Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשך היום כאשר אני נוסע בעיר ויש פקקים וחם, אני מדליק מזגן, ושעון החום מנוע נראה כך. זה נורמלי ? נאמר לי כששאלתי שכל עוד זה בגבולות הקווים של ה normal זה בסדר. ברכב הקודם שהיה לי המחוג לא היה זז מהאמצע, היום בעיר המחוג מתחיל לטפס ואותי אישית זה קצת מדאיג. הרכב הוא פורד אסקורט clx סופראקטיב שנת 96, כל מערכת הקירור הוחלפה לפני חצי שנה (רדיאטור מזגן ורדיאטור מנוע גם כלול), במערכת זורם נוזל קירור ייעודי, המאוורר עובד, הרכב מטופל במורשה היבואן, וכל טיפול כמו שעון. תגובות יתקבלו בברכה בתודה, מיכה.

Untitled-1 copy.jpg

פורסם

יש מאוורר אחד. עובד בכיוון הנכון ( מושך אחורה, מהרדיאטור לכיוון המנוע), בדיקת הבדלי טמפ' בצינורות אעשה בבוקר.

פורסם

טוב, אני מבין שזה תקין. האמת שאני חשבתי שאולי החום של הונטה מבשלת את היוניט חום מנוע וזה בעצם מה שמראה השעון, מכיוון שלא ממש חם שאני פותח מכסה, וע"פ הסקאלה העסק אמור להיות לוהט. עד כמה רגיש השעון הזה באסקורט ? ומה הטמפ' שנעות על הסקאלה שלו ? אהמ... ותגובות יתקבלו בברכה.

פורסם

שלום לך,היה לי את אותן הרכב,והשעון חום בדיוק כך הראה את חום המנוע.

תקין ביותר,גם אני בהתחלה חששתי עד שבמוסך פורד ראיתי במו עיני את השעון באותו מצב בכמה מכוניות.

פורסם

הייתי אצל אורן שירותי רכב חבר הפורום (בהמלצת רפי לין), חייב לציין שהבחור ממש חמד של בחור. הבנתי שזה תקין, כך גם נאמר לי לפני שניגשתי אליו בשני מוסכי פורד.

פורסם

אתה מכוון אותו לנקודה שאתה רוצה למדוד את חומה, בד"כ זה יהיה בראש המנוע, לוחץ על הכפתור, וקורא על הצג את הקריאה של החום. המכשיר שיש ברשותי גם מאיר נקודה אדומה שעוזרת לך לכוון את המכשיר בדיוק למקום שבו אתה רוצה למדוד את החום, כמו בכוונת לייזר על M16.

• תוכן חדש...