Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום

לאחר חיפוש שערכתי עדיין חסרים לי כמה פרטים:

הבנתי שפילטר פתוח וכו' יכול לגרור הורדה מהכביש עד שיתוקנו הליקויים הספציפיים שנרשמו.

אבל מה קורה בנתיים עם הרכב, הרישיון, האם זה גורר קנס או נקודות?

תודה למשיבים...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מצאתי סעיף אחד שאולי תואם את מה ששאלת אך אני אינני בטוחה ב 100% כך שאם יש טעות במה שהצגתי אשמח לקבל תיקון.

נהיגה ברכב שניתן עליו איסור שימוש

הזמנה לדין 8 נקודות

נהגת ברכב הנ"ל, שעליו נמסרה הודעה

אי שימוש על ידי שוטר שהוא בוחן

תנועה/בוחן משרד הרישוי, בניגוד לתנאים

שפורטו בהודעת האי שימוש,

בניגוד לתקנה 308(ד) לתקנות התעבורה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה שהצגת אומר מה יקרה במידה והוא ינהג ברכב לאחר שהוא הורד מהכביש.

לפותח השרשור -

כאשר הרכב מורד מהכביש הוא בעצם "לא כשיר לתנועה", וכן זה יכול להיגרם גם כתוצאה מאגזוז זרימה חופשית למשל.

בקשר לפילטר אם אני לא טועה כבר לא מורידים מהכביש על זה, אני חושב שהתחילו להכיר בזה כחלק חלופי.

במידה ומורידים לך את הרכב מהכביש בגלל דבר כזה, אתה מוציא אישור תנועה זמני (יכול להיות שהשוטר נותן לך אחד במעמד ההורדה, אין לי מושג) ע"מ ליסוע למוסך ו"לתקן" את ה"ליקויים" שבגללם הרכב הורד מהכביש.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

1. הורדה מהכביש גוררת עימה במעמד ההורדה קנסות בגובה 250-1,000 ש"ח(לגבי נק' אין לי מושג).

2. בצידו האחורי של טופס ההורדה ניתן למלא את מסלול הנסיעה הזמני לצורך תיקון הליקויים.

3. על אגזוז זרימה חופשי כבר לא נותנים הורדות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

זאת אומרת שאם יש לי אגזוז מחברת דרגון שלא מרעיש מידי ויש לי אישורים בשבילו שוטר שירצה לחפש וימצא אותו לא יוריד את הרכב מהכביש?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מתעלק על התרד .

כל שוטר יכול להוריד לי את האוטו מהכביש או רק בוחן תנועה?

SEAT IBIZA 20VT

Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.

פורסם
זאת אומרת שאם יש לי אגזוז מחברת דרגון שלא מרעיש מידי ויש לי אישורים בשבילו שוטר שירצה לחפש וימצא אותו לא יוריד את הרכב מהכביש?

אני הייתי מהמר על זה שזה תלוי במצב רוחו באותו הרגע.........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

סליחה על ההקפצה או משהו אבל מה לגבי החוק שמותר לשפר X אחוז מהספק הרכב, הרי אין לשוטר במקום האירוע מכונת דיינו שיכול לקבוע בוודאות שהרכב חורג מהחוקים

פורסם
בקרוב תצא הנחייה של מ.התחבורה שלא לפסול אגזוזי זרימה חופשית.

וואו באמת? אפשר עוד קצת פרטים?

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

הורדה מהכביש לא גוררת נקודות. ברוב המקרים, השוטר נותן לך אישור נסיעה זמני לתקופה מוגבלת לתיקון התקלה, ובשביל להיות בטוח שתתקן, הוא לוקח לך את רשיון הרכב. האמת.. אני לא כל כך בטוח שהוא לוקח לך את הרשיון, שהרי ברשיון רשומים פרטים חשובים בקשר לרכב כמו מידות צמיגים, מס' ונפח מנוע ועוד, ובלי רשיון רכב לא תוכל לאשר אפילו צמיגים. בכל מקרה, זה מה שקרה לי כשהורידו אותי בגלל צמיגים, ובמזל מצאתי רשיון רכב משנה שעברה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...