Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך למעשה לאבטח את עצמי בפני קנסות ועבירות תנועה ?

הנהג המיועד,הוא למעשה ראש צוות של פועלים שהקשר ביני לבינו הוא קבלן משנה שלי.

אם אני מארגן לפועלים הללו רכב,איך אני מאבטח את עצמי בפני כל בלאגן שלא יהיה עם הרכב בזמן שהנהג נוהג עליו?\

תודה

פורסם

תראה, אני לא עורך דין אבל נראה לי הגיוני שהחוזה צריך להכיל התחייבות שלו ובה הוא מאשר כי הרכב ניתן לו, ורק לו - וכל עבירה \ משהו בסגנון תהיה אחריותו.

ממליץ לך לפנות לעו"ד, לא חושב שחוזה כזה צריך לעלות יותר מדי - ככה תהיה בטוח שעשית את זה טוב וגם שזה יתפוס חוקית במקרה ויקרה משהו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני מחתים על הסעיפים הבאים:

1. העובד מצהיר שידוע לו שהרכב ניתן לו לצרכי עבודה.

2. שאסור לו לבצע עבודות פרטיות עם הרכב ללא קבלת אישור מראש ובכתב.

3. ידוע לו שאין לאפשר לאף אדם אחר לנהוג ברכב חוץ מעובדי החברה ללא אישור מראש.

4. במידה והרכב מועבר לאדם אחר באחריות מחזיק הרכב לנהל רישום מדוייק שיכלול את שם העובד, שעת מסירה ושעת החזרת הרכב.

5. ידוע לעובד שכל חוב או עבירה בגין הרכב הנ"ל ושאין רישום מסודר על העברתו לאחר תהיה באחריותו המלאה.

6. המעביד מתחייב לבצע את כל פעולות האחזקה הדרושות על מנת להבטיח את כשירותו של הרכב לנוע בדרכים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זו הבעייה לדעתי, אם זכור לי נכון קראתי שכדי מסמך כזה או אחר יהיה קביל הוא צריך להיחתם בנוכחות עו"ד.

בדוק לעומק:idea:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
שי,ובמקרה של קנס אני נגש עם המסמך הזה חתום ע"י העובד למשטרה והקנס מועבר אוטו' לפועל?

לפי החוק אסור לך לשלם דוחות תנועה לעובד שלך והוא חייב לשלם אותם בעצמו. אישיעת עוד לא נתקלתי בעובד שסירב וברגע שחתם שהרכב ברשותו לא צריכה להיות בעיה להסב דוח אם הוא מסרב לשלם.

קח בחשבון שגם אם שילמת במקומו אסור לך לנכות לו את זה מהשכר בלי הסכמה שלו מראש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...