Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

כנראה שאני יכול לנשק לשלום את המתמיד זהב שלי באלעל. החל מלפני שבוע קומברס עובדים אך ורק עם איר פראנס (מחיר טוב יותר).

אם הכל יילך טוב - בעוד שבוע אני טס לכנס בווגאס. במקום לטוס ישירות לLA ומשם לווגאס אני טס לפאריס -> LA -> ווגאס.

יש שני דברים שאני יודע על איר פראנס:

1. הם צרפתים.

2. חטפו להם מטוס עמוס ישראלים לאוגנדה.

האם למישהו יש נסיון איתם? כ"כ ציפיתי לתוספת הנקודות העצומה מהטיסה הזו באלעל וזה ממש מדכא.

פורסם

אני שמעתי שהדשבורדים שלהם מתפרקים, ושנוצרים אצלם חורים בבלוק מנוע, אבל מה שכן המטוסים שלהם הכי מהנים לטיסה ויש להם שילדה מטורפת.

ROOONEEYY

פורסם

חברה לא רעה,נחשבת לבינונית בין החברות האירופיות.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אני אישית הייתי פעמיים בנמלי תעופה בצרפת ובאחת מהפעמים טסתי לארה"ב דרך צרפת.

באחת הפעמים פשוט טסתי לטייל בצרפת. הבלאגן שהלך שם בנמל תעופה פשוט היה מטורף. לא היה ברור לאן צריך ללכת איפה צריך לעמוד ומה צריך לעשות.

בפעם השניה הייתי צריך לתפוס קונקשן מצרפת לארה"ב. הטיסה איחרה ב 3 שעות, את הקונקשן פספסתי ואחרי הרבה בלאגן שלחו אותנו למלון למשך הלילה, עד לטיסה הבאה. בבוקר המונית שהייתה צריכה לאסוף אותנו איחרה בשעתיים, אם אני לא טועה וכמובן,שוב החל הבלאן בעליה למטוס.

אלה לא היו הפעמים היחידות שטסתי וביליתי בנמלי תעופה, לכן אני לא חושב שהבלאגן נוצר מחוסר הבנה שלי. מצד שני דברים אלה קרו לפני כ 4 שנים ומאז לא הייתי בצרפת, יכול להיות שהדברים השתנו מאז.

פורסם

יש לזה יתרון אחד משמעותי.

אלעל באליאנס של מועדון מתמיד עם חברות מהתחת : CSA, אמריקן אירליינס, קוונטאס וכו'

פראנס אמנם זה לא סטאר אליאנס, אלא סקייטים - אבל לפחות הנקודות שלך שוות אצל יותר חברות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עם פראנס עצמה אין לי נסיון, אבל פראנס לוKLM התאחדו לפני כמה שנים, ומKLM יש לי רק זכרונות טובים...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הי,

טסתי עם אייר פראנס מבנקוק להו צ' מין סיטי (סייגון), אני לא מבין מה אנשים פה רוצים מהם.

השירות היה מצויין וכך גם המטוס, מנסיוני הייתי טס איתם שוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אליבאבא - ההסדר של אלעל הוא עם חברות לא רעות בכלל, לראיה - כל פעם שטסתי לארה"ב גם בטיסות הפנימיות (דלטה) קיבלתי נקודות מועדון על הטיסה. לא עוזרות לי נקודות באיר פראנס אם לעולם לא אטוס איתם באופן פרטי ו/או עם השותפים שלהם.

גיא - אין לי ברירה, נכון. העניין הוא שזה מוציא אותי מדעתי כי אני טס רק אלעל לכל מקום. אני מרוצה מאוד מהשירות שלהם ומצי המטוסים שלא נדבר על הרגשת הביטחון.

העניין הוא שאני טס ביזנס בלבד והגיחה הקרובה היתה אמורה "לסדר" לי בערך 700 נקודות לפני בונוסים...

מישהו יודע האם לביזנס בair france יש כיסאות רגילים בטיסה מישראל לפאריז? אם כן - יש לי יופי של תירוץ.

פורסם
אני שמעתי שהדשבורדים שלהם מתפרקים, ושנוצרים אצלם חורים בבלוק מנוע, אבל מה שכן המטוסים שלהם הכי מהנים לטיסה ויש להם שילדה מטורפת.

איך הדיילות אבל?

:-)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

איזה עצבים.

הכסף של הטיסה זה לא הכל.

אני לא סובל את הקונקשנים האלה, בשביל לטוס לאיטליה אתה צריך קודם לטוס לצרפת ואז לחזור.

ובצרפת, תחכה כמה שעות עד שהטיסה הבאה יוצאת, תרד מהמטוס, תעלה מהמטוס.

וזה בהנחה שהטיסה הבאה יוצאת מאותו שדה, שזה לא מובן מאליו בכלל (קרה לי בלונדון, סרט...)

כמו שאני לא נוסע מת"א לחיפה דרך ב"ש, אני אישית לא סובל ליסוע בטיסות לא ישירות.

תתפטר.

פורסם

נדמה לי שהכסאות בביזנס כמו בטורקיש - רגילים אבל טיפה יותר מרווחים, 3 בכל צד אבל בכסא האמצעי לא יושבים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...