Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רוצה לזלזל חס וחלילה, אבל הרבה שטויות נזרקו בתרד הזה לאוויר.

יש לי מנחת ברכב, ושומעים מצוין.

בלי סופגי אוויר, בלי חומרים שונים ומשונים, בלי שטויות.

כן עם רכיבים איכותיים, והתקנה שנעשתה כמו שצריך מ-א' ועד ת', בלי לחסוך ובלי לחפף.

מעולם לא היו לי בעיות, מעולם לא היו לי רעשים.

לכל המפקפקים - אני אשמח להגיע לאחד המפגשים ולהשמיע לכם.(אם המערכת לא תימכר עד אז)

כבר הגעתי למפגשים, והרבה אנשים הופתעו לטובה מהאיכות עם המנחת.

(אביב - אתה ישבת אצלי באוטו, לא?)

זה לא שאני טוען שאי-אפשר היה להגיע לתוצאות יותר טובות עם HU חדש,

אבל בהתאם לאילוצים מנחת זה פשרה לא רעה - ואפשר להגיע איתו לתוצאות טובות מאד אם עובדים כמו שצריך.

אז לפני שאתם זורקים דברים לאוויר כי ככה סיפרו לכם, תבדקו את זה קודם...

דקל

נ.ב.

יש לי את הרוקפורד האדום...

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למי ששאל:

"לצאת ישר מהמערכת המקורית"?

אינני מקצוען, אך כנראה הכוונה שכמו ברדיו דיסקים אחרים, יש ב- HU הזה יציאת הגברה (לא יודע כמה מיליוולט בדיוק) כך שאין צורך בקומבינציות שיכולות להביא לרעשים ולבעיות אחרות.

כפי שאמרתי, אני סומך על המתקין המקצועי שלי.

משה ג.

מערכת מולטימדיה קנווד DDX8024BT + מגבר ג'נסיס מסדרה 3, - קומפוננט: DLS NOBELIUM, - סאב: ג'נסיס "10

פורסם

בהמשך ל"מנחת" ,משה (mag) והאחרים: רציתי לציין אספקט נוסף, אני עדיין עם ה-HU המקורי, ושומעים טוב מאד לדעתי, אני אהיה במפגש הבא, ואולי הגולף שלי תהיה היחידה עם HU מקורי. ורצוי משה שתהיה נוכח כדי שה-אוזניים ישכנעו אותך ולא רק הכתוב.

אני התקנתי את הציוד הבא: מנחת XETEC לדעתי טוב מאד, מגברים:JL300/4 + סט קידמי DLS UR 36 3WAY

מונו בלוק JL500/1 סאב יותקן בודאות (סגור-לא מושך יותר) IDMAX 10 או JLW6 10 .

{ סה"כ יש כאן פריטים שהייתי מגדיר אותם ב-"רמה טובה" (יסלחו לי השופטים ש"ממליכים מלכים" של ציוד או "שוחטים"

ציודים ו/או מותגים.)}

אבל ל ל ל ל ל שאני חושב איך הכל יכול להישמע ע ע ע ע עם הציוד "הקיים" שהוא לא בחנות, אלא אצלי במכונית,

רק ע"י החלפה ל- HU ברמה מתאימה לציוד , אז אני פשוט מתקשה להשלים/לקבל את הפוטנציאל המבוזבז.

ולכן המסקנה: שאני לא פוסל מנחת, אלא "מתעצבן ממנחת" .

לילה טוב לכולם.

פורסם

אותי דווקא עניין איך חיברת סט 3 חלקים למגבר 4 ערוצים?

החיתוך האקטיבי הוא רק בין המיד למיד-וופר, ובין המיד לטוויטר יש חיתוך פאסיבי?

לילה טוב,

דקל

פורסם

רוקפורד 3sixty הוא מעבד צליל - לא מנחת.

יש לו כניסות גבוהות ששם, נכון - הוא עובד גם כמנחת אבל מדובר במוצר איכותי מאוד - שמעתי את התוצאה שלו על רכב בחברה הקודמת שעבדתי בה וממש נדהמתי לגלות שטוויטרים של רוקפורד FNQ זה חרא של דבר:lol:, אבל חוץ מזה הסאונד היה ברמה של מערכת מקורית לכל דבר.

אם אתה הולך על רכיבי היי אנד ואתה מביא את הקוסם - את הHU המקורי זאת הנקודה החלשה שלך.

אבל אין שום דבר שאח"כ מונע ממך להחליף HU למשהו עם סיגנל טוב אבל להשתמש בקוסם כפרוססור, רק הפעם בכניסות הגבוהות שלו שהן סה"כ חלק ממוצר היי-אנד בפני עצמו.

הקוסם זה לא נקודת הכשל שלך כאן כי אם מערכת HU מקורית - וגם זה לא בהכרח נכון לגבי כל המערכות המקוריות כי חלקן הן יחידות מאוד איכותיות שבאות אם יציאה למגברים או במקרה הפחות טוב ניתן לעשות להן יציאה למגברים.

כבר הייתי ברכבים עם מערכות מעל 40 אלף שקל שלא יכלתי לשבת בהן יותר מדקה אחת, וגם הייתי ברכבים עם מערכות ב4 אלף שקל שהיה פשוט תענוג. - לגבי מה שרשמו כאן בעניין השקעה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אולי כותרת השרשור התכוונה למנחת, אבל אני נכנסתי לעץ זה באמצע ורציתי לשמוע דעות ורק אחר כך להחליט מה לעשות.

תודה לדני ול- rocco23 על נסיונם לעזור בעצותיהם, אך ככל הנראה אין תשובה חד משמעית ואחידה.

תוך כדי קריאה ולימוד הנושא, פעלתי גם באופן מעשי כדי לבדוק איזה מכשיר מקורי נמצא ברכב שלי ומה האפשרויות שעומדות בפני. ובכן, (לאחר שמתקין מקצועי ומוכר בפורום זה בדק את המכשיר) אין הכוונה להשתמש במנחת, בכבלי הרמקולים או באביזרים אחרים, אלא לצאת ישר מהמכשיר. אני סומך על המתקין שלי ועל מה שהוא אומר.

רציתי לשאול את rocco23 מה הכוונה ב"קניתי מתאם-קונסולה מהחברה, ורדיו דיסק מקורי."?

מהו מתאם-קונסולה? ורדיו דיסק מקורי כבר יש לי... אז מה אני צריך?

אשר להשקעה מסביב, כבר אמרתי שאינני מתכוון לחסוך ולכן כל הרכיבים יהיו איכותיים ולא רק המגברים והרמקולים.

בעייתי היחידה היתה מלכתחילה ה- HU המקורי, אבל כפי שהבנתי (לאחר הבדיקה המקצועית שנעשתה) המכשיר לא רע בכלל ויש לו יכולות של מכשירים מתקדמים.

אני האחרון שאצה לו הדרך ולכן בודק שוב ושוב ומתייעץ ולומד מנסיונם של אחרים.

זהו פורום שכל אחד יכול לכתוב ככל העולה על רוחו, אבל אולי כדאי היה להוסיף פרק מיוחד שבו יוכלו לכתוב רק אנשים מקצועיים באמת ויהיו שם מאמרים ודעות של אנשים מקצועיים בלבד. כך נוכל אנחנו (החובבים) לדעת שמה שנכתב, יש לו על מה להסתמך.

כרגע, יש לי את הבעיה הנפוצה: למי להאמין?... יש לכם תשובה?

משה

לגבי שאלתך,

קונסולה -מתאם הינו תושבת פלסטיק (בד"כ) שתחליף תושבת קיימת או תבוא כתוספת ללוח המחוונים ,למי שלא רוצה להשתמש ברדיו דיסק שמגיע מובנה מהחברה,התושבת יכולה להיות 1din או 2din תלוי במה אתה רוצה להתקין.

ההתנהלות שלך מעט לא נהירה לי-אם הלכת למתקין מקצועי (ומוכר בפורום:roll:),ואתה מצהיר שאתה סומך עליו בעיניים עצומות ,למה לך לשאול לדעתם של חברים בפורום שלחלק מהם אין מושג ועלולים להטעות אותך :?:

האם אתה באמת סומך על המתקין שלך :?:

"כל אחד יכול לכתוב ככל העולה על רוחו"-נכון וזה כל המטרה בפורום !

משימתך תהיה עם קצת בינה וותק שתצבור להבחין ,למי ראוי להקשיב וללמוד ממנו ויש מעט מאלה לצערי -ולסנן את אלה שאין להם מושג קלוש או סתם מצטטים אחרים ויש המון כאלו בפורום הזה ואחרים.

בהצלחה .

פורסם

חבר'ה, עדין לא הבנתי, אם ברצוני לחבר 2 מגברים, זה אומר שעליי לחבר 2 מנחתים?

אגב, היום ראיתי שלמגבר שלי(מצויין בחתימה למטה) יש hi level input, האם זה יכול לעזור במשהו?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אגב, היום ראיתי שלמגבר שלי(מצויין בחתימה למטה) יש hi level input, האם זה יכול לעזור במשהו?

כן, החיבור הנ"ל מאפשר לך לחבר ללא RCA.

היציאות של ה HU (הרמקולים) משמשים תחליף ל RCA.

גל

• תוכן חדש...