Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר,

ברכבי מותקנת מערכת שמע מקורית של היצרן VW שנקראת RCD 300 תוצרת Blaupunkt הרכב חדש ועדיין בתקופת אחריות.

התקלה

היום בטעות כף היד שלי לחצה על כפתור הוצאת התקליטור מהכונן וחלק אחר של היד התנגד להוצאת התקליטור למשך מספר שניות מאז מופיעה התקלה הבאה.

בדרך כלל שהיה מונח תקליטור בכונן, הכונן היה מושך את התקליטור לאחר כ-15 שניות באופו אוטמטי ולפתע הטריק זה הפסיק לעבוד ומופיעה הודעת שגיאה CD ERROR SERVICE, ניסיתי להכניס תקליטורים שונים (חדשים) ועדיין ההודעה מופיעה בצורה אקראית.

לפעמים כאשר אני דוחף את התקליטור פנימה אז המנגנון באופן אוטמטי מושך את התקליטור ומופיעה הודעת שגיאה.

יש לציין למרות הודעת השגיאה אני מסוגל להריץ טרקים וגם לשמוע את תכולת התקליטור.

אשמח לקבל תגובות.

איזה כייף לי :)

Guest תמיר .א.
פורסם

צריך לדעתי לאפס את מכלול המכני של הרדיו דיסק, ברדיו דסיק לא מובנה פשוט מוציאים את הצמה של הרדיו דיסק ומנתקים אותו לחצי דקה דקה (מקדם ביטחון שכול הקבלים במעגל שמשפיעים על המכלול יתפרקו).

ברדיו דיסק מובנה לדעתי האפשרות היחידה לנתק את המצבר לדקה ולהחזיר, ולראות אם הרדיודיסק יתאפס.

שווה לנסות.

תמיר

פורסם

תמיר,

תודה על התגובה, זה מה שחשבתי לעשות היום אחר הצהרים, מכיוון שאינני מכיר את המבנה המכני של הכונן לא הייתי בטוח שניתוק המצבר עשוי לעזור בתקלה מסוג זה.

פורסם

זו הזדמנות לפרק את המצבר מכיוון שחשבתי לעשות זאת מזמן בכדי לאפס תקלות אקראיות שנרשמו במחשב הרכב.

פורסם

מקווה שלא נהרס החיישן תקליטורים של הרדיודיסק.

החיישן אשר מזהה מגע של הדיסק בשפתי הרדיודיסק ומתחיל את פעולת הקליטה של הדיסק.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

Guest תמיר .א.
פורסם

החיישן הזה, זה מיקרוסוויץ פשוט, זה סיכוי נדיר שהוא הוא יתקלק,

בעצם זה רכיב שאני מאמין שכאשר כול הרדיו דיסק יעלה באש חלילה וחס זה הרכיב היחיד שימשיך לעבוד טוב :lol:.

תמיר

פורסם

עידכון....ניתקתי את כבל המינוס של המצבר למספר דקות וחיברתי בחזרה והתקלה חזרה על עצמה.

אני מכניס תקליטור והכונן לפעמים מושך ולפעמים לא.

פורסם

יש אחריות, לא?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם כך, כל שנותר לי הוא לאחל לך הצלחה בפירוק הרדיו המובנה ומציאת ה PDF הנכון :lol:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי, PDF מצאתי ומחר בבוקר אני ניגש לעבודה.

בכול מקרה מי שרוצה לדעת איך מפרקים את הכונן התקליטורים מוזמן להתבונן בקובץ המצורף בגרמנית אבל יש תמונת.

Pages from 1.pdf

• תוכן חדש...