Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מערכת כרגע באוטו אך אני לא מרוצה מהשמיעה באזור הקידמי של האוטו.

יש לי פאנל פיוניר 3950, מגבר פולס אודיו 2900, סאב לנזר 1600W, רמקולים אחוריים על המגש קנווד 500W 7X10, ורמקולים קדמיים tsg1341r 130W פיוניר.

למגבר מחוברים האחוריים והסאב.

הייתי רוצה לשפר את השמיעה מקדימה, מאחר והרמקולים הקדמיים שלי לאחר בדיקה נותנים רק 25 RMS.

השאלה שלי היא כיצד אני יכול לשפר את השמיעה מקדימה?

חשבתי להוסיף מגבר מונובלוק שיחזיק את הסאב (השאלה היא איזה מגבר מומלץ וכמה וואט צריך שיהיה לדעתכם?)

ולהכניס מקדימה קומפוננטים שיהיו יותר איכותיים ממה שיש לי כיום (השאלה גם כאן היא איזה רמקולים מומלצים וכמה וואט צריך שיהיה לדעתכם, שמעתי את האינפיניטי בגודל 6.5 והם פשוט נהדרים. חשבתי להביא אותם בגודל 5.25 דווקא).

כך אני יחבר את האחוריים והקדמיים לפולס אודיו, ואת הסאב למגבר מונובלוק שאני ירכוש.

אם יש המלצות אחרות תנו גם כן.

התקציב הוא לא גדול, עד 1000 שקל לשתי הדברים, ויש אפשרות ליד 2.

תודה.

פורסם

בתקציב הזה האפשרות הקורצת היא לקנות קומפוננט טוב (לקידמת הרכב כמובן) ולחבר אותו למגבר במקום 2 האחוריים.

את האחוריים חבר יש ל HU.

פורסם

אז זהו, מזה בעצם קומפוננט טוב בגודל 5.25 שיתן לי יותר עוצמה ואיכות ביחד בתקציב הזה?

ודבר שני, יש לי רמקולים אחוריים 500W, לא חבל לחבר אותם ישר אל המערכת?

• תוכן חדש...