Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו הוא הונדה סיוויק 98 אוטו'.

אז העניין הוא כזה, גם בלי מזגן הואטו מעביר הילוכים לא הכי חלק, הייתי אצל ספי, הוא אמר שככה זה ההונדות מהשנתון הזה, מה שממש איכזב אותי. גם הקיקים נוראים, העברה בסל"ד גבוהה עוד יותר גרועה.

אבל עם הפעלת מזגן, אז בכלל זה כמעט בלתי נסבל, כל העברת הילוך, אפילו מ 3 ל 4 זה מורגש, במיוחד בנסיעה בכביש בין עירוני.

יכול להיות שהמחשב לא מכויל נכון להעבר כח (בעיקרון אין לי מושג) אבל זה ממש מעצבן, עם אי אפשר לשפר את זה, אז אני אמכור את הרכב, שום תענוג מהנהיגה אין, חשבתי אני קונה רכב 125 כ"ס, ומה שקיבלתי זה סוס עם פרעושים.

פורסם

כן ככה זה בסיווק96-98 ,העברת הילוכים די מהירה ביחס לאחרים מאותו סגמנט ולכן זה בא על חשבון העידון.לי יש 98 ואני דווקא אוהב את זה ,מה גם שקיק דווקא מידי .לגבי סל"ד גבוה, האוטו אכן מאוד רועש ולכן מי שמחפש אוטו מפנק ושקט היתי ממליץ להתרחק.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

דווקא אצלנו (גם כן סיוויק 98') העברת ההילוכים כן נסבלת ולא מורגשת בכל מצב.

בעיר בהחלט מרגישים את ההעברה וזה לא נעים במיוחד (לי באופן אישי זה לא מפריע, למשפחה כן), מחוץ לעיר

אני לא זוכר שהרגשתי אף העברת הילוך, אלא אם מדובר בקיק של עקיפה.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

מה זה העברה מהירה, תוך כמה זמן? כי לי דווקא נירא שלוקח זמן עד שהילוך מועבר.

ובקשר למזגן? האם הגיוני שעם הפעלתו ההילוכים יעברו יותר גרועה?

פורסם

הסבר להעברה תוך כדי הפעלת מזגן אין לי... אבל מה שאמרת לגבי זה שההילוכים

עוברים אחרי הרבה זמן זה נכון, התיבה משתהה בסל"ד קבוע (וגבוה בדר"כ) הרבה זמן יחסית עד שהיא מעבירה הילוך.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

• תוכן חדש...