Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש כבל + מחברה איכותית (לא תוצרת יפו) וצינור שרשורי כזה.

אני יודע שמוכרים בטמבור צינורות כאלה שמשתמשים איתם לחשמל בבית, אבל הם בצבע ירוק דוחה, וכל מתקין שאליו התקשרתי מתעקש למכור לי קיט חיווט ב-150 שקל שאותו אני לא צריך.

איפה אני יכול למצוא את הנ"ל באיזור המרכז (בדגש על ראשון, חולון, בת-ים)?

פורסם

יש לך את צינור הניקוז של המזגנים... הכי יעיל... (גם הכי יפה. דוגרי, לא?)

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

למה? 15 מ"מ (זה מה שיש לי במזגן בבית). זה הכי דומה למה שיש בתמונה. אמנם נכון, הוא קצת עבה, אבל מה לעשות שאין להשיג דבר כזה בכל מקום?

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

למה אין כלום במדינה המעאפנה הזאת :x

מאיפה משיגים צינור כזה ?

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות כבל + רץ לפי מטר באיזור המרכז ?

פורסם

איזה קוטר אתה צריך? אתה יכול לפנות לכל אינסטלטור, זה זמין מ-1/2 צול (15 מ"מ), ומעלה.

פורסם

גם אני ראיתי אותם. אני חושב שהם יהיו הכי טובים, אם יש להם בקוטר שאתה צריך.

פורסם
איזה קוטר אתה צריך? אתה יכול לפנות לכל אינסטלטור, זה זמין מ-1/2 צול (15 מ"מ), ומעלה.

מה הקשר אינסטלטור זה שרשור לצורכי חשמל בלבד (מתאים גם כצינור לנרגילה)

כל חנות שמוכרת ציוד ואביזרי חשמל תמכור לך עפ"י מטר רץ, המחיר הוא בערך 7-10 ש"ח למטר.

בטמבוריות אני בספק אם תמצא.

חפש חנות שמתמחה בחשמל, אני מהצפון אבל אני בטוח שסיבוב קטן ברח' לושינסקי או איך שלא קוראים לו באזוה"ת

אצלך תמצא, הצבע השחור הוא הנפוץ יותר את הצבעוניים יהיה לך קשה יותר למצוא ובצבע האדום משתמשים במערכות כיבוי

אש אז גם אותו ניתן למצוא.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

כל חנות התקנות אמורה להחזיק את הצינור השרשורי ,

בד"כ קיימים שני קטרים : 8GA ו-4GA .

המחיר לשרשורי בגודל 8GA הוא אכן 7 ש"ח למטר ,

בברכה.

-

פורסם

בית גירון (מאחורי א.ד.י מערכות) חנות קטנה בסוף (לא זוכר את שמה לצערי :( ) שם אתה משיג את הצינור השחור באיזו כמות שתרצה. (זו חנות לחומרי בניין)

כבל לפי מטר רץ - גש ל RADIO BASS (לא רחוק מתחנת "דלק") באותו האיזור, בצד האחורי של מתחם AUTO DEPOT החדש. הוא ימכור לך כבל 8G כמה שתרצה.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• תוכן חדש...