Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב מחליפים רכב, וברכב הבא יהיה רדיו דיסק מובנה(טויוטה קורולה 08').

הבנתי שאפשר לחבר מגבר לרדיו דיסק מובנה בעזרת מנחת, ולכן אני מבקש המלצות למנחת מכם.

ומה המחירים בערך? אני מוכן להקציב לזה עד 300 400 שקל מקסימום .

נ.ב.

ברצוני לחבר שתי מגברים, האם אני זקוק לשני מנחתים? או שאחד מספיק?

תודה.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המנחת הכי טוב שיצא לי להתקל איתו הוא של סטינגר, באמת מנחת מצויין

והמחיר שלו סביבות 300 ש"ח.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אני לא יודע מה העניין המנחת אבל לי יש בבית ממזמן מתאם שיש לו כניסה של 4 חוטים (כל זוג ערוץ מהHU) ובצד השני יציאה של RCA נקבה וזה מתאם את היציאות הרגילות של הרדיו דיסק ליציאות של מגבר...

אם זה מתאים לך אני מוכן להביא לך את זה בחינם...

פורסם

till , תודה, אני אגבדוק את העניין ואחזור אלייך, תפנה אליי בהודעה פרטית אם תוכל עם פירוט של המנחת.

כמו ששאלתי מקודם , מנחתים של רוקפורד נחשבים טובים?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אני מסכים עם גל ,אבל אם לא מחליפים את

הרדיו המקורי אז הולכים על מנחת!

ולעינייננו מניסיון המנחתים של סטינגר לדעתי הכי טובים אבל רוקפורד לא מביישים ומאוד איכותיים.

נ.ב. מהו המחיר האטרקטיבי שקיבלת על הרוקפורד??

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

תבדוק בחברת טויוטא אם יש מתאם RCA מקורי לרדיודיסק שלך (לפי דעתי יש מחר אני יבדוק)

אם לא אני מצטרף לדיעה שהמנחתים של סטיגר הם מצויינים יחסית (אל תתקרב לרוקפורד האדום)

פורסם

אם יש לך תקציב ואתה מוכן להשיקע

אתה יכול ללכת על הרוקפורד 3sixty גרסה 1 - אבל מומלץ כבר לקנות את גרסא 2 שיש בה הרבה יותר יכולות מבחינת האקולייזר של המכשיר וגם תוספת של טיים קורקשיין.

גרסה 2 אפשר לקנות ב400 דולר ואת גרסה אחת אפשר לקנות ב230 דולר (תוסיף משלוח ומיסים כמובן)

לגבי מנחת איכותי - סטינגר או רוקפורד - אני ממליץ על הסטינגר בגלל שהוא מוגן מאוד נגד קרינה אלקטרומגנטית מה שמאוד יוסיף למניעה של תופעת "רעשי אלטרנטור".

בנוסף לזה - מנסיון רב - השימוש במנחתים מאוד פוגע בצליל - אם אתה לא מתכוון להתקין רכיבים טובים ברכב - לדעתי חבל על ההשקעה - לא משהו.

המון בעיות רעשים שצריך להתמודד איתן וזה גורם להתקנה להיות סיוט מתמשך.

עדיף להשקיע פי 5 ולקחת מכשיר רציני כמו הרוקפורד שבאמת יתן לך תוצאות וערך מוסף של שליטה ברמה גבוהה ברכיבי המערכת שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני עוקב אחר השרשור הזה כי גם לי יש מערכת מובנית ברכב (טויוטה פריוס) וגם אני מנסה למצוא פתרונות כדי להגיע למיצוי הדרישות שלי ולאיכות גבוהה.

אולי להבדיל מפותח השרשור המקורי, אני מוכן להשקיע כדי לקבל את האיכות אותה אני מבקש וזה כולל גם אפשרות חיבור מכשיר כמו 3SIXTY.2 של רוקפורד.

הכוונה שלי היא להשאיר את המערכת המקורית (HU) שברכב, והשאלה היא האם מעבד הצלילים של רוקפורד יכול להוות מקשר בין המערכת המקורית לנגן DVD שבו אני מעונין כדי לנגן תקליטורי MP3 ואחרים. ברור לי שהוא שולט על תחומי התדרים של הרמקולים השונים ושהוא מתחבר הן למערכת המקורית והן למגברים.

הנעלם מבחינתי הוא האם ה- 3SIXTY.2 יכול לקשר בין נגן ה- DVD למערכת המקורית מבחינת יציאות / כניסות.

אודה לתשובתכם.

משה ג.

מערכת מולטימדיה קנווד DDX8024BT + מגבר ג'נסיס מסדרה 3, - קומפוננט: DLS NOBELIUM, - סאב: ג'נסיס "10

פורסם
אני עוקב אחר השרשור הזה כי גם לי יש מערכת מובנית ברכב (טויוטה פריוס) וגם אני מנסה למצוא פתרונות כדי להגיע למיצוי הדרישות שלי ולאיכות גבוהה.

אולי להבדיל מפותח השרשור המקורי, אני מוכן להשקיע כדי לקבל את האיכות אותה אני מבקש וזה כולל גם אפשרות חיבור מכשיר כמו 3SIXTY.2 של רוקפורד.

הכוונה שלי היא להשאיר את המערכת המקורית (HU) שברכב, והשאלה היא האם מעבד הצלילים של רוקפורד יכול להוות מקשר בין המערכת המקורית לנגן DVD שבו אני מעונין כדי לנגן תקליטורי MP3 ואחרים. ברור לי שהוא שולט על תחומי התדרים של הרמקולים השונים ושהוא מתחבר הן למערכת המקורית והן למגברים.

הנעלם מבחינתי הוא האם ה- 3SIXTY.2 יכול לקשר בין נגן ה- DVD למערכת המקורית מבחינת יציאות / כניסות.

אודה לתשובתכם.

מקשר באיזה אופן בדיוק?

איך היית רוצה שנגן הדיוידי יתקשר עם המערכת המובנית?

• תוכן חדש...