Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום במקרה ביקרתי במשרד הרישוי שוב ונתקלתי בטופס עם דרגות הנהיגה החדשות כפי שעודכנו במשרדי הרישוי ב 1-1-07

מצורפת טבלה המשווה בין דרגות רישיון הנהיגה הקודמות לבין הדרגות החדשות לנוחיותכם.

ל'

רשיון נהיגה חדש.doc

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

1. יש להם אי דיוק ברשיונות על אופנוע .

A זה לא מעל 33 אלא כל אופנוע ,זה לכאורה ברור ,אבל מה שצריך להיות כתוב זה :A=אופנוע (כל אופנוע) וזה מה שכתוב גם ברשיון.

2. מישהו יכול להסביר מה העיניין עם הרשיון טרקטור? כתוב שם תקף ל5 שנים הבאות .

ומה אחר כך?

3. גורר תומך זה לא רק סמיטריילר אלא גם פול טריילר (גורר זה פול ,תומך זה סמי ).

מה לגבי מספר נוסעים ?

בתור אחד שישי לו רישיון 03 (ג' בפי העם וC1 לפי הדירוג החדש) היה מותר להסיע 10 נוסעים פלוס נהג (אני) היום יש רשיון אוטובוס זעיר.

מכמה נוסעים זה אוטובוס זעיר?

כמה מותר לי להסיע?(אין לי אוטובוס זעיר)

ואם כבר מדברים ,רישיון מלגזה ישראלי רלוונטי בחו"ל?

אגב בכרטיס הממש טרי שלי (פחות מחודש לכבוד האופנוע) עדיין מופיע בצד אחד A B C ובצד שני ט+ג+03 ,זאת אומרת שמופיע לי C שזה מעל 12 טון .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הבנתי גם שאמורים להחליף את הרשיון כי הוא הופך לצורה אירופאית

מה הסיפור של הדבר הזה.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כרגע-ברישיון בצד שבעיברית רשום לי:

פרטי-מסחרי עד 4 טון

אופנוע עד 50 סמ"ק

בצד שבאנגלית רשום:

A+B

ז"א שעד שאני לא אחדש-בחו"ל אני יוכל לרכב על אופנוע ללא הגבלת כ"ס?

כרגע בארץ-אני יכול לרכב על אופנוע 125 סמ"ק שהוא עד 14.6 כ"ס או שאני צריך לחדש בשביל זה?

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

הרשיון שלך עם Driving Licence או Driving Permit?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפני פחות משנה החלפתי רשיון לזה עם התמונה החדשה (אך עדיין permit ) ובעל תוקף של 10 שנים

יש לי מספר שאלות בנושא למי שיודע:

האם אצטרך להחליף מחדש ?

האם אקבל הודעה או שאני צריך לפנות אליהם

מה הלו"ז הצפוי

פורסם

גם למי שרשום driving licence,עדיין לא אומר שיש לו את הרישיון החדש.

אצלי ברישיון כתוב LICENCE ועדיין זהו רישיון ישן שאמור להתחלף.

בן, גרע בארץ אתה יכול לרכב על אופנוע עד 33 כ"ס.

אם יש בידייך כרגע אופנוע בעל 500 סמ"ק,אתה יכול ללכת למשרד הרישוי ולהוציא היתר לנהיגה על 500 סמ"ק.

פורסם

מה קשור 500? היה לו לפני זה רישיון על 50 סמ"ק (כמוני)

ועכשיו אין 50 סמ"ק יש רישיון עד 125 ומוגבל בכוח סוס,השאלה היא עם זה קורה אוטמטית,או שצריכים לעבור קורס/הכשרה כל שהיא כדי לקבל את האישור הזה.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

בן בום ,צר לי לאכזב אותך ,יש לך עוד הרבה מה ללמוד

גם מי שרכב על R1 לא אוטומטית הופך לאחד שיודע גם לנהוג על מוטוקרוס.

אופנועים זה עולם מאוד מגוון ,וגם אם יהיה לך רשיון כבד זה ממש לא אומר שאתה יודע לרכב.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

תמיד יש מה ללמוד, גם אדם שעובר מR1 לCBR600 [דוגמא של ירידה ברמה] יש לו מה ללמוד, כלי אחר מתנהג אחרת, אבל זה לא משהו שאפשר ללמוד בשיעורי נהיגה ברמה הפרקטית.

בשיעורי נהיגה לומדים את הבסיס, או יותר גרוע, לומדים לעבור טסט.

חוקי הדרך הם אותם חוקי דרך שעשיתי עליהם 15 שיעורים עם קטנוע 50 סמ"ק ו-28 שיעורים עם רכב פרטי.

את הידע הכללי בתפעול [הילוכים, קלאצ', בלמים] למדתי מהאופנוע שלי ואני מתרגל איתו יום יום.

אני אגלה לך סוד-כשעליתי בפעם הראשונה על DR350 הסתדרתי דיי טוב, את עיקרון ההפעלה היה לי, את חוקי הדרך ידעתי-כמובן שלקח לי זמן ללמוד את הכלי עצמו, בכל זאת התנהגות "קצת" שונה מה-50 סמ"ק שלי אבל לא משהו שלא יכולתי להתמודד איתו-בעיקר הרבה יותר כח והרבה יותר משקל-לא משהו שלפי דעתי מצריך שיעורי ניהגה וטסט מחדש.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

ולא נראה לך סביר שמישהו יבדוק שאתה מסתדר סביר עם הכוח והמשקל?

לא יותר מידי ,רק שיסתכל עלייך עושה שמניות .....

• תוכן חדש...