Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבאס אותי שכולם פה מדברים על הפרסי וכמה כייף להתמקח איתו וגם להוציא מחירים יפים על כל מיני חלקים לרכב.

אני גר בחיפה, ובנוסף לזה משועבד לעבודה של 9-10 שעות עבודה ביום, ובכך אין לי גישה לפרסי.

האם מישהו יודע אם הוא עושה הזמנות בדואר? חחחח :-o

הייתי שמח אולי להעזר בחבר פורום שיוצא לו לעבור דרך הפרסי בשביל צרכיו האישיים..

בברכה,

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

אתה נורמלי? :shock:

כ-ו-ל-ה חנות חלפי רכב, לא מדובר באיזה אייקון מוטורי שמחזיק חלפים מיוחדים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דווקא בחיפה אחרי שווארמה חזן לכיוון העיר תחתית,כל הרחוב עמוס חנויות חלפים טובות עם מוכרים של פעם שאפשר להתווכח איתם על מחיר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הדלק שתעלה לך הנסיעה לת"א תהפוך את העסק ללא שווה, קח בחשבון גם שאם איזשהו חלק שקנית ולא מתאים לך - תצטרך לחזור למרכז כדי להחליף.

עצה שלי - אם יצא לך להגיע לאיזור ת"א למטרות אחרות, נצל את זה כדי לבקר בחנויות חלקי רכב וקנה מה שאתה רוצה..

פורסם

אין לך צורך ולא שווה להגיע לחנות של הפרסי מהצפון בשביל רכישה ב-200 שקלים לדוגמא.

תמצא פרסי באיזור הצפון :roll:

כמו שכתבו קודמי, איכות החלפים שהוא מחזיק היא תוצרת סין העממית ואם אתה לא מבין במכנואות רכב הסיכוי שתקנה חלק לא מתאים הוא גבוה מכיוון שגם הם לא מבינים גדולים וידחפו לך חלק בלי כוונה לא מתאים.

איזה כייף לי :)

פורסם

לך ל ACE

מוכרים לך את אותו חיקוי שהוא מוכר בפחות כסף

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא מבין מה כולם מתלהבים מהפרסי - יקרן

סתם עשיתם לו פה פרסומת שהוא לא ראוי לה המחירים גבוהים וחבל שהנחה של כמה שקלים קונה אותככם...

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם
לא מבין מה כולם מתלהבים מהפרסי - יקרן

סתם עשיתם לו פה פרסומת שהוא לא ראוי לה המחירים גבוהים וחבל שהנחה של כמה שקלים קונה אותככם...

+1 :mm_yeah:

פורסם
דווקא בחיפה אחרי שווארמה חזן לכיוון העיר תחתית,כל הרחוב עמוס חנויות חלפים טובות עם מוכרים של פעם שאפשר להתווכח איתם על מחיר.

באיזור הצ'ק פוסט אני מכיר את כל חנויות החלפים והבעלים אישית- המחירים לא משהו בכלל. כמעט כמו לקנות באוטו דיפו :] (למדו המאנאיק :) )

תודה רבה לכל העוזרים!!

בקשר לחנויות בעיר.. היכן? שמעתי על זה משהו, אבל לא יצא לי לעבור שם.

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

חנות חלפים זולה בצפון:

ים חלקים צומת קרית אתא

חלקי מוסא - עכו

סביון חלקים - קרית ביאליק

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

הפרסי באמת תפס תחת בזמן האחרון ואני אפילו הפסקתי לבדוק אותו כי המחירים שלו נעים בין "לא מציאה" לבין "יקר" ...

פורסם

דביר,

אתה יכול להזמין מפרסי ולבקש משלוח.

חבילה בדואר ישראל לא תעלה הרבה.

נראה לי 20 ש"ח אולי.

אני עשיתי משהו אחר - חיפשתי שמן סינטטי של LM - חייגתי ליבואן, דיברתי עם מחסן והם אמרו לי מי החנויות שמקבלות משלוחים גדולים שלהם (חוץ מ-ACE וכאלו).

הפלא ופלא התברר שיש חנות אצלינו בפ"ת.

דיברתי עם החנות בטלפון וביררתי מחיר - אכן היה שווה.

80 ש"ח פחות ממה שגבו ממיני במוסך ועוד התפארו בדיל טוב.

בקיצור - זו גם הדרך לברר לגבי חנויות טובות.

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

תודה רבה רבה לכל העוזרים ועל הייעוץ! (תודה גם לגדעון- על ים חלפים ידעתי אבל על השאר באיזור חיפה לא ידעתי ונחמד שעכשיו ידעת אותי)

דביר

פורסם
הפלא ופלא התברר שיש חנות אצלינו בפ"ת.

דיברתי עם החנות בטלפון וביררתי מחיר - אכן היה שווה.

.

גנאדי

איזו חנות זו בפ"ת?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אורי גל בשטמפר.

03-9301064

LM סינטטי 140 ש"ח

K44 לדלק 80 ש"ח

הכל כולל מע"מ כמובן.

רק לשים לב לתיקטוקים שלהם על מחשבון ולבדוק את החישוב שלהם.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...