Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזגן חלון ישן תוצרת תדיראן. בגלל שהמתג של כיוון הטמפ' לא עובד, המזגן מקרר תמיד בשיא העוצמה. מדובר בחדר קטן יחסית ולכן אחרי בערך 30-40 דק' כבר קר מידי. אני מתלבט מה עדיף לכבות ולהדליק אחרי 10 דק', מה שמן הסתם גורם בלאי מוגבר, או פשוט לפתוח חלון, מה שמגביר את הוצ' החשמל.

מה עדיף?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

How about fixing it?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם אם תתקן את כפתור הטרמוסטט, מה שיקרה זה שהמדחס של המזגן יכנס ויצא לפעולה כל כמה דקות בהתאם לטמפרטורה שתכוון.

אם תסגור ותפתח אותו ידנית - יקרה פחות או יותר אותו הדבר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשר לעשות מה שעובדי חברת החשמל עושים....מדליקים תנור.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

תוציא לו קצת גז

רצוי לאסוף את הגז המיותר בבלונים...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טרמוסטט חדש עולה עשרות שקלים, להחליף אותו (למי שיש קצת רקע טכני ו-2 ידיים טובות) זה קלי-קלות... אז תחליף את הטרמוסטט.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...