Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה איביי רוצים ממני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תומר , אתה יכול להרחיב בנושא ?

כבר קיבלת תשלום ? זה באמת עובד ? :shock:

האם ניתן למשוך את הכסף , או שהכסף לא מגיע ארצה ?

יש הרבה חרטוטים כאלה ברשת , עד כמה שהבנתי הכל שקרים .

ובכלל - מה מונע ממני , לדוגמא , לפתוח 2 משתמשים בו זמנית על שם אחר ?

פורסם

האמת רק שלשום נרשמתי, בעיקרון אתה צובר בקופה שלהם את הכסף וברגע האמת אתה יכול לפדות אותו לחשבון של בפייפאל בלבד ממה שאני יודע.

לגבי הקומבינה של לפתוח כמה משתמשים, חשבתי על זה וכנראה שאני אבצע את זה :)

כרגע יש לי אצלם 15 סנט שלמים!

נרשמתי לזה עקב חבר של חבר שהבנתי שמקבל מהם באמת כסף לחשבון פייפאל שלו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אז שם גאידמק השיג את כל הכסף . ;)

אני אשמח אם תוכל לעדכן , אם זה באמת משתלם או לא - לא ניתן לפדות את הכסף להמחאה או משהו בסגנון ? הוא ניתן לשימוש רק באתרים שמשתמשים ב - PayPal כמו EBay ?

פורסם

אבל שתדעו!

כל הקטע של להיכנס לקישורים שהם נותנים, לחכות 30 שניות (יש שעון למעלה שסופר 30 שניות) ואז כשיש סמל של דולר ליד השעון ניתן לסגור את החלון.

לא ניתן לפתוח כמה קישורים בפעם אחת כדי שכולם ירוצו ביחד אלא חייבים כל פעם אחד לבד.

אחרי כל פרסומת שנכנסתם אליה בהצלחה תרעננו את הדף פרסומות ותראו שיהיה עליה פס אדום, רק לאחר 24 שעות יהיה ניתון שוב להיכנס לפרסומות חדשות ולהכניס עוד כסף לחשבון.

בקשר ללפתוח כמה חשבונות, לדעתי זה יצריך שינוי IP כל פעם שמתחברים לשם משתמש אחר, אחרת המערכת תזהה את "הקומבינה" ולא תתן את הכסף (ואולי גם תעיף אותכם מהמערכת)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

טוב שהזכרת לי, אני צריך לקחת מידות לכיוון שסתומים מאחד השרשורים הדומים פה למטה, עוד חצי שעה הולך לכוון ושכחתי מזה.

פורסם
למה בנושאים דומים למטה יש שני שרשורים שלי?!

אולי בגלל שאתה מאוד לא מקורי בכותרות שלך , וכולן מלוות ב " מה הם רוצים ממני " . :|

• תוכן חדש...