Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם שאני מסובב את וסת החימום על חום החימום לא עובד אני אציין שהקירור עובד מצויין.

מה יכולה להיות הבעיה? כאמור רובר קבריולט מנוע הונדה.

פורסם

אצלי החימום לא עבד אף פעם שמתי לב שאני מסובב את הוסת לכיוון חימום יש מין מנוף כזה ליד קיר האש שזז.

אייך אני בודק את רדיאטור החימום? אני רוצה לעשות את זה לבד .

פורסם

המנוף יכול לזוז, אבל אם המערכת מנותקת (היא פועלת על נוזל הקירור של המנוע) אז זה אומר שכנראה הייתה נזילה והחליטו במקום לתקן לנתק את הצינורות.

אז תחפש 2 צינורות (כניסה ויצאה) מנותקים ותראה את זה בעצמך.

המון אנשים מחליטים לבטל חימום ברכב עקב עלות החלק שהיא לא זולה ברוב המקרים ומסובכות ההחלפה ברוב הרכבים (פירוק הדש-בורד).

כל זה ביחד עם שימוש אפסי כמעט בחימום ברכבים בארץ, מוביל לכך שחלק ניכר מן הרכבים הישנים הם ללא חימום.

למען ההגינות, אני לא יודע מה המשמעות ברכב שלך, והאם ניתן להחליף דרך איזור המנוע והאם יש רדיאטורים תחליפיים זולים.

פורסם
המנוף יכול לזוז, אבל אם המערכת מנותקת (היא פועלת על נוזל הקירור של המנוע) אז זה אומר שכנראה הייתה נזילה והחליטו במקום לתקן לנתק את הצינורות.

אז תחפש 2 צינורות (כניסה ויצאה) מנותקים ותראה את זה בעצמך.

המון אנשים מחליטים לבטל חימום ברכב עקב עלות החלק שהיא לא זולה ברוב המקרים ומסובכות ההחלפה ברוב הרכבים (פירוק הדש-בורד).

כל זה ביחד עם שימוש אפסי כמעט בחימום ברכבים בארץ, מוביל לכך שחלק ניכר מן הרכבים הישנים הם ללא חימום.

למען ההגינות, אני לא יודע מה המשמעות ברכב שלך, והאם ניתן להחליף דרך איזור המנוע והאם יש רדיאטורים תחליפיים זולים.

אולי לא בטוח שניתקו את הצינורות העפתי מבט אבל לא מעמיק אני יבדוק שוב,באיזה אזור בערך אמורים להיות הצינורות שהזכרת? דרך אגב תחשבו שאנחנו מדברים על הונדה סיוויק כי כל המנוע נראה אותו דבר אצלי.
פורסם
WTF חימום ?? עכשיו קיץ

אופס.. מה עכשיו קיץ...!

תבין אני מהסוג של האנשים שלא יירדמו בלילה אם למשל המצית ברכב תפסיק לעבוד.!

• תוכן חדש...