Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמזור על ירוק וצהוב בו זמנית? :p

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

לי נראה שדווקא העובדה שהגטס התהפכה לכיוון המכה, ולא ממנה, כמו שזה היה צריך לקרות.

לגבי הרמזור, אני זוכר לפני כמה שנים שנסעתי על המסגר והיה תקלה ברמזורים, אז הם הראו או צהוב, או אדום- ירוק (בו זמנית!!!)

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

זה לא מוזר, משיכת הגה חזקה יכולה לגרום לזה במידה והגטס הגיעה ממול. אגב מי פגע במי ומאיפה כל אחד הגיע? הגטס נראית שלמה מקדימה כך שנראה כאילו הניידת פגעה בה מהצד.

פורסם
מישהו רואה משהו מוזר בתמונה הזאת ?

ניר

כן, הצ'קלקה של הניידת לא עובדת.. (הרי היא תמיד חייבת לעבוד, גם שהשוטרים נוסעים יחדיו לאכול שווארמה)

:-D

פורסם

ניר

יונדאי על הצד.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

2 מקומות חניה פנויים ברוטשילד פינת אלנבי ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ניר

רועה גרמני מעוך יוצא מחלון הנהג?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אבל לעשות פרסה במקום שאסור - זו כבר כוונת תחילה.

שניר צודק !

גם אם תנאי הדרך מאפשרים לעשות פרסה במקום שאסור, עדיין מדובר כאן בכוונה תחילה.

ושוטר שאמור להוות דוגמה, בוודאי צריך להיזהר שבעתיים.

גם אם הוא היה באירוע מבצעי שמחייב מיד לבצע פרסה ולרדוף אחרי רוצח/שודד/מחבל, עדיין הוא מבצע פרסה מתוך כוונה תחילה ועדיין הוא נדרש לתשומת לב יתרה בעיקר כי הוא מודע לכך שהוא הולך לעשות עבירה במתכוון.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...