Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

חנן אני לא מכיר במערכת יוניט אינגקטור שני סולונואידים ישנו אחד שתפקידו לקבוע את כמויות הדלק שיוזרקו למנוע ואת תזמון ההזרקה.

אולי התחדש משהו שאני לא מכיר \למדתי אם תוכל תעלה תמונה שנוכל להתרשם.

בברכה .

חיים יוד.

פורסם

UIS אלו מזרקים שמותקנים כבר לפחות 10 שנים בחלק ממנועי המשאיות של וולוו. יש לי חומר מקצועי של וולוו בעניין, אבל בשביל לא לפגוע בסודיות החומר ובזכויות יוצרים, במקום שאני אביא לכאן חומר אני מעדיף שתחפשו בגוגל את המושג UIS INJECTION . מדובר במזרקים שמשולבים בהם גם בוכנה שמייצרת את הלחץ הגבוה להזרקה וגם סולנואיד שקובע את כמות הדלק שתוזרק. אין משאבת הזרקה או לחץ גבוה נפרדת, אלא רק משאבת לחץ נמוך ושישה מזרקי יחידה, עם סולנואיד אחד ושני פינים.

בשנה האחרונה הם הכניסו למנועי DXI הגדולים של משאיות רנו, וכן למנועי D16E וD12E מזרקים עם שני סולנואידים וארבעה פינים. ניסיתי כבר שבועיים למצוא תשובה לשאלה הזו והיום קיבלתי תשובה רצינית.

הסולנואיד הראשון, זה שהיה כבר קודם, אחראי על כמות הדלק המוזרק. הסולנואיד השני, החדש, אחראי על לחץ ההזרקה. במידה והוא לא מופעל מסיבה כלשהי, הדלק יוזרק לתא השריפה בלחץ הגבוה ביותר, כ2200 באר. הסולנואיד עוזר לפתוח את מחט המזרק ומוריד את לחצי ההזרקה עד לכ300 באר בסרק, ללא עומס.

• תוכן חדש...