Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה ספורט או 206 xs?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שאחד המשתמשים פתח ת'רד על FR מול 206 xs ,השוואה שנראית לי לא במקום בהתחשב בשוני הגדול בין הרכבים.

לכן רציתי לשאול אתכם לגבי איביזה ספורט 1.4 ידנית עם 100 כ"ס או 206 xs .

כמה דברים שחשובים לי ברכב הם צריכת הדלק ,היחס של הכ"ס למשקל הרכב ,רמת האיבזור והאמינות.

עוד דבר שמאוד מעניין אותי לדעת זה האם אתם הייתם קונים את ה 206 בנפח של 200 סמ"ק יותר מהאיביזה בשביל עוד 10 כ"ס או שהייתם מנסים להוציא עוד 10 סוסים מהסיאט?

פורסם

ההבדלים בין שני הרכבים לא מתחילים ונגמרים במנוע. הבדלים מדוייקים אני לא יודע (כי אני לא יושב וקורא פרוספקטים כל היום), אבל אני בטוח שלא חסרים אלו שיאמרו לך.

לגבי ההשוואה עצמה, אם במגה-שרשור לגבי FR-XS לא חסרות דעות התומכות בXS, כנראה שדעות אלו רק יתרבו כאשר מדובר בהשוואה מול איביזה "פרווה".

PUG-306 XSI MK2

פורסם

הדבר היחידי שספורטיבי באיביזה "ספורט" היא תיבת ההילוכים הידנית- זהו.

ב-XS (אני מניח שהכוונה היא לדגם 1600 עם 110 כ"ס) המצב שונה עם מיתלים דומים ל-206GTI ומנוע חזק יותר...אבל לא נחשב שספורטיבי.

בקיצור, XS!

any time, any place

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

XS NOT ANY TIME ANY PLACE BUT IN THIS CASE ABSLUTLY YES

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...