הצורה שבה קטינים נוהגים ללא רישיון נהיגה.

ל'

• תוכן חדש...