Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרגיז. אויי כמה שזה מרגיז.:cry:

כאילו עד עכשיו החיים לבעלי אספנות הם פיקניק. מה יהיה הסוף במדינה הזו?? עד מתי נמשיך לשתוק ולקבל את החרשטוטיות האלו.

דדדדייייייייייייייייייייייייייייייייייייי כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנחנו הרבה יותר רגועים ממדינת עולם שלישי. אנחנו מדינת תחתית. עובדה!!!

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בשבוע שעבר ב26 שיחררתי(שיחררו בשבילי FEDEX) פנסים קדמים ,ובלי בעיות קיבלתי אותם.

אז אני מקווה שבחיפה ימשיכו לא לעשות בעיות.

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

פורסם

טוב, הייתי צריך כמה ימים כדי להירגע, עכשיו אני יכול לכתוב..

ביום שלישי הייתי במכס בסניף הדואר ברח' ההגנה בת"א לשחרר חבילה שהגיע מארה"ב

שכללה MSD, Coil, Tach. Adapter :twisted:

ראיתי את השלטים על התקנות החדשות והספקתי לשמוע את הפקידה שולחת את הבחור שהיה לפני בתור להוציא אישור... הבנתי שאני לא יוצא היום עם החלקים והרכב הולך לעמוד עוד כמה ימים... כשהגיע תורי הפקידה שאלה אותי מה יש שם (תוך כדי שהיא מעיינת בקבלה המקורית המפורטת), בלי להתבלבל עניתי "חלקים אלקטרוניים" תשובה שמבחינה טכנית ומשפטית מתארת נכונה ב 100% את תכולת החבילה! (שימו לב שוב, היא לא שאלה "האם החבילה מכילה חלקים לרכב?" - שאלה עליה הייתי חייב לענות "כן") היא גם ביקשה שאני ארשום הצהרה שזה פרטי ולא עסק, רשמתי וחתמתי.

בקיצור, היא אומרת: "טוב, אני צריכה לדעת כמה עלה המשלוח", לא עזר ההסבר שלי שהמשלוח חינם מעל סכום קנייה מסויים והראיתי לה את השורה בחשבון שאומרת משלוח = 0, חזרתי לדוכן החבילות ושם מצאו על הקופסא קבלה של עלות המשלוח שעלה לחברה ששלחה לי, ביקשתי לדבר עם המנהל והפנו אותי לחדר 10 מנהל המכס, הוא הסביר שעל פי החוק בארץ יש לשלם מס על המשלוח ולא חשוב מי שילם את המשלוח, אלא אם רשום בפירוש "מחיר כולל משלוח" (נדמה לי שזה CIF בשפתם), קיבלתי. תוך כדי, בלי שאפילו ביקשתי הוא עיין בקבלה, אמר לי שהוא רואה שאלו חלקים אלקטרוניים לרכב ורשם על הקבלה "לפטור מאישור משרד התחבורה" וחתם.

חזרתי לפקידה לשלם, פתאום היא קלטה איפשהוא בניירת שהיה רשום Car Parts ... התחילה לצרוח עליי שאני שקרן, שזו עבירה פלילית, שהיא יכולה להגיש נגדי תלונה במשטרה, ואפילו לקחה את הניירת ועשתה X על ההצהרה שלי שאני פרטי ולא עסק (מה הקשר?..) ומתחת רשמה הנ"ל שיקר... לא עזר שניסיתי לבקש ממנה לראות באותו דף למטה את אישור וחתימת המנהל שלה לפטור מאישור משרד התחבורה!

חזרתי אליו שוב, אמר לי : מה פתאום, מי זאת? תחזור ותגיד שאני אישרתי... חזרתי אליה שוב, עכשיו היא "הענישה" אותי ואמרה לי לחכות בסוף התור... הספקתי גם לשמוע אותה מתווכחת לפחות עם עוד שני אנשים.. אחרי כמה דקות היא קיבלה שיחת טלפון פרטית בנייד וביקשה מכולם לעבור לתור אחר ונעלמה לפחות ל 20 דקות... (בזמן עבודה, כשהיא אמורה לשרת קהל) כמובן שהפקידה השנייה קיבלה את האישור ויצאתי עם החלקים.

נ.ב. איך זה נגמר? - הצליל שה MSD מוציא מהמנוע.. הכח.. החיוך :-D

פורסם

המדינה הזאת רק מידרדרת מיום ליום!

איפה מועדון החמש פה? למה שלא ינסה להפעיל קצת לחץ? (אני בטוח שמועדון החמש עושה או יעשה מאמצים לריכוך החוק הזה)

בכל מקרה למה שפשוט לא נארגן את חלק ממועדוני הרכב בארץ כמו סקאלה, מועדון החמש, פי אס איי, ואג, וכו' ונילך להפגין איפשהו?

פורסם
טוב, הייתי צריך כמה ימים כדי להירגע, עכשיו אני יכול לכתוב..

ביום שלישי הייתי במכס בסניף הדואר ברח' ההגנה בת"א לשחרר חבילה שהגיע מארה"ב

שכללה MSD, Coil, Tach. Adapter :twisted:

ראיתי את השלטים על התקנות החדשות והספקתי לשמוע את הפקידה שולחת את הבחור שהיה לפני בתור להוציא אישור... הבנתי שאני לא יוצא היום עם החלקים והרכב הולך לעמוד עוד כמה ימים... כשהגיע תורי הפקידה שאלה אותי מה יש שם (תוך כדי שהיא מעיינת בקבלה המקורית המפורטת), בלי להתבלבל עניתי "חלקים אלקטרוניים" תשובה שמבחינה טכנית ומשפטית מתארת נכונה ב 100% את תכולת החבילה! (שימו לב שוב, היא לא שאלה "האם החבילה מכילה חלקים לרכב?" - שאלה עליה הייתי חייב לענות "כן") היא גם ביקשה שאני ארשום הצהרה שזה פרטי ולא עסק, רשמתי וחתמתי.

בקיצור, היא אומרת: "טוב, אני צריכה לדעת כמה עלה המשלוח", לא עזר ההסבר שלי שהמשלוח חינם מעל סכום קנייה מסויים והראיתי לה את השורה בחשבון שאומרת משלוח = 0, חזרתי לדוכן החבילות ושם מצאו על הקופסא קבלה של עלות המשלוח שעלה לחברה ששלחה לי, ביקשתי לדבר עם המנהל והפנו אותי לחדר 10 מנהל המכס, הוא הסביר שעל פי החוק בארץ יש לשלם מס על המשלוח ולא חשוב מי שילם את המשלוח, אלא אם רשום בפירוש "מחיר כולל משלוח" (נדמה לי שזה CIF בשפתם), קיבלתי. תוך כדי, בלי שאפילו ביקשתי הוא עיין בקבלה, אמר לי שהוא רואה שאלו חלקים אלקטרוניים לרכב ורשם על הקבלה "לפטור מאישור משרד התחבורה" וחתם.

חזרתי לפקידה לשלם, פתאום היא קלטה איפשהוא בניירת שהיה רשום Car Parts ... התחילה לצרוח עליי שאני שקרן, שזו עבירה פלילית, שהיא יכולה להגיש נגדי תלונה במשטרה, ואפילו לקחה את הניירת ועשתה X על ההצהרה שלי שאני פרטי ולא עסק (מה הקשר?..) ומתחת רשמה הנ"ל שיקר... לא עזר שניסיתי לבקש ממנה לראות באותו דף למטה את אישור וחתימתהמנהל שלה לפטור מאישור משרד התחבורה!

חזרתי אליו שוב, אמר לי : מה פתאום, מי זאת? תחזור ותגיד שאני אישרתי... חזרתי אליה שוב, עכשיו היא "הענישה" אותי ואמרה לי לחכות בסוף התור... הספקתי גם לשמוע אותה מתווכחת לפחות עם עוד שני אנשים.. אחרי כמה דקות היא קיבלה שיחת טלפון פרטית בנייד וביקשה מכולם לעבור לתור אחר ונעלמה לפחות ל 20 דקות... (בזמן עבודה, כשהיא אמורה לשרת קהל) כמובן שהפקידה השנייה קיבלה את האישור ויצאתי עם החלקים.

כשאנשים קטנים עושים צל גדול זה סימן שהשמש שוקעת...

:|:|:|גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ליאור - האם עדין נשלחות מהמכס ביד-אליהו הודעות על קיום חבילות אצלם לשחרור?

היכן מקבלים את הטופס להחתמת משרד התחבורה?

אל מי פונים במשרד התחבורה?

אני מחכה כחודש לחלקים מאנגליה ועד כה לא קיבלתי כל הודעה מהמכס שאכן החלקים הגיעו, האם משהו השתבש ביד- אליהו?

בד"כ הייתי מקבל אותם הביתה או הודעה מיד-אליהו לבוא להוצאם, עתה הכל נעצר ולא קיבלתי מאומה - מה הצעתך ?

מצא משה

פורסם
המדינה הזאת רק מידרדרת מיום ליום!

איפה מועדון החמש פה? למה שלא ינסה להפעיל קצת לחץ? (אני בטוח שמועדון החמש עושה או יעשה מאמצים לריכוך החוק הזה)

בכל מקרה למה שפשוט לא נארגן את חלק ממועדוני הרכב בארץ כמו סקאלה, מועדון החמש, פי אס איי, ואג, וכו' ונילך להפגין איפשהו?

לגבי איפה מועדון החמש.. אנא קרא את ההודעה הראשונה שלי עד הסוף...

ליאור - האם עדין נשלחות מהמכס ביד-אליהו הודעות על קיום חבילות אצלם לשחרור?

היכן מקבלים את הטופס להחתמת משרד התחבורה?

אל מי פונים במשרד התחבורה?

אני מחכה כחודש לחלקים מאנגליה ועד כה לא קיבלתי כל הודעה מהמכס שאכן החלקים הגיעו, האם משהו השתבש ביד- אליהו?

בד"כ הייתי מקבל אותם הביתה או הודעה מיד-אליהו לבוא להוצאם, עתה הכל נעצר ולא קיבלתי מאומה - מה הצעתך ?

מצא,

הודעה אכן נשלחת

טופס מצורף להודעתי הראשונה, כקובץ מצורף להורדה והדפסה

פונים למספר הפקס המופיע בטופס

אם לא קיבלת חבילה, פנה למי ששלח כדי לבדוק אצלו אם יש מספר איתור לחבילה. משם, נמשיך הלאה...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

קראתי, תודה!

אבל לגבי הפגנה או מחאה שרוב מועדוני המכוניות בארץ ישתתפו בה, לא כדאי לחשוב על זה?

אני יודע שלמשל בארצות הברית היו 2 מקרים שאנשים לא אהבו.

1. העלו את מחירי הדלק אז הרבה מאוד לא תידלקו יומיים שלושה וגם בעלי חברות שיתפו עם זה פעולה ככה שהם הצליחו להוריד את מחירי הדלק ליותר נמוך ממה שהיה אפילו לפני!

2. העלו את מחירי הבשר אז אף אחד לא קנה בשר! וגם במקרה הזה הורידו את מחירי הבשר לפחות ממה שהיה לפני

אז למה שלא ננסה את זה גם במדינה שלנו? (אפילו שאנחנו לא מספיק מגובשים מבחינת מדינה לעשות דברים כאלה)

פורסם

כניראה ששכחת איפה אתה חי....חיילים שלנו בשבי, טייס נעדר, ניצולי שואה רעבים ללחם, פליטים מאפריקה, זקנים מוזנחים,

מחירי הלחם המסובסד עולה, דץ ודצה כבר לא...וזה מה שיזיז אנשים להפגנה? :cry:...צא מזה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אבוי...

מה עושים עכשיו.

אני בידיוק צריך להזמין כמה חלקים חשובים למנוע (בוכנות.טלטלים.ברגים קמשפט וכו')

יש טעם לנסות לקבל אישור לפני שהם יגיעו לארץ?

או שאני חייב לנסות לגנוב אותם? כי הם לא השאירו לי ברירה?

קו---------------------------------------

פורסם
קראתי, תודה!

אבל לגבי הפגנה או מחאה שרוב מועדוני המכוניות בארץ ישתתפו בה, לא כדאי לחשוב על זה?

אני יודע שלמשל בארצות הברית היו 2 מקרים שאנשים לא אהבו.

1. העלו את מחירי הדלק אז הרבה מאוד לא תידלקו יומיים שלושה וגם בעלי חברות שיתפו עם זה פעולה ככה שהם הצליחו להוריד את מחירי הדלק ליותר נמוך ממה שהיה אפילו לפני!

2. העלו את מחירי הבשר אז אף אחד לא קנה בשר! וגם במקרה הזה הורידו את מחירי הבשר לפחות ממה שהיה לפני

אז למה שלא ננסה את זה גם במדינה שלנו? (אפילו שאנחנו לא מספיק מגובשים מבחינת מדינה לעשות דברים כאלה)

הדברים שהעלת למרות שהם לא ממש נכונים(כי הדלק עלה) הם לא הדוג' הנכונה...

תפגין או תשבות על מה?אם יפסיקו להזמין חלקים מחו"ל לא ממש ישבור מישהו.

אל תשכח שלמרות הגזרה עדיין מאפשרים לך לייבא חלקים,פשוט תצטרך לשלוח פקס ולקבל את אישור היבוא.

אבוי...

מה עושים עכשיו.

אני בידיוק צריך להזמין כמה חלקים חשובים למנוע (בוכנות.טלטלים.ברגים קמשפט וכו')

יש טעם לנסות לקבל אישור לפני שהם יגיעו לארץ?

או שאני חייב לנסות לגנוב אותם? כי הם לא השאירו לי ברירה?

או שפשוט לשלוח פקס למשרד התחבורה ולקבל את האישור היבוא...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
לגבי איפה מועדון החמש.. אנא קרא את ההודעה הראשונה שלי עד הסוף...

מצא,

הודעה אכן נשלחת

טופס מצורף להודעתי הראשונה, כקובץ מצורף להורדה והדפסה

פונים למספר הפקס המופיע בטופס

אם לא קיבלת חבילה, פנה למי ששלח כדי לבדוק אצלו אם יש מספר איתור לחבילה. משם, נמשיך הלאה...

ליאור.

ליאור - תודה, מצא

מצא משה

פורסם

נו באמת מה נראה לך?

גם עם רמת הריכוז שלי ששואפת לריטלין הדבר ברור כשמש בצהרי היום, השאלה קצת מיותרת הלא כן?:-D

ציטוט:

"לפני כשבוע יצא עדכון לכל בתי הדואר/מכס בישראל"

שתי אפשרויות

1. אתה מצהיר במכס, מן הסתם תתבקש להראות אישור ממשרד התחבורה.

2. אתה לא מצהיר - מבריח (פויה שייגעץ), ענין אישור משרד התחבורה בכלל רלונטי?

אירית

• תוכן חדש...