Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שכן שהחליט "להעלים" שריטות שטחיות (לא עמוקות) בעזרת שיפשוץ האיזור נקודתית בעזרת סקוץ כלים ישן, לאחר שהרכב התייבש ומסתכלים בשמש מהצד ממש רואים את השיפשופים בכל מקום שהיתה שריטה איך ניתן להחזיר לצבע את הברק והאחידות?

הרכב בצבע לבן שנהב

פורסם

השיפשופים הם בדלתות, את הפוליש לעשות נקודתית על מקומות השיפשוף או על כל הדלת שיהיה אחיד ואח"כ ווקס?

זה לא שריטות אלא שיפשופים עדינים עם סקןץ ממש ישן, פוליש עדין לא יעשה את העבודה,חייב גס?

פורסם

פעם הייתה לאבא שלי סריטה על הפגוש יותר נכון רכב שעשה רוורס השאיר קצת מהצבע שלו על הפגוש של אבא כאשר לקחתי את הרכב לשטיפה ביקשתי שיורידו את הצבע הזה מהפגוש ,בא הפעול לקח איזשהו חומר שקוף כמו מים על מטלית ופשוט מחק את הצבע .

איזה מין חומר זה?

טרפנטין?

אלכוהול?

מה זה החומר הזה....(הצבע נעלם כלא היה!!!)

פורסם

בן אדם חכם השכן , עכשיו כדי להשלים את הנזק ......

תגיד לשכן שלך שיילך לקנות נייר זכוכית כדי להסיר את השפשופים !!

וברצינות , ישנם שפשופים שאפשר להסיר עם מחק ( כן , של תלמידי בי"ס ) אבל לא נראה לי רלוונטי לגבי המקרה הזה , עוד ישנו מכון המתמחה בהסרה של שריטות ושפשופים - שכחתי את שמו , וישנה הדרך הקלאסית לביצוע התיקון אצל פחח - כי הנזק שנוצר הוא די בלתי הפיך ולא נראה לי שפוליש יצליח להציל את המצב .

בהצלחה .

פורסם

מחזק את המלצה על פוליש.

לא מכיר את החומר (פוליש בעל צבע מסויים), אבל הפחח שלי העלים לי את השריטות שחברה שלי השאירה לי על הרכב, ב-5 דקות עבודה. שריטות קצת יותר קשות משפשוף עם סקוץ'.

פורסם

אז איזה פוליש אתם ממליצים? גס או שמספיק עדין? איזה מספר? של איזה חברה עושה את העבודה טוב?

לעשות את הפוליש על כל הדלת או רק נקודתית במקומות המשופשפים?

ווקס של טרטל טוב?

פורסם

שמעתי על בחור ששטף את האוטו עם סקוץ חח זה הזכיר לי את זה, ועכשיו ברצינות לבחור שהמליץ לו בפעם הבאה לקנות נייר זכוכית - אהבתי :-D.

ולפותח השרשור תנסה עם פוליש (יש עדין ויש גס), אם לא פשוט להכנס לפחח.

סתם שתדע שיש צבעי רכב שאחד משלבי ההכנה שלהם על מנת להפוך את צבע הרכב למט, זה על ידי שפשוף בסקוץ ואחרי זה תגיד שלום לברק של הצבע. עצה שלי שבכלל לא ידע ברכב ויכנס ישר לצבעי רכב שלא יעשה עוד דברים שהוא לא יודע לעשות.

בהצלחה

זה לא משנה כמה מהר אתה רץ, אם אתה לא בכיוון הנכון.

• תוכן חדש...