Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתומקאר המתקין אמר לי שהמגבר הזה יכול לסחוב סאב כפול...

עכשיו מה עדיף לי להביא סאב כפול

או סאב יחיד שמתאים בול לעוצמה של המגבר (150RMS)?

מה הבדל בין 2 האופציות?

תודה לעוזרים!

פורסם

במקום לעסוק בניחוש על העוצמה שלו - פשוט תבקש מתומקאר שיחבר לך סאב בודד ו 2 סאבים.

תוכל לראות מיד מה עדיף.

פורסם
במקום לעסוק בניחוש על העוצמה שלו - פשוט תבקש מתומקאר שיחבר לך סאב בודד ו 2 סאבים.

תוכל לראות מיד מה עדיף.

אולי אתה לא שם לב אתה תמיד יש לך תשובות מתוכמות ולא סובלניות לא מתאים לך מה ששאלתי אל תענה...

אני יודע שיש לך ידע ושאתה מבין ואני מכבד את זה והלוואי והיה לי ידע כמו שלך אבל זה שאתה יודע זה לא אומר שאתה צריך לענות ככה והרבה פעמים אני רואה אותך עונה ככה...

ואני שואל פה כי בתומקאר הוא יכול לדחוף לי משו שאולי יותר מדיי או לא יודע מה בגל לזה אני שואל פה אנשים ניטרליים!

פורסם
המגבר הוא 250 RMS ב2 אום נכון?

אם כן, אתה תוכל להביא 2 קיקרים סי 12, יחזיק אותם די יפה.

אף פעם לא הבנתי את הקטע של ה2 אום מה ההבדל בניהם?

כאילו אני יודע שאום זה התנגדות השאלה שלי אם זה מוריד מהאיכות? אחרת איך יכול להיו תשפתאום יש קסם והמגבר יותר חזק?

ואם לא אז למה לא כל הרמקולים הם 2 אום?

ואיך אני בוחר אם זה יהיה 2 או או 4?

זה בסוג הרמקול שאני קונה?

יש C12 גם של 2 אום וגם של 4?

תודה על העזרה אני פשוט לא הכי מבין בזה....

פורסם

כאשר אתה יורד בהתנגדות-לרוב אתה מקבל יותר RMS .

מה הכוונה ב2אוהם?

כשאתה משנה התנגדות אתה מקבל יותר עוצמה(כפי שצין הנ"ל)לכן זה נהיה יותר בRMS.

לגבי הרמקולים-יש סלילים (יש אלה שיש להם 1 ויש אלה שיש להם שניים)אם יש לך שני סלילים של 4 אוהם ההתנגדות הסופית תהיה או 2 אוהם או 8 אוהם תלוי איך אתה מחבר.

אני לא ממש יודע על רמקולים שהם סליל בודד ו2 אוהם אבל בכל מקרה-הסי12 בא בארבע אוהם ככה שמה שאמר לך המתקין הוא נכון

שאם תשים שני פלוסים בפלוס אחד ושני מינוסים במינוס אחד תקבל 2אוהם ותתן לשני סאבם 250 רמס(שזה כמעט המקסימום שאתה יכול לתת להם)

לפי מה שאני יודע-בארץ יש סי12 רק בתצורת ה4 אוהם מחוץ לארץ בטוח שיש ב2אוהם.

בכל מקרה-אתה בוחר אם זה 2 אוהם או 4 אוהם(עם שני סלילים)וזה תלוי בצרכים שלך-אתה הולך לבעל החנות ומזמין מה שאתה צריך ומה שמתאים לך בסה"כ.

למה לא כל הרמקולים ב2אוהם?כי יש אנשים שעדיף להם לחבר ב4 אוהם(יש מצבים כלשהם ).

מקווה שעזרתי-בהצלחה!

פורסם
אולי אתה לא שם לב אתה תמיד יש לך תשובות מתוכמות ולא סובלניות לא מתאים לך מה ששאלתי אל תענה...

אני יודע שיש לך ידע ושאתה מבין ואני מכבד את זה והלוואי והיה לי ידע כמו שלך אבל זה שאתה יודע זה לא אומר שאתה צריך לענות ככה והרבה פעמים אני רואה אותך עונה ככה...

ואני שואל פה כי בתומקאר הוא יכול לדחוף לי משו שאולי יותר מדיי או לא יודע מה בגל לזה אני שואל פה אנשים ניטרליים!

קיללתי? הרבצתי? פגעתי? העלבתי?

קיבלת את התשובה הכי יעילה ומהירה בתר'ד הזה אם לא שמת לב.

פורסם
קיללתי? הרבצתי? פגעתי? העלבתי?

קיבלת את התשובה הכי יעילה ומהירה בתר'ד הזה אם לא שמת לב.

לא אמרתי שקיללת ולא אמרתי שכלום יש לך תשובות ממש ל יעילות כי אם אני בא לפה ושואל פה סימן שאני רוצה לדעת חוות דעת של אנשים לא בא לך לתת לי חוות דעת אל תגיב מה אתה חושב שלא חשבתי ללכת אליו? אבל תמיד טוב לשמוע חוות דעת נוספת!

זהו תודה..

פורסם
בתומקאר המתקין אמר לי שהמגבר הזה יכול לסחוב סאב כפול...

עכשיו מה עדיף לי להביא סאב כפול

או סאב יחיד שמתאים בול לעוצמה של המגבר (150RMS)?

מה הבדל בין 2 האופציות?

תודה לעוזרים!

"לא חשבתי ללכת אליו"

רשמת מפורשות שהיית אצלו.

לכן - התייחסתי למה שכתבת.

אם אתה אצלו, זה מאוד פשוט לשים במבחן את מה שהוא אומר, זה הכל.

אתה לא צריך חוות דעת כשאתה מקבל את המקור.

אתה לא חייב לקבל את התשובה שלי - אבל אל תגיד שהיא לא יעילה, כי היא הכי מציאותית שיש כאן.

יודע מה, אני אתן לך גם תשובה "טובה" יותר, תחליט אתה מה יעילה יותר מבחינתך:

וואלה גבר, שמעתי את המגבר מפרק לקיקר ת'צורה.

בטח יסחוב דאבל סאב!

• תוכן חדש...