Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר עד 200K-+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משפחתי וספורטיבי?סקודה אוקטביה VRS תיכנס לתקציב אם אני לא טועה.

יפה,נוחה,משדרת ספורטיביות,חזקה במידה הנכונה.

אם ללכת על רכב פחות חזק אבל עם פוזה אז הגולף 2.0FSI עם רמת גימור GT תשרת את המטרה וישאר עודף בכיס.

פורסם
אחרי כל הדעות הקדומות שנתנו פה ולמרות שאני גם בעד לעשות את הקורס הנ"ל אבל לא עזרו פה הרבה.

קודם כל יש את הM3 של BMW אבל נראה לי שקשה להשיג אותה

יש עוד את ה BMW קבריולט למינהן , 318 320 וכו', מדהימות , ראיתי איזה 2/3 ביד 2 אחת שנת 2000 והבחור דורש עליה 150K .

עוד רכב שאני הייתי מסתכל עליו מרצדס 320 קבריולט או 350 קבריולט.

אודי TT קבריולט 255 כ"ס יעשו לנהג צעיר את העבודה :)

אני זוכר לא מזמן היה פה איזה פרסום של פורשה , אולי כדי להרים טלאפון ולראות כמה האדם רוצה עליה , אם אני לא טועה זה משהו בסביבות ה 230K +- .

סובארו אימפרזה טורבו תעשה לו אחלה עבודה על הכביש + יש עליה פוזה אולי קצת פחות מאלה שלמעלה אבל עדיין .

ואם במקרה מצא איבו טורבו מה טוב , הכי טוב ביצועיים נהדרים !

אתה מציע לנהג חדש כרכב ראשון לסיום המלווה - TT קבריולט עם 255 כ"ס, M3, STI ו EVO?

עזוב אותו מסכן, בכוח אתה רוצה להכניס אותו בחומה?

קודם כל שיקנה רכב "פשוט" ויותר "עדין" מהרכבים האלו, שיצבור נסיון ואז יתקדם למשהו נורמאלי.

ולא, קורס נהיגה מתקדמת לא יקנה לו את הנסיון שצריך בשביל רכב כזה אם הוא עושה אותו יומיים אחרי סיום המלווה - זה נסיון שבא עם הזמן, ורצוי לשפר אותו עם קורס.

הקורס לבד לא יספיק, כי מה שהזמן עושה הוא להוריד אותך מענן השומאכר שכל אחד נמצא עליו כשהוא מסיים את המלווה, הקורס עם סיום המלווה בצירוף רכב כזה רק ישאירו אותו על אותו ענן יותר זמן ואולי חו"ח יתנו לו הקפצה קטנה חינם אל הבורא.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

הקורס לבד לא יספיק, כי מה שהזמן עושה הוא להוריד אותך מענן השומאכר שכל אחד נמצא עליו .

איזה ענן? :lol:

ממליץ על הלאון כמו קודמי. חזקה, בטוחה, פוזה לא חסר לה, ונהג חדש יוכל להשתלט עליה (תלוי איזה כמובן).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

EVO 8 ? לנהג חדש שעכשיו סיים את המלווה? BMW M3? לנהג שאפילו לא חצי שנה על הכביש?

אנשים פה נדפקו לגמרי.. איזה מזל ששבוע הבא מתחילה שנת הלימודים..

פולקסווגן גולף, 1.4TSI, איזור ה150-160 אלף שקל על הכביש. מגיעה מאובזרת במיוחד וגם הביצועים שלה לא רעים.

מרבית הרכבים האחרים שהוצעו פה רק יקרבו את הילד לסכנה במקום להרחיק אותו ממנה.

לפחות שיחכה לסוף הנהג חדש, שיהיה לו שנתיים נסיון על הכביש לפני שהוא עובר לרכבים יותר חזקים.

מה גם שביטוח לרכב כמו BMW קבריו לנהג חדש יעלה מעל ל20 אלף שקל בשנה - אם בכלל תמצאו מי שיסכים לבטח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עוד אפשרויות הן מזדה מיאטה (MX5) ופג'ו 207CC החדשה.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

לפי דעתי B4 ידנית 2.0R זו אופציאה מעולה או האימפרזה 2.0 160 כ"ס.

גם נוחות, גם ביצועים נעים, גם הנעה 4X4 וגם ישאר לו המון כסף למערכת פוזה וקורס נהיגה מתקדם.

<-- זה היעד :evil:

פורסם
לפי דעתי B4 ידנית 2.0R זו אופציאה מעולה או האימפרזה 2.0 160 כ"ס.

גם נוחות, גם ביצועים נעים, גם הנעה 4X4 וגם ישאר לו המון כסף למערכת פוזה וקורס נהיגה מתקדם.

B4 פוזה? אני אישית אוהב את העיצוב אבל רכב פוזה הוא אולי אצל אנשי הייטק ובספק אצל בני התשחורת.

פורסם

עם כל האהבתי לאוקטביה vRS, אני נוטה לחשוב שהיא אוברקיל לנהג חדש.

הגולף TSI נשמעת כאופציה לא רעה בכלל - אני בעד :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא כל כך, אמנם זה לא רכב חלשלוש אבל גם לא משהו שלא ניתן להסתדר איתו בקלות.

לדעתי מצאנו לו אופציות טובות, ה TSI וה vRS.

כמו כן במידה והוא נוטה יותר לכיוון של ה"פוזה" מיאטה גם תשרת אותו נהדר (אם לא מפריע לו עניין הדו-מושביות)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

מצטרף להמלצה על הגולף TSI ועוד רכב עם מקדם פוזה לא מבוטל- הלאון TFSI או FR, כח יש, עיצוב מוחצן יש, אבזור בשפע...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כנראה בסוף שהוא יקח את הA3 או את הסדרה 1 של ב.מ.וו

תודה רבה לכולם על התגובות

מחפש מאזדה לאנטיס 99'-00' 1600.

פורסם

בן דודי קנה לבסוף את המיאטה החדשה צבע שחור יפיפייה ממש

תודה רבה לכל העוזרים

וחג שמח.

מחפש מאזדה לאנטיס 99'-00' 1600.

פורסם

שיתחדש, ושישאיר את מע' בקרת ההחלקה על מצב ON.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שילמד לנסוע קודם כל ואז יקנה רכב כזה, יהיה פדיחה לשמוע שהוא עשה תאונה ובמכונית ספורט ב 200 אלף זאת תהיה תאונה קטלנית. אז חבל

שיקנה משהו פשוט להתחלה

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם

הוא כבר קנה את הרכב, מה תעזור לו העצה הזו עכשיו?

לדעתי, המיאטה לא מתאימה לנהג חדש, במיוחד חובב הפוזה, למרות מה שהיא משדרת, משום שהיא יכולה לנשוך וזה יכול לכאוב.

אבל, כבר יצא לי לראות ולהדריך גם נהגים שהמיאטה היא הרכב הראשון שלהם,

עם קצת חוש אחריות ואיפוק עצמי, אפשר להסתדר איתה, במיוחד עם הדגם החדש במצוייד במע' בקרת החלקה.

מן הסתם, ההמלצה הבאה תהיה כרוכה בקורס נהיגה מתקדמת או שניים, ובלי קשר - מה שאני ממליץ לכל נהג חדש - ביקור בבית לוינשטיין.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...