Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה אחי מתקרב לגיל 17 בקרוב ומעוניין להתחיל ללמוד נהיגה על רכב ידני.

מבקש המלצות למורה נהיגה טוב (טוב מבחינתי זה מורה נהיגה שילמד נהיגה, לא ידבר בפלאפון בזמן שיעור ויקדיש את מלוא תשומת הלב לתלמיד).

כל המלצה למורה כזה בכפ"ס בלבד תתקבל בברכה.

תודה לעוזרים

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

ליאור, אני יכול להמליץ לך על אבא של חבר

אני אברר את הפרטים שלו והעדכן אותך טלפונית

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

שאלתי בערך את אותה שאלה לפני חצי שנה, תעיף מבט בתגובות.

מתוך כל ההמלצות שקיבלתי, החלטתי ללכת על אייזיק דוידוביץ', מדריך ב"אלטרנתיבי",

שמלמד באזור רעננה-כפ"ס-הרצליה ונוסע על הונדה HR-V אימתנית. :-)

טל': 054-4568866

בהצלחה! 8)

פורסם

מצטרף להמלצה על אייזיק. אח שלי מתחיל ללמוד נהיגה אוטוטו ולפי המלצתי הוא ילך ללמוד אצלו גם כן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני ממליץ בחום רב על המורה הנהדר

יואב פינחסי

הוא מלמד דרך ביה"ס "טוב"

הוא מורה נפלא רציני ולא מוותר על הבטיחות.

יש לו ניסיון רב גם בהוראת נהיגה על אטובוסים ומשאיות.

ירון מאיר

פורסם

מורה שלא מדבר בפלאפון אני בספק אם יש, מורה נהיגה הוא גם מורה וגם הפקידה של עצמו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, אמא שלי למדה נהיגה אצל "שמוליק" (כל הרחובותים מכירים אותו :)) הבנאדם דיבר בטלפון 80% מהשיעור, ולא בענייני תלמידים אלא בענייני קניות\כביסה\קקי.

אני לעומת זאת למדתי אצל מורה שהיה עושה שיחות "אישיות" רק אם הוא באמת היה חייב, וגם אז הוא תמיד היה נותן קדימות לתלמיד וקוטע את השיחה בשביל להאיר ולהעיר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בכפר סבא - אני אישית למדתי אצל יהודה ג'יבלי, מורה בלי יותר מידי תלמידים, עובד בפנאן שלו, יתרון כי אין בעיה להשיג טסטים ולקבוע שיעורים, אבל לא כל התלמידים שאני מכיר יצאו מרוצים, אני אישית כן, שיעור 28 טסט ראשון, הכל תוך חודשיים בול ביום הולדת.

מהמלצות של הרבה מאוד חברים - אורן שם טוב, מורה צעיר ונחמד, עושה צחוקים אבל גם מלמד כמו שצריך, כמעט כולם עוברים טסט ראשון-שני, אבל יש הרבה תלמידים.

פורסם

אולי אני שמרני או סקפטי, אבל לעבור בטסט ראשון לא בהכרח אומר שלמדת כמו שצריך. גם אני בזמנו עברתי טסט ראשון ובתכ'לס לא ידעתי יותר מדי.

בכל אופן תודה על כל ההמלצות. נעדכן.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

צבי הוד, מרעננה.

למדתי אצלו לפני כ-6 שנים, והוא זכור לי לטובה (הודות לו גם אמא שלי עברה טסט, וזה הישג שצריך להכיר את אמא שלי כדי להבין כמה הוא גדול).

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...