Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמעתי סט חמוד מאוד אבל לא שווה את הכסף, השאלה היא כמה הציאו לך אותו? סט שצורם מאוד באוזניים הטוויטר תנסה לשמוע לפני שאתה קונה!!!

פורסם

מידבאס מעולה, מאוד מדוייק וחזק.

גם המיד טוב אך פחות מפורט לטעמי.

הטוויטר הוא פשוט זוועה(לטעמי), מאוד חד , לדעתי ממש לא נאמן למקור.

הסט עצמו הוא סט מעולה סה"כ, דורש התקנה מאוד מחושבת תוך מתן דגש על נפחים מתאימים,זוויות התקנה ונקודות חיתוך.

תנסה אולי לבדוק אופציה על שילוב בין הK3P רק עם טוויטרים רכים יותר כמו של הרץ,מורל וכו'.

אני אישית כבר הייתי מחפש סט של פוקאל , הדגם הישן של האוטופיה, הרבה הרבה יותר טוב משמעותית.

under construction..

פורסם
מידבאס מעולה, מאוד מדוייק וחזק.

גם המיד טוב אך פחות מפורט לטעמי.

הטוויטר הוא פשוט זוועה(לטעמי), מאוד חד , לדעתי ממש לא נאמן למקור.

הסט עצמו הוא סט מעולה סה"כ, דורש התקנה מאוד מחושבת תוך מתן דגש על נפחים מתאימים,זוויות התקנה ונקודות חיתוך.

תנסה אולי לבדוק אופציה על שילוב בין הK3P רק עם טוויטרים רכים יותר כמו של הרץ,מורל וכו'.

אני אישית כבר הייתי מחפש סט של פוקאל , הדגם הישן של האוטופיה, הרבה הרבה יותר טוב משמעותית.

ואלה ניר מילה במילה +1 גדול.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

מיד טוב מאוד ומפורט

מיד באס מעולה וחזק

טוויטר שבאלקטרונית נשמע מדהים, חדות וצלילות טובה מאוד מאוד קשה לכיוון

סט דורש הגברה מפלצתית חובה אקטיבית לטעמי, הקרוס עושה עבודה גרועה בחלוקת מתחים והטוויטר נוהג לצרום כאשר המידים מוכנים לקבל עוד ועוד עוצמה (ואז שאתה מוציא מהם את המקסימום הטוויטר גומר אותך, אבל אם כזה מיד אתה מוכן לסבול, ואז גם כולם אומרים לך שהסט שלך צורם :lol:)

אני אישית שמעתי את הסט וכמו שניר אמר, דורש התאמת נפחים וכיוון קטטוני

ושוב, באלקטרונית הסט נשמע מדהים

ושוב, מגבר מאוד מאוד חזק

המיד יכול לקבל בערך 140 RMS (כל מיד, אצלי היה עם 170 עם כיוון מאוד זהיר)

המיד באס מעל 150RMS

הטוויטר הרבה פחות 20-30RMS חובה נקי מאוד ב 8 אום

אצלי בגלל שלא הצלחתי לשלב את העוצמה של המיד עם הטוויטר שמעל עוצמה מסויימת צרח נאלצתי להחליף לטוויטר אחר MT3 של מורל, לא מתחבר משהו למיד

• תוכן חדש...