Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות רובר 620 או 623 שנת 95-96 אוט'

ומעוניין לשמועה חוות דעת של אנשים שהייה ברשותם את הרכב ולא כאלה שניזונים משמועות .

ואם יש כאלה המעוניינים למכור אחד מ2 אלה אני הששמח לשמועה הצעות .

תודה

פורסם

בתור בעלים גאה לרובר 620 שנת 95 ,אני יכול להגיד לך שהרכב המדובר

יענה על כל הציפיות שלך הן מבחינת הנוחות , הפאר והאמינות החלקים הם באופן גורף של הונדה אקורד

כך שאין מה לדאוג מהבחינה הזאת והטיפולים יחסית זולים (אם אתה קונה אז תקנה דגם לוקס הכולל עור וסאן-רופ).

לגבי 623 אין ספק שזה רכב מדהים אבל לפי מה שאני יודע אם המנוע הלך אז גם הרכב הלך (לך תשיג לו מנוע כי בניגוד ל620 שיש לו מנוע 2000 בדומה לאקורד ב623 יש 2300 ולא 2200 שיש לאקורד)

W202 C240

פורסם
בתור בעלים גאה לרובר 620 שנת 95 ,אני יכול להגיד לך שהרכב המדובר

יענה על כל הציפיות שלך הן מבחינת הנוחות , הפאר והאמינות החלקים הם באופן גורף של הונדה אקורד

כך שאין מה לדאוג מהבחינה הזאת והטיפולים יחסית זולים (אם אתה קונה אז תקנה דגם לוקס הכולל עור וסאן-רופ).

לגבי 623 אין ספק שזה רכב מדהים אבל לפי מה שאני יודע אם המנוע הלך אז גם הרכב הלך (לך תשיג לו מנוע כי בניגוד ל620 שיש לו מנוע 2000 בדומה לאקורד ב623 יש 2300 ולא 2200 שיש לאקורד)

מחזק את הדברים ולא בגלל שיש לי רובר תוצרת הונדה אם היה לי רובר תוצרת רובר ההיתי מלכלך8)
פורסם

רובר 620, איייייי רובר 620.

יש לדוד שלי אחת כזאת משנת 95.

זה היה רכב החלומות שלי עד שנהייתי קצין וקיבלתי גטס מסריחה שאני תקוע איתה לעוד 4 שנים.

לעניינינו, רכב מעולה, צריכת דלק מפתיעה לטובה, חלקים בשפע, דוד שלי עשה השבוע טיפול 10K ב 370 ש"ח במוסך מורשה!

דלק חצי סינטטי+פילטרים+מצתי NGK+כל מיני פינישים קטנים.

הסחיבה פשוט מעולה, והפאר, העור, הסאן רוף וכל התוספות פשוט הופכים את האוטו לרכב במה אחרת לגמרי.

דוד שלי קנה אותה ב 10K ש"ח מעל המחירון.

האוטו היה שווה 25K והוא קנה אותה ב 35 כי היו לה 65K ק"מ וזה בשנת 2006 אוטו של 11 שנה.

ככה שאם אתה רואה אחת במצב טוב, אל תהסס לרכוש, כי זה ישתלם לך.

אני מכיר את הרכב די טוב, אשמח לענות לך על כל השאלות.

פורסם
רובר 620, איייייי רובר 620.

יש לדוד שלי אחת כזאת משנת 95.

זה היה רכב החלומות שלי עד שנהייתי קצין וקיבלתי גטס מסריחה שאני תקוע איתה לעוד 4 שנים.

לעניינינו, רכב מעולה, צריכת דלק מפתיעה לטובה, חלקים בשפע, דוד שלי עשה השבוע טיפול 10K ב 370 ש"ח במוסך מורשה!

דלק חצי סינטטי+פילטרים+מצתי NGK+כל מיני פינישים קטנים.

הסחיבה פשוט מעולה, והפאר, העור, הסאן רוף וכל התוספות פשוט הופכים את האוטו לרכב במה אחרת לגמרי.

דוד שלי קנה אותה ב 10K ש"ח מעל המחירון.

האוטו היה שווה 25K והוא קנה אותה ב 35 כי היו לה 65K ק"מ וזה בשנת 2006 אוטו של 11 שנה.

ככה שאם אתה רואה אחת במצב טוב, אל תהסס לרכוש, כי זה ישתלם לך.

אני מכיר את הרכב די טוב, אשמח לענות לך על כל השאלות.

דלק חצי סינטטי זה דלק מעולה עכשיו בחנויות......!

פורסם
דלק חצי סינטטי זה דלק מעולה עכשיו בחנויות......!

שקרן, לא מוכרים דלק חצי סינטטי בחנויות....

ובאשר ל KOBAI הוא התכוון לשמן חצי סינטטי.

W202 C240

פורסם
שקרן, לא מוכרים דלק חצי סינטטי בחנויות....

ובאשר ל KOBAI הוא התכוון לשמן חצי סינטטי.

ברור שצחקתי בגלל שהוא התבלבל...

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מה צריכת דלק של דגם ידני? אוטמטי?

והאם איען שחיטה בעלויות תיקונים? (גם רכב מפואר וגם אין רובר יותר ): )

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

• תוכן חדש...