Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר עד 200K-+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן דוד שלי הוציא רישיון והוריו רוצים לקנות לו אוטו לרגל סיום המלווה.

דיברתי עם בן דוד שלי ואין לו כיוון בכלל על החלטתו.

הוא רוצה רכב ספורטיבי ומהיר,בעל נוחות נסיעה והנאה מירבית מהנהיגה.

איך אומרים הצעירים אוטו עם פוזה 8).

ואין לו בעייה כספית למכוניות בעלי עלויות אחזקה כבדות.

נ.ב

כל דעה תתקבל,כל רכב מתאים ישקל.

תודה מראש .:-)

מחפש מאזדה לאנטיס 99'-00' 1600.

פורסם
ספורטיבי ומהיר,בעל נוחות נסיעה והנאה מירבית מהנהיגה

יש שתי m3 מקוריות למכירה ביד 2

זה אמור לספק "אפילו" את הנהג החדש ביותר

סעו בזהירות

פורסם

המלצה שלי לאחר סיום תקופת מלווה, הדרך הקצרה למיון הקרוב לביתך תגיע עם M3.

ממליץ לך כשלב ראשון לקחת קורס נהיגה מתקדמת, אחרי שתלמד לנהוג, ותמקד את השאלה ניתן יהיה לתת המלצות ממוקדות יותר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אחרי כל הדעות הקדומות שנתנו פה ולמרות שאני גם בעד לעשות את הקורס הנ"ל אבל לא עזרו פה הרבה.

קודם כל יש את הM3 של BMW אבל נראה לי שקשה להשיג אותה

יש עוד את ה BMW קבריולט למינהן , 318 320 וכו', מדהימות , ראיתי איזה 2/3 ביד 2 אחת שנת 2000 והבחור דורש עליה 150K .

עוד רכב שאני הייתי מסתכל עליו מרצדס 320 קבריולט או 350 קבריולט.

אודי TT קבריולט 255 כ"ס יעשו לנהג צעיר את העבודה :)

אני זוכר לא מזמן היה פה איזה פרסום של פורשה , אולי כדי להרים טלאפון ולראות כמה האדם רוצה עליה , אם אני לא טועה זה משהו בסביבות ה 230K +- .

סובארו אימפרזה טורבו תעשה לו אחלה עבודה על הכביש + יש עליה פוזה אולי קצת פחות מאלה שלמעלה אבל עדיין .

ואם במקרה מצא איבו טורבו מה טוב , הכי טוב ביצועיים נהדרים !

בברכה

יעקב

עריכה:

כמובן המאזדה מיאטה זה מה שהיה חסר לי :) אני חושב שאפילו אחת חדשה כזאת אפשר .

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

בתקציב הזה נכנסת BMW סדרה 1 או מיני קופר (ואז יישאר עודף). שתיהן חדשות מהניילון ומתאימות לצעירים ברוחם.

פורסם

שכחת לציין את תוחלת החיים המבוקשת. במידה ולא ארוכה מדי, M3 תתאים. אפשר גם לחפש פורשה ישנה, לחובבי פרידה הירואית מהעולם סטייל ג'יימס דין.

לנהג צעיר החובב את הנאות העולם הזה ומעוניין להשאר בו עד שיבה טובה, רצוי משהו יודע רגוע, בטוח וצנוע. מכוניות קטנות, בעלות "ניחוח ספורטיבי" כזה או אחר ושפויות בתקציב האמור, עשויות לכלול:

- מיני

- אלפא 147

- ב.מ.וו 120

- גולף (לא צריך GTI. דגם 2.0FSI מציע די והותר ביצועים ואיכות לנהג צעיר)

אישית, אני חושב שההצע הבווארי בטווח המחירים הזה לא מי יודע מה אטרקטיבי, והבחירה הטובה ביותר תהיה בין ה-147 (יופי, אופי והתנהגות) לבין גולף (איכות גרמנית, בטיחות).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הצעתי לו על קורס נהיגה מתקדמת אבל חבל שהנער אינו סבלני לדברים כאלה ולא מבין את חשיבות הדבר.

אז כנראה שאני אדרבן אותו למכונית פחות "רעילה" מה-M3 לדוגמא.

אשמח לעוד הצעות.

האם קיימת אאודי TT פחות חזקה מה255 כ"ס?

ומה בדבר אאודי חדשה מהחברה A3 איזה דגמים הוא יכול לקנות עם התקציב הנ"ל?

פורסם
הצעתי לו על קורס נהיגה מתקדמת אבל חבל שהנער אינו סבלני לדברים כאלה ולא מבין את חשיבות הדבר.

ובדיוק בגלל זה צריך להתעקש. כדאי לדבר עם ההורים, הם הרי חותמים על הצ'ק. שכנע אותם להתנות את הרכישה בקורס (שעולה בערך כמו הצבע המטאלי שהם בטח יוסיפו בלי לחשוב פעמיים). כל המציל נפש בישראל וגו'...

אני מוריד את ההמלצה ל-147, חבל להרוס אלפא. ממליץ על הגולף 2.0FSI - מכונית איכותית, בטוחה, בנויה היטב, נראית טוב, מנוע באמת מעולה. לא רואה סיבה לקחת A3 מקבילה, אלא אם הם ממש חייבים לבזבז 200K.

אפשר גם לשקול הונדה סיביק 5 דלתות, קצת צעצועית לטעמי אבל עשויה להתאים לטעמו. בגרסא הידנית יש לה אפילו ביצועים לא רעים. (1.8, כמובן, לא type-R).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

האוטו האידיאלי כאן הוא A3 1.8TFSI. לא חזקה כמו ה2.0TFSI או הגולף GTI, מה שלא כלכך מומלץ לנהג חדש, עם המון פוזה בקרב החוגים (הלא) נכונים, בטוחה הרבה יותר מה147 הקטסטרופלית והרבה יותר מלהיבה מגולף 2.0FSI.

עוד אופציה היא ב.מ.וו סדרה 1. יש בתצוגה של קמור 120i שלוש דלתות עם חבילת M sport. יפהפיה ממש.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני לא חושב שבגיל כזה מומלץ שהוא ירכוש רכב ממש ספורטיבי חבל על החיים שלו..

לא שאני מבוגר ממכם בהרבה שנים אבל אתה יודע לומדים מנסיון שבגיל הזה שמוציאים רשיון ה"פוזה" יותר חשובה מחיי בני אדם

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

רוצה הרבה פוזה וביצועים לא הכי בשמיים? 328i קבריולט (שחורה!) משומשת היא הבחירה הנכונה בשבילך.

ועוד ישאר לך עודף למערכת מפציצה ואגזוז פרי פלואו :)

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

מגוון הרכבים שאתם מציעים לנהג החדש שרק סיים את תקופת המלווה , יביא אותו בבטחה למקום אחד - בית העלמין.

הוא בוודאי לא יוכל לשלוט בגולף GTI, ולא בשום רכב חזק אחר ללא קורס נהיגה אשר ישפר את יכולתיו כנהג.

ממליץ לו בחום לנסות ולהתביית על 206 ידנית, גם הרכב הזה גדול בלפחות 3 מידות על יכולות הנהיגה שלו כיום.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בן דודי עודכן בתגובות עד כה,וזה חידד את מחשבתו.

הוא התרכך טיפה בבחירת רכבו ועולה האופציה לרכב משפחתי אך עדיין ספורטיבי.

ראיתי באחד השירשורים כאן בפורום שדובר על ייבוא מאזדה 3 בנפח 2300.

מישהו יכול לתת לי עוד פרטים על כך?

תודה מראש. 8)

• תוכן חדש...