Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו מודל 96 עם 140 K מצב מכני חדש .

ביצעתי ישור קו רצחני .

ברכב מותקן אגזוז זרימה חופשית דרגון ופילטר K&N פתוח .

האוטו נוסע חזק והוא זריז מאוד ביחס ל106 אחרות .

הייתי מעונין להוסיף לה כוח ,אין לי בעיה עם צריכת דלק כמובן שכוח בר על חשבון דלק וזה מקובל.

עם מה כדאי להמשיך? צ'יפ ? מערכת פליטה? ווסת דלק ? חוטי הצתה סילוקון?

התקציב 5000 גמיש עם אלף לפה או לשם .

האוטו כבר גיר ידני עם מערכת הזרקה חד נקודתית .

הערות כמו תקנה XSI או תחליף רכב לא באות בחשבון .

תודה למי שיעזור

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

לפנ כשנה דברתי עם בעל מוסך שיפורים מוכר ושאלתי אותה שאלה. הבחור טען שאפשר בכ-5000 ש"ח לבנות צנרת שתהה בנוי יותר טוב ותספק בין 10 ל15 כ"ס נוספים. אני לא יודע עד כמה הדבר נכון. אבל לא פעם כתבו כאן על צנרת פליטה כשיפור לרכב אטמוספרי. תוכל לחפש ולראות עוד כמה רעיונות.כמו כן מומלץ לקפוץ לאתר של ECOSSE. יש שם כמה אופציות שיוכלו לעניין אותך, למרות שאני לא יודע אם הן עומדות בתקציב שלך, אבל שווה לבדוק.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

ב5000 ???

אני רץ עכשיו! נשבע ביקר לי!

גם אם זה היה מחיר, למיטב ידיעתי, הפיג'ו GTI היא דור II כאשר 96 היא דור I. התושבות מנוע לא מתאימות. שאלתי למען האמת, אבל המוסכניק הוא לא בדיוק מהאנשים שישתילו מנועים ללא אישור משרד הרישוי, ככה שלך תדע.

Stay tuned

פורסם

אמרתי בהתחלה, בסביבות ה5,000, אגב משהו מעניין שיוכל לעזור לעניין החוקיות,

ממיר קטליטי משופר

http://www.thepartsbin.com/catalog/products.php?year=1996&make_text=honda&model_text=civic&category=exhaust&subcategory=catalytic_converter&part_name=catalytic_converter&brand_name=&price_range=&uni=1&sort=0&limit=0&page=2

תסתכל על השני ברשימה.

אם יש לך מישהו בארה"ב. נראה לי שאתה מסודר :twisted:

Stay tuned

• תוכן חדש...