Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרצועה נקרעה לפני כשבועיים והוחלפה.

המתיחה של הרצועה מתבצעת על ידי בורג משונן שמזיז את האלטרנטור לאורך מסילה. שחרור האלטרנטור והרפיית המתיחה של הרצועה תקינה. הבעייה היא כשרוצים למתוח את הרצועה - השיניים של הבורג הרוסות אז לא ניתן למתוח את הרצועה בחזרה בצורה תקנית אלא רק בצורה "חוראנית" באמצעות לום ואז לחזק את הבורג בחזרה במקום.

ביקרתי היום אצל "שאשא" בתל אביב. הייתי בעוד חנות חלקי חילוף של מרצדס אבל יוק- אין בורג.

נראה לי שאותו הבורג גם קיים בוולוואים הישנים. יש למישהו רעיון איפה קונים ברגים או איפה אני מוצא בורג זהה חדש?

אסף

נ.ב. לא יודע אם זה עוזר אבל צריך מפתח 7 כדי לפתוח את הבורג

פורסם

רח' יצחק שדה שבת"א, אתה פונה לרח' טברסקי ואז ברח' הראשון ימינה (אין כניסה) לרח' בית אלפא ובצד שמאל יש חנות גדולה של ברגים שאיני זוכר את שמה. הבא איתך את הבורג הפגום כדוגמא (ואם יש אום אז גם אותו).

חנות חלפים לצרצדס באותו אזור: "דקר" שברח' תושיה 13, טל' 03-5617241.

מוסך המטפל בהרבה מכוניות וולבו ישנות באותו אזור: "מוסך חיבה" שברח' ישראל בק 13, טל' 03-5616868 ובקש את שרון.

פרוקית רכב למכוניות וולבו בלבד: "אחסנה ושרות לרכב" שברח' הירקון 18 א.ת בני-ברק, טל' 03-6180831 ובקש את שלמה סייג.

אני מקווה שממישהוא מהם תבוא הישועה.

בהצלחה ובברכת שנה טובה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...