Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר למחיר של BMW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לדעת את המחיר של BMW 645 ,לפחות בערך

ואת המחיר של מאזדה 2 והאם היא באמת שווה את הכסף.

תודה מראש:wink:

פורסם

כדי לגלות מחיר מחירון של כל רכב בישראל, יש לך את מחירון לוי יצחק -

http://www.winwin.co.il/c/MhTelemeserForm.asp

בעלות של שיחה סלולארית תוכל לצפות במחירי המחירון של כל רכב בישראל.

בקשר למאזדה 2 - הרכב עדיין חדש מאוד בארץ, קשה לי להאמין שמישהו יכול לתת לך עליו חוות דעת מעבר למה שנוגע לנוחות נסיעה והנאה מנהיגה.

אם אני זוכר נכון, הייתה השבוע במעריב \ ידיעות (לא זכור לי בדיוק איזה מהם) כתבת השוואה בין כמה קומפקטיות חדשות, ביניהן המאזדה 2 - אם נשארו לך בבית עיתונים מהשבוע נסה לפשפש ולראות אם אתה מוצא משהו (היה אזכור לכתבה בעמוד הראשי בעיתון של אותו יום).

בהצלחה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בשביל מחיר אתה לא צריך את הפורום הזה. מה גם שהכותרת שלך לא תואמת את חוקי הפורום. תקרא את החוקים, תחשוב על שאלות ענייניות, ותחזור.

בברכה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...