Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חו"ד סותרות ממוסכים [פיאסטה 98]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לא מזמן קניתי פורד פיאסטה 98 דינמיק.

במכון [דינמומטר ת"א] אמרו לי שהקלץ' מפריד גבוה ושהוא מחליק. בנוסף אחרי נסיעת הבדיקה במכון היה ריח מאוד חריף של קלץ' - מחליק.

הלכתי למוסך שאני סומך עליו, הוא בדק עם הנדברקס ושיחרור קלץ', ואמר שהקלץ' אכן מחליק ושהוא ממליץ ללכת להחליף במוסך מורשה פורד בחולון - נדמה לי "שילובים".

הגעתי, לקחו את הרכב לסיבוב ואמרו - לא מחליק ויש עוד קצת בשר - תחכה 3000 ק"מ ונעשה טיפול 150000.

השמן מסריח והוא גם די שחור.

מה לעשות?

אגב, מהמוסך המורשה הזה התרשמתי די לרעה: המנגנון של המראה החיצונית שלי היה מקולקל וביקשתי להחליף, הם אמרו שזה יעלה 300-350 כולל מע"מ. בסוף הם רצו 500, ולא הסכמתי.

סיכמנו על 400 והלכתי. אח"כ גילית שהם החליפו את הראי עצמו והמנגנון נשאר מקולקל! חזרתי לשם והם טענו שאני שברתי אותה. בסוף המנהל הגיע והסכים לתקן על חשבונו..

פורסם

נ.ב - המכונית של חבר שלי - פישטתי את זה לצורך העניין...

פורסם

לך למוסך אחר.

אני ממליץ בחום על "רכב דוד", מוסך מורשה של פורד ומאזדה, רח' הנירים 6 עד 8, תל אביב (ליד יד אליהו).

תיגש לאדם בשם דני הולנדר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ש מוסך ע-נ-ק של מאזדה ופורד בא.ת. בחולון, חדש יחסית.

היינו מטפלים שם ברכבים של החברת ליסיניג.

אף פעם לא באו משם תלונות של לקוחות שהעבודה לא בוצעה פיקס.

מאיפה אתה בארץ?

פורסם

אני מראשון.

המוסך שהיינו בו הוא מוסך מרכזי של פורד ומזדה - ליד חצי חינם החדש בחולון.

פורסם

יש לך בראשון מוסך מורשה פורד בא.ת. ישן הוא נקרא מוסך חן.

מאחורי המקדונלדס'.

הוא לא גדול אבל נראה לי שהוא בסדר.

המוסך שאני מדבר עליו הוא מוסך אקספרס, אחד המוסכים הגדולים בארץ, מפחיד בגדולו.

הוא נמצא בצד השני של איזור התעשייה ברח' המרכבה 36.

טלפון: 6544111 - 03.

בנוסף קרוב אליו יחסית, ברחוב תמנע בא.ת. חולון נמצא המוסך המרכזי של פורד ומאזדה.

טלפון: 5577158/9 - 03.

שילובים הוא אכן מוסך מורשה, אך הוא לא המרכזי ולמיטב ידיעתי השניים האחרים עולים עליו באיכותם.

בנוסף ניתן להמליץ לך על מוסכים לא מורשי יבואן שיעשו את העבודה בזול יותר.

פורסם

במוסך חן אני טיפלתי במזדה שלי במסגרת האחריות עד לאחרונה כשהם החליטו בטיפול שהם מחליפים לי בלם אחד! מאחורה.

אתה מכיר אולי מוסך רגיל שיעשה את העבודה טוב באיזור ראשון?

פורסם

צילצלתי אליו וקיבלתי הצעת מחיר - 2000 שקל.

הוא אמר שזה קלץ' לא מקורי.

המחיר לא גבוה מדי? :-(

פורסם

שמעו קטע, אפרופו מוסך חן בראשל"צ.

היום עברתי ליד, וראיתי 2 מכונאים של המוסך (זה המוסך מאזדה פורד היחידה באיזור אז לא קשה לזהות אותם לפני הבגדים) קונים 3 בירות קרות בהפסקת הצהריים והולכים חזרה למוסך.

ואני שואל, אם שותים לא נוהגים, את זה אנחנו יודעים.

אבל לתקן רכבים זה בסדר?

• תוכן חדש...