Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב של שכנה שלי והוא שרייד שנת 1993 אוטומתית.

הבעיה-כשלוחצים על הלחצן של המזגן ומפעילים את המאוורר-לא יוצא אוויר קר.

בדקתי ומצאתי שהמצמד של המדחס לא ניכנס לפעולה.

מישהו אולי יודע-איפה נימצא הריליי שמפעיל את המדחס,כמו כן איפה הנתיך של המזגן נימצא?או לתת כיוון.

לבדיקה,נתתי 12 וולט מהמצבר לקונקטור של המדחס-רק ע"מ שנישמע את ה"קליק" של המדחס וכלום לא קרה.

אני משער שחוסר גז (R12ׂ(לא מאפשר הפעלת הקלאץ ,אבל גם חיבור ישיר למצבר לא מפעיל את המדחס.וכמו כן הוא קירר מצוין עד שהפסיק לעבוד.

תודה,ארז

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם

אם חסר הרבה גז במזגן אז גם לא יכנס חשמלית לפעולה מצמד מדחס המזגן.

בדיקה ראשונה היא האם יש גז במזגן ואם אין אז יש לבצע בדיקת דליפות ולאחר שיאותרו ויתוקנו לבצע ואקום עמוק, החלפת הקולט מייבש (שנפגע בגלל חוסר גז וכניסת אויר לח במקומו) ומילוי גז מדויק ובדיקת כל מרכיבי המע'.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי,בוקר טוב

אבל אם אני מחבר את הדקי המצמד של המדחס ל 12 וולט הוא אמור להילחץ פנימה ללא קשר לגז, גם אם המנוע והמזגן

לא פועלים.אני צודק?

ארז

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם

נכון מאוד ואם גם באספקת מתח ישיר למצמד המדחס אין הצמדת הגלגל (פולי) שלו אז יש בו תקלה.

במצב כזה ניתן גם לבצע בדיקה, כשהופעל המזגן, אם מגיע מתח אל המדחס ע"י נורת בקורת.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...