Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

הונדה גאז - החוויה שלי


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מרוצה ממנו לאללה רכב משפחתי מעולה קודם כל בטיחותי,חסכוני מאוד קטן מאוד מבחוץ (כמו פיאט אונו או חיפושית) ענק מבפני יחסית לכל מכונית משפחתית אחרת שאני מכיר (ונסעתי על כמה אסקורט DL אלמרה 306 וכולם מכילות פחות ונוחות פחות מהגאז)

כיף לנסוע איתו הוא גיר רציף מה שאומר שבין ההילוכים לא מרגישים מעבר (כי הוא כל הזמן מחליף הילוכים ונקרא גם גיר אינסופי כי

יש לו אינסוף מהלכים)+ מצב M שמאפשר העברנ ידנית של הילוכים 7 במספר.

מאוד מרווח מבפנים וכיסאות נוחים בזווית הישיבה הגה מתכוונן כמובן 4 כריות אוויר (בטיחותי כבר אמרנו ???)

מערכת מעולה בילט אין עם סאונד נקי מאוד וקטע נחמד שהוא כולב לך את השמות של התחנות GALATZ וכו..

שמשה קידמית ענקית מה שנותן ראיה הרבה יתר טוב על הכביש מראות חשמליות מתכוננות מראה קדמית החלפתי לגדולה (היה לי מהרכב הקודם) וישרים מעולים ממש מנגבים שטח גדול מהשמשה + וישר אחורי שזה גם בונוס מאוד נחמד.

מאוד נוח לנסוע איתו הוא עושה 70-100 ק"מ יומית אז זה באמת דבר חשוב קניתי אותו מדרייד אין של HONDA (אוטו סנטר באר שבע בחור מאוד נחמד בשם מני)

הרכב כבר בדיקה כל ליקוי הכי קטן טופל כמובן במוסך הראשי של הונדה (בבאר שבע המוסך והתצוגה של הונדה צמודים)

יצא לי לראותי את החדשה ולהיקלט במשפחת הונדה.

עבר קצת זמן והגיע הזמן ל10.000 טוב אני לא גר בבאר שבע ירושלים יותר קרובה הלכתי לעשות טיפול בירושלים כמובן מוסך הונדהחיפשתי באינטרנט המלצות והלכתי לב.ג.מ בתלפיות שירות מעולה ממש אין לי מילים טיק טק כמתו טיפול אדיבים נחמדים אפילו הוצאו אותי עם ריח לאוטו של הונדה.

מה אני יכול להגיד הגאז הזאת זה פשוט תענוג. ואני ממש מאושר להיות חלק ממשפחת הונדה.

אל נא תאמר מחר כי לא תדע מה יילד יום 8)

×
×
  • תוכן חדש...