Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש סופר לנסר 94 אוטומט והיום ראיתי שיוצא לו מים מהאגזוז לא בכמויות אבל יוצא . מים ברדיאטור כרגע לא חסר .

מה הבעיה ומי יודע עלויות ? חבר שלי רוצה לבוא מוכן למוסך שלא יעבדו עליו

פורסם

אדי מים, לא דלק. אחד מתוצרי השריפה הוא H2O או בעברית, מים. בדרך כלל החומר נמצא במצב צבירה של גז, ולכן לא נראה. כשהאגזוז קר חלק מהגז הזה מתעבה למצב נוזל ולכן אתה רואה יציאה של מים.

בקיצור, סע לשלום. הכול בסדר.

פורסם

אני לא חושב שזאת בעיה , אבל ראיתי פסאט חדשה שיצאה מהחברה שכאשר לחצו על ניוטרל פול גז אז יצאו לה גם מיים מהאגזוז וגם אני לא הבנתי מזה.

פורסם
אדי מים, לא דלק. אחד מתוצרי השריפה הוא H2O או בעברית, מים. בדרך כלל החומר נמצא במצב צבירה של גז, ולכן לא נראה. כשהאגזוז קר חלק מהגז הזה מתעבה למצב נוזל ולכן אתה רואה יציאה של מים.

בקיצור, סע לשלום. הכול בסדר.

השעה היתה 6 בערב אחרי שהאוטו לא הונעה מהשעה 3 בצהרים . אין לו סיבה לחשוש מאטם ראש ?
פורסם

חנן ידידי נתן לך הסבר מיקצועי ומדוייק לתופעה טיבעית לגמרי.

הבט סביבך ותראה שבכמעט כל רכב בהתנעה "קרה" יראו מעט מיים הנפלטים מצינור הפליטה בדקות הראשונות לעבודתו ללא קשר עם מע ניהול המנוע אשר בה מצוייד הרכב.

הדבר ניכר בייתר שאת בימים לחים - הלחות שבמפלט מתעבה למיים עד שהמפלט חם דיו והמיים נהפכים שוב לגז ולא נראים עוד אך הם כיימים רק במצב צבירה שונה.

כמובן שרכב המצוייד בממיר יגביר תופעה זו.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

אגב לכן בנסיעות קצרות שהרכב לא מספיק להתחמם "המים האלה" מצטברים בדוד האגזוז ועם הזמן נוצרים חורים בדוד.

פורסם
אני לא חושב שזאת בעיה , אבל ראיתי פסאט חדשה שיצאה מהחברה שכאשר לחצו על ניוטרל פול גז אז יצאו לה גם מיים מהאגזוז וגם אני לא הבנתי מזה.

אוקי ,עכשו הבנת?!

שנה טובה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם הנוזל קירור ברדיאטור לא מתרוקן אז זה ביגלל השריפת דלק במנוע ולפי מה שהבנתי זה מצב בריא ותקין.

גם אצלי במאזדה לאנטיס יוצא מים בכמויות מהאגזוז ובחניה תמיד אני שומע מהאגזוז רעש מוזר מהאגזוז ואם אני על ניטרל ולוחץ על הגז עף מלא מים ושומעים שהדוד באגזוז מלא במים כל הזמן יש לי את זה גם בקיץ גם בחורף ואין בריחה של מים/נוזל קירור.

פורסם

מיצובישי לא מיצובושי

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...