Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה איביי רוצים ממני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים נכנסתי לאיבי ,אך לא זכרתי את הסיסמא שלי.

ניסיתי לשחזר דרכם את הסיסמא ,אך לא הצלחתי בכל הדרכים . אחרי כמה שעות מעצבנות של מריטת שיערות על הטימטום שלי,החלטתי שיותר פשוט להירשם מחדש.וכך עשיתי.

נרשמתי,הכל היה טוב ויפה,התחלתי להתכתב עם מוכר מסוים בנוגע לג'אנטים שאני רוצה לייבא (ראה שירשור ייבוא ג'אנטים).

לפתע אני מקבל הודעה מאיבי שאומרת:

eBay Registration Suspension - User Agreement - Abusing eBay

Your eBay account has been suspended. eBay took this action after determining that your account was acting inconsistently with the letter or spirit of our policies.

You are prohibited from using eBay in any way. This includes using another existing account or registering a new account.

Any seller fees that are still owed are due to eBay immediately. eBay will charge any amounts that you have not previously disputed to the billing method that is currently on file.

Sincerely,

eBay Trust & Safety

שלחתי להם שאלה ששואלת שאני לא מבין על מה כל המהומה ,והם שלחו לי את זה:

Removal of Your Feedback

Due to your recent indefinite suspension, eBay has removed all feedback you have left for other users. This includes positive, neutral and negative feedback ratings and comments. spacer.gifeBay removes feedback when a user is indefinitely suspended for certain policy violations within 90 days of registration. eBay takes the position that members indefinitely suspended soon after registration shouldn't be able to permanently impact another member's account. spacer.gifAny feedback you have received will remain in your profile. If your account is reinstated, your feedback will be visible to other members of the community. spacer.gifThank you,

eBay

מה הם רוצים ממני ולמה הם משהים לי את החשבון?:roll:

פורסם

כנראה שהפרת את החוקים שלהם בכך שניסית לשחזר את הסיסמא פעמים רבות ( מבחינתם זה יכול להיות גם פריצה , ניסיון של מישהו אחר להכנס לחשבון שלך ) , ובכך שנרשמת עם מייל אחר , אתה יכול " להתחמק " מכל מה שעומד מאחורי המשתמש הקודם שלך ( מעקב ע"י IP ) .

שלח להם מכתב מסודר שיסביר את המצב , אני מאמין שמישהו שם יבין את כל הסיפור .

בהצלחה .

פורסם

קודם כל, הם משעים לך את החשבון. לא משהים אותו.

וזה יכול להיות מאלף סיבות. הם אף פעם לא יאמרו לך מה בדיוק הסיבה, "מסיבות ביטחון" כמו שהם קוראים לזה.

כל התשובות שאתה מקבל הן תשובות אוטומטיות של המערכת שלהם ולא לגופו של ענין.

אתה פשוט צריך לשלוח אליהם בקשה להפעיל את החשבון מחדש לפי ההנחיות שלהם. אולי זה יעבוד ואולי לא.

אני ויתרתי על זה.

פורסם

יש להם הרבה חששות ליוסרים מהארץ, כמו שיש ליוסרים מניגריה.

כל זה התחרש עקב ריבוי סקאמים שנעשים מהארץ דרך איביי.

כל מה שיש לך לעשות זה להירשם מחדש עם כרטיס אשראי שונה.

פורסם

אם יש לך ADSL או כל אינטרנט מבוסס חייגן, תתנתק ותתחבר מחדש, אחרי זה תמחק את כל הcookies, ותנסה להרשם מחדש.

מצד שני, עדיף לנסות להשיג מישהו באיביי ולדבר איתו על העניין ולהוציא תשובה עניינית, אם אפשרי בטלפון (סתם כי אני מעדיף לדבר בזמן אמת ולא לחכות למיילים).

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

חבוב יש לי נסיון גדול מאוד באיביי.

כמו שאמרתי תירשם מחדש כיוסר אחר עם פרטים אחרים ואין לך מה לדאוג.

אם יחליטו כבר להשהות את ההוא אז נפלת על חוסר מזל, כי איביי משעים יוסרים ישראלים על ימין ועל שמאל.

• תוכן חדש...