Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים לחברי הפורום.

בעוד יומיים אהיה בן 18.

רציתי לדעת את התהליך של שינוי שם ושם משפחה במדינה,כיצד זה הולך,כול התהליך.

מה לשנות ואיפה,האם יש צורך ללכת לכול הגורמים-הצבא(מתגייס בנובמבר),משרד הרישוי וכו.. על מנת שלא יווצר בעיות.

פורסם

אתה צריך להגיע למשרד הפנים עם -

תעודת זהות

תמונת פספורט חדשה

דרכון ישראלי

במשרד הפנים תתבקש למלא טופס בקשה לשינוי שם, שבו תצטרך בין השאר להסביר באופן מפורט את הסיבות לשינוי.

שים לב, שברגע שאתה משנה את השם לא תוכל לשנות אותו בחזרה במידה ואתה מתחרט או משהו כזה לתקופה של עד 7 שנים אחרי השינוי.

אותו דבר תקף גם לגבי שם משפחה.

אחרי השינוי תוכל לפנות למשרד הרישוי כדי לבדוק שאכן התעדכן גם אצלם כדי להיות בטוח, למרות שזה נעשה בצורה אוטומטית מול משרד הפנים - כנ"ל הצבא, כל המערכות האלו עובדות ביחד ובעיקר מבוססות על רישומים של משרד הפנים שמתנהלים דרך מספר ת"ז כמובן ולא לפי שם, ולכן אין לך ממה לדאוג.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תקופה של 7 שנים אחרי השחרור? ממש לא.. אולי 7 חודשים..

חבר טוב שלי שינה את שמו לפני הגיוס ולקראת השחרור החליט לשנות את שמו חזרה. תקופה של שנתיים-שנתיים וחצי בין השינוי הראשון לשני.

אחרי השינוי במשרד הפנים, המערכות של משרד הרישוי ושאר הגורמים אמורות להתעדכן בהתאם.

כפי שציינתי, חבר שלי שינה את שמו לפני השחרור, כאשר הוא בא להשתחרר עדיין הופיע השם הישן.

ככה שככל הנראה, לפחות בצבא, זה לא מבוצע בצורה אוטומטית אלה ידנית ומטופל ע"י שלישות היחידה של החייל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

*השינוי, לא השחרור.

אין לי נסיון אישי עם הנושא, ציינתי בפניו את מה שרשום באתר הרשמי של משרד הפנים.

DOESN'T WORK HARD

פורסם
כמה עולה כל התהליך?

כשהגעתי לפה שינו נגד רצוני את שמי לשם ישראלי.

לא עולה כלום.

רק תגיע אליהם עם ת.ז. ותמונות פספורט (צריך 2 כמדומני).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אוקיי אז עדכון קטן-היום החלפתי את השם ואת שם המשפחה.

עכשיו אמרו לי לגשת למשרד הרישוי לעדכן אצלהם.

אני עוד חודשיים אמור להתגייס,אני אמור להודיע ללשכת גיוס ששיניתי את הפרטים שלי,איך ניתן לעשות זאת?

פורסם

קודם כל - מזל טוב.

היום יומולדת. :bday:

דבר שני - תתקשר אליהם. הכי פשוט, לא?

המספר שלהם מופיע על צו הגיוס.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
קודם כל - מזל טוב.

היום יומולדת. :bday:

דבר שני - תתקשר אליהם. הכי פשוט, לא?

המספר שלהם מופיע על צו הגיוס.

:lol:תודה רבה.

שלחתי להם מייל באתר עולים על מדים,מחכה לתשובה מהם.

פורסם

שמח שהסתדרת! :-)

מקווה שזה לא ישמע לך חצוף מדי, אבל אולי בא לך לשתף אותנו במה שגרם לך לעשות צעד כזה?

זה נשמע לי שינוי ענק, לא חושב שהיה לי אומץ לעשות כזה דבר.

בכל מקרה, שמח שאתה שמח, וכמו שקונדסון אמר - מזל טוב :-P

DOESN'T WORK HARD

פורסם

שיהיה במזל טוב!

מתעלק על השירשור;

מישהו יודע אם התהליך מתנהל אותו הדבר כאשר רוצים להוסיף שם לתעודת הזהות? (במקרה שלי עוד שם משפחה).

Nothing runs like a Deere.

פורסם

מצטרף, הפרוצדורה זהה לזאת ש gilzz עבר - ראה את מה שכתבתי לו בתגובה הראשונה כרלוונטי גם אליך.

ההבדל היחיד הוא, במילוי הטופס עצמו במשרד הפנים.

למשל - אם שם משפחתך הוא כהן, ואתה רוצה להוסיף את השם ישראלי, מלא את הטופס לשינוי שם המשפחה כשהשם החדש הוא כהן ישראלי.

בהצלחה גם לך!

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...