Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

קיבלתי במתנה צלחת לוויין בקוטר של 1 מטר בערך, מדודי שעבר לדירה חדשה, והדייר הקודם השאיר את הצלחת בדירה.

על הצלחת רשום TELRAN ,והיא עשוייה מפח כלשהו, צילמתי את ה LNB שעליה, מישהו יודע לאיזה לוויין הוא מתחבר?

מישהו יודע איזה ממיר מתחבר לצלחת זו? או שבכלל יש ממירים אוניברסליים שעלי לחפש?

האם יש חלקים נוספים שעלי לקנות?

ניסיתי להירשם ל"פורום הלווינים הישראלי" אבל משום מה אני לא מצליח כבר כמה ימים להרשם לשם, לכן אני פונה למקום שעזר לי בתחומים מגוונים- פורום אוף טופיק בקארספורום:-D

אציין שאני קולט כיום שידורי ערוץ 1, 2 בלבד, בעזרת אנטנה רגילה, וכבר פתחתי שרשור בעבר על הבעיות והשלגים שהיא מורידה עלי.

אודה לכל מיש שיכול לתת מידע על הצלחת ומה אני צריך לרכוש כדי שהיא תעבוד, אני מעוניין לבצע את ההתקנה והכיוון בעצמי ככל שזה מתאפשר , ועל פי מה שהבנתי זה אפשרי.

תודה רבה.

DSCF0102.jpg

DSCF0010.jpg

DSCF0005.jpg

DSCF0014.jpg

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם צלחת לבד לא ניתן לעשות הרבה, צריך לדעת להתקין, וצריך SAT-LOOK כדי לכוון.

ה LNB נראה שפונה לכיון HOTBIRD שזה הלווין האירופאי עם הכי הרבה תוכן חינמי.

אתה כמובן תצטרך גם ממיר כדי לקלוט (בין אם ממיר זול, לממיר "יקר" ב 900 ש"ח שיכלול גם שיתוף אינטרנט ואז תוכל לראות הרבה יותר תוכן)

הצלחות של טלרן הן מעולות, יש לי 2 כבר שנתיים וחצי - מה שיש לך זה גודל 1 מטר בערך (ככה לפחות נראה מהתמונות), אני ממליץ לך לשים אותה לכיון מזרח , לקלוט את הוטבירד ו ניילסט , שם יש הרבה תוכן.

אם תרצה טלפון של מתקין שיסדר אותך כמו שצריך, שלח לי ה"פ.

פורסם

מתעלק, מישהו מכיר מדריכים שיהפכו לי את המחשב לממיר פרופר? (עם media center)

אגב, מישהו שם לב שבנושאים דומים יש את "עברתי תאונה קשה קיבלתי את החיים במתנה (ראו תמונות מצורפות)"? P:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
אין הרבה מה לעשות עם צלחת לויין. העיקר זה הממיר.

למשל חברת YES אפילו לא תתרח את עצמה להסיר לויין מלקוח שהתנתק.

חברת יס הייתה רצה להסיר לווין מלקוח שהתנתק... אתה יודע כמה עולה לווין היום ?!

צלחת ..זה כבר סיפור אחר.

MAYRUN - צלחת לבד עולה בערך 400 שקל, לא כולל LNB וסטנד

לפותח השירשור, אם אתה באמת מעוניין להתחיל בחוויה של כמעט 2500 ערוצים, אז תכין לפחות 2000 שקל, אבל זה ה 2000 שקל היחידים שתוציא, אין לך שום תשלום חודשי.

אתה צריך ממיר + עוד LNB או אפילו 2 + DISEQ + עבודת התקנה

פורסם

צלחת ..זה כבר סיפור אחר.

MAYRUN - צלחת לבד עולה בערך 400 שקל, לא כולל LNB וסטנד אתה טועה ובגדול! היום קוטר צלחת של 1.8 (הכי גדול שמייצרים היום), עולה 225 ש"ח, LNB אחד עולה 120 ש"ח, במקרה היקר, וסטנד עולה 95 ש"ח. יחד, בלי ממיר, יש לנו 440 ש"ח (!!!).

לפותח השירשור, אם אתה באמת מעוניין להתחיל בחוויה של כמעט 2500 ערוצים, אז תכין לפחות 2000 שקל, אבל זה ה 2000 שקל היחידים שתוציא, אין לך שום תשלום חודשי. רק אם יהיו לו 7-9 ראשים, יהיו לו 2500 ערוצים. לי יש שלושה ראשים, ואני קולט 824 ערוצים, ללא הסקס. עם הסקס זה יהיה 1023. וזה עם שלושה ראשים.

אתה צריך ממיר + עוד LNB או אפילו 2 + DISEQ + עבודת התקנה ממיר וLNB לא כזה קשה להשיג במחיר זול, ושהיה מאיכות מעולה, דייסק עולה 30 ש"ח לארבע כניסות ויציאה אחת, אין צורך בעבודת התקנה. תתפלאו. [quote/]

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

דייסק זה מה שמחבר, בניגוד למפצלים של הוט/יס, את כל הLNB, בעברית ראשי קליטה, לכבל אחד, שנכנס לנקודה אחת בבית.ישנה אפשרות להוריד כבל לא לנקודה אחת בלבד, אלא להתחבר על התשתית של הכבלים, שזה סיפור קצת יותר מורכב.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

5 תווים

צלחת ..זה כבר סיפור אחר.

MAYRUN - צלחת לבד עולה בערך 400 שקל, לא כולל LNB וסטנד אתה טועה ובגדול! היום קוטר צלחת של 1.8 (הכי גדול שמייצרים היום), עולה 225 ש"ח, LNB אחד עולה 120 ש"ח, במקרה היקר, וסטנד עולה 95 ש"ח. יחד, בלי ממיר, יש לנו 440 ש"ח (!!!).

קודם כל אין בארץ כרגע צלחות 1.8, ואם יש ב 225 שקל, תביא לי בבקשה עשרה - אני קונה עוד היום במזומן ! , גם צלחת 1.2 אני קונה ב 225 במזומן, תביא !

סטאנד אני לא סגור על המחיר כי זה נרכש לי בחבילה.

לפותח השירשור, אם אתה באמת מעוניין להתחיל בחוויה של כמעט 2500 ערוצים, אז תכין לפחות 2000 שקל, אבל זה ה 2000 שקל היחידים שתוציא, אין לך שום תשלום חודשי. רק אם יהיו לו 7-9 ראשים, יהיו לו 2500 ערוצים. לי יש שלושה ראשים, ואני קולט 824 ערוצים, ללא הסקס. עם הסקס זה יהיה 1023. וזה עם שלושה ראשים.

על איזה ראשים אתה מדבר, על LNB ? אז לי יש 3 LNB , הוטבירד, ניילסאט, וערבסט , אני קולט בהוטבירד בערך 1800 ערוצים, בניילסט עוד 400, וארבסט עוד 320, בחישוב מהיר זה 2500. (ואני כן קולט את הסקס :) :) ) אם יש לך דרימון אני ממליץ לך לבדוק את האופציה של שיתוף , או אם אין לך דרימון תבדוק לגבי דיאבלו קאם , יש שם היום את SHOWTIME ו ART וכל מה שצריך.

אתה צריך ממיר + עוד LNB או אפילו 2 + DISEQ + עבודת התקנה ממיר וLNB לא כזה קשה להשיג במחיר זול, ושהיה מאיכות מעולה, דייסק עולה 30 ש"ח לארבע כניסות ויציאה אחת, אין צורך בעבודת התקנה. תתפלאו. \

נכון גם דייסק לא עולה יקר מדי , אבל יש כמה סוגים, יש דייסק ל 1,2,3,4,8 , בנוסף יש טובים יותר טובים פחות, יש עם הגנה מפני מים (מאוד חשוב לדעתי), עבודה יקחו לו במינימום 300-400 שקל (התקנה של הצלחת + מישהו שיבוא עם SATLOOK לכוון לו במדוייק) , וממיר יש גם ב 400 שקל .. אבל הוא שווה לתחת , איכות תמונה ברצפה, ואין אפשרות כמעט לשיתוף , הממיר היחיד שבאמת שווה לזרוק עליו כסף זה דרימבוקס ואולי מוטנט ..

[quote/]

פורסם

חבר שלי התקין לי ממיר בעלות של 400 שקל , על הצלחת של יס.

הבעיה זה שרוב הערוצים לא בעברית...

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...