Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שטרחו להגיב (ונמחקו) ולאחרים:

נמרוד לא שאל את השאלה כיוון שהוא רוצה לדעת כמה מותר לו לשתות בדייט אליו הוא יצא מחר בערב.

כרופא, נמרוד שאל את השאלה על מנת לדרבן אתכם לקרוא את המאמר המפורט שהוא כתב בנושא.

אל המאמר תוכלו להגיע אם תקליקו על האותיות שצבועות בצבע כחול, עם קו תחתון.

זה נקרא לינק, וכדאי להשתמש בזה לפני שלוחצים על "פרסם תגובה" ומתחילים לפזר שטויות.

אחרי שתקראו את המאמר, תבינו טוב יותר את התופעות הפיזיולוגיות שמתרחשות בגופכם בעת שתיית משקאות אלכוהולים, ותוכלו להעריך על ידי חישוב מספרי את ריכוז האלכוהול בדמכם. בנוסף, תבינו איך בדיוק פועל מכשיר הנשיפה של המשטרה, שמשמש לאיתור נהגים שיכורים.

אם יש לכם שאלות או תובנות בנושא המאמר, אתם מוזמנים להגיב.

תגובות מסוג "נראה לי שהייתי מחכה שעתיים אחרי וודקה. מרגיש לי נכון" ימחקו.

פורסם

משהו שקצת לא מובן לי על אלכוהול:

אלכוהול מפורק לחומר מסוים על ידי חלבון והחומר הוא זה שגורם לחמרמורת (האנג-אובר), אבל חבר,ה ששותים הרבה יודעים להגיד שיש הבדל בין שתייה זולה ושתייה פחות זולה בהרגשה של למחרת בבוקר.

אני תמיד קשרתי את זה לזיקוק של הוודקה (לדוגמא) אבל אם זה חמרמורת נגרמת רק מפירוק אלכוהול מאיפה ההבדל בהרגשה? אשמח אם מישהו יידע להבהיר לי את העניין

אני אישית לא בקטע של לחשב כמה זמן אני צריך כדי לנהוג, יש לי תורנות עם החברה - אחד נוהג, אחד שותה.

פורסם

מאמר מעניין, נהניתי לקרוא.

אני בכל אופן, מקפיד שלא לשתות ולנהוג בכלל, כי גם לכמות המותרת בחוק יש השפעה כלשהי.

מחזק לגבי העובדה כי על אופנוע נדרשים שבעתיים לעירנות מקסימלית, בשל מרווחי ביטחון קטנים יותר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...