Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לאחרונה מכרתי מכשיר של קלריון מדגם 646MP. המכשיר היה ברמה מאוד גבוהה לדעתי ובעל סאונד משובח.

חשבתי להתקדם ולקנות מכשיר של קלריון מסידרה גבוהה יחסית עד 2K .

לצערי שמתי לב שהדגם 775 המפורסם והמומלץ הוא ללא כפתור ווליום ( פונטציומטר ) אלה כפתורים UP/DOWN כאלה

כמו של HU ישנים וזולים. תקנו אותי אם אני טועה לגבי זה..

בכל מקרה אם זה כך אין סיכוי שאני קונה את המכשיר הזה. יש לי שריטה בנושא של כפתור הווליום וזה מאוד חשוב לנוחות שלי.

חשבתי לקנות במקומו את אחד מהאלפיינים 9856 או 9854 , אין לי תקציב ל 9855 ואני לא מתכוון להשתגע עם זה.

במידה ויש מכשיר אחר במקום האלפיין במחיר 2K מקסימום אשמח לשמוע דעות.

המכשיר יחובר למגבר 4 ערוצים של KICKER מדגם KX650.4 , סט קומפ' של הרץ היי אנרג'י וסאב רוקפורד P2..

תודה על העזרה והסבלנות ,

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

האלפיינים שבתקציב ממש לא מתקרבים באיכותם לקלריון .

הייתי ממליץ לך על הPRS880 של פיוניר שאותו כן ניתן להשיג בתקציב שלך .

או קלריון 765 של שנה שעברה גם יכולה להיות אופציה טובה .

בברכה רוני .

פורסם

תודה רוני ,

שמתי לב שהפיוניר שאתה ממליץ עליו עולה 2300 לפי המחיר הנמוך ביותר בזאפ.

זה כבר הפרש זניח של 100-200 שח לאלפיין 9855.. השאלה אם אפשר להשיג את ה880 בפחות ?

אם כן , יכול להיות שמצאתי את הHU בשבילי..

ומה רע באלפיין 9856/4 ?

תודה.

פורסם

כדאי לסגור לך את ההתלבטות בנוגע לקלריון 775. התנסתי בו אישית.

אין כפתור ווליום רוטורי, אלא פס הזזה כזה - כשאתה מושך למעלה הווליום עולה והפוך. אם אתה אוהב כפתור עגול (כמוני), אין לך מה לחפש שם. בנוסף ל 775 יש ממשק תפעול שונה לגמרי מכל מה שמוכר - הפלסטיק שמגן על המסך זז כולו ומבצע פעולות שונות, כגון העברת שיר קדימה. מומלץ מאוד מאוד להתנסות בתפעול המכשיר באופן אישי, במידה ואתה הולך על זה.

אם יש לך שאלות על ה 766, אתה מוזמן לשאול.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

האמת , נראה לי שאוותר על הקלריון הזה. אהבתי מאוד בקלריון מהדגמים הקודמים שהם לא ניסו לעשות דברים מפתיעים

מדי ומתוחכמים. היה סאונד מאוד עשיר לדעתי וזה מה שחשוב. מי שזוכר את ה 646 , היתה לו תצוגה מאוד צנועה ואפילו די

מכוערת אבל מבחינת נוחיות תפעול וצליל לטעמי הוא היה הטוב ביותר למחירו. אפילו דבר הכי בסיסי כמו הכפתור ווליום שלו

היה כל כך נוח למגע עם גומי מסביב למניעת החלקה מזיעה באצבעות.

בקיצור , הקלריון החדשים יותר פלצניים והם הלכו בכיוון הזה אין מה לעשות. יכול להיות שהסאונד נשאר מצויין אין לי מושג.

דווקא ה 880 של פיוניר למראית עין נראה לי מתאים יותר בשבילי.

תודה.

פורסם

דעה אישית.

היה לי את ה646 והלחפתי אותו ל775

אני רוצה לציין שהסאונד קצת יותר טוב יותר אופציות חיתוכים

והפס הזזה שלו לא כזה נורא. חוץ מזה יש שלט.

מכוונים את המערכת פעם אחת לאחר מכן הפעולות נפשוטות דרך השלט.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם
האמת , נראה לי שאוותר על הקלריון הזה. אהבתי מאוד בקלריון מהדגמים הקודמים שהם לא ניסו לעשות דברים מפתיעים

מדי ומתוחכמים. היה סאונד מאוד עשיר לדעתי וזה מה שחשוב.אם זה מה שחשוב , אז או שתמצא כסף ל9255 או שתמצא דרך לחיות עם ה775 . כי דבר אחד בטוח , לא תוכל לקבל את הסאונד הזה בפיוניר

מכוערת אבל מבחינת נוחיות תפעול וצליל לטעמי הוא היה הטוב ביותר למחירו אם אתה מייבא אותו לבד , אזי אותו דבר אתה יכול לומר על ה775. אפילו דבר הכי בסיסי כמו הכפתור ווליום שלו

היה כל כך נוח למגע עם גומי מסביב למניעת החלקה מזיעה באצבעות.

בקיצור , הקלריון החדשים יותר פלצניים והם הלכו בכיוון הזה אין מה לעשות. יכול להיות שהסאונד נשאר מצויין אין לי מושג.

דווקא ה 880 של פיוניר למראית עין נראה לי מתאים יותר בשבילי.

תודה.

בהצלחה

בברכה יהודה

פורסם

יהודה ,

למה נראה לי שלא שמעת מערכת שמופעלת על ידי הPRS880 אף פעם , אה ?

אני אישית יכול לתת לך דוגמא אחת למערכת עם PRS (של איתמר , בוריס , חבר שלי)

ומערכת עם ה775 (חבר שלי אחר)

ותתפלא שומעים פחות עם ה775 לעומתם !

ורק ליתר דיוק המערכות של שני החברים שלי בעלי אותם רכיבים למעט מיד באס שונה ! וזהו !

אז מה שאני אומר יש ועוד איך מקום להשוות בינהם ! לתשומת ליבך .

פורסם
יהודה ,

למה נראה לי שלא שמעת מערכת שמופעלת על ידי הPRS880 אף פעם , אה ? על חטאי אני מודה היום . לא שמעתי , והאמת שגם אין לי רצון . ואתה צודק שעלי לסתום את הפה על הנושא קלריון/פיוניר , אבל אז עם מי תתווכח ותשנא?:lol: . מה תעשה אז ?

אז מה שאני אומר יש ועוד איך מקום להשוות בינהם ! לתשומת ליבך .

תשמע הייתה לי מערכת של פיוניר , ואני יודע מה הבעייתיות של פיוניר , כשהראשון בפורום קנה את ה880 גל שאל אותו על הנושאים האלו והוא ענה שהם קיימים , מבחינתי כבר אין דרך חזרה . אז זה אומר שאני נעול אולי . העניין הוא שאנני יודע איך שמת את ה775 ואת ה880 . אבל ה880 הוא הדגם שמתחת ל P9 וה775 הוא הדגם שמתחת ל9255 . ובכול התרד'ים שמדובר על השוואה בין הפיוניר P9 לבין ה9255 , עולים אותם נקודות תורפה , ועולה אותו דבר שבאיקוליזציה אתה מצליח לגרום ל P9 להשמע טוב כמו ה9255 . העניין הוא שהיחיד שעובד כאן בלי פרוססור חיצוני זה הקלריון . והיות וביחידות הקטנות (775 וה880) אין פרוססור חיצוני , קשה לי להאמין שהדברים שבגללם אנני רוצה פיוניר ישתנו .

בברכה יהודה

• תוכן חדש...