Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביררת מול מי ?

אגב אמרת משפטים מנוגדים - אם זה לא קביל בבית משפט אז אין לזה סימכוין בחוק והוא לא יכול גם לקנוס על סמך זה......

אם הוא יתן לך דוח על רעש ובבית משפט לא יקבלו את זה כי "אין מכשיר מדידה" (וזה נכון!)

אז הוא פשוט לא יכול לתת דוח

זה כמו שהוא יתן לך דוח על 120 קמ"ש בעיר בגלל שהוא ראה אותך עובר ברחוב מהר, ובבית משפט יבטלו את זה כי אין מכשיר מדידה.....הוא לא יכול מהתחלה לתת בכלל דוח

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וחסר לך מקרים שכך נעשה?

הם סומכים על זה שלאנשים לא יהיה כוח ללכת לבית משפט כנראה...כבר היו מקרים

ואגב, ביררתי את זה מול שוטר תנועה ושוטר תנועה צבאי ומורה נהיגה

x

פורסם

אני אישית , לא מפעיל את המערכת בכל העיר שלי , לא צריך להפריע :p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שוטר יכול לתת לך דו"ח על הפרעה לציבור, על הפרעה בתנועה.

הוא יכול בקלות לטעון ששמעת כ"כ חזק שלא שמעת אותו צופר. לך תוכיח שאין לך אחות.

זה המילה שלך מול המשטרה. תחשוב לבד מי יותר חזק בביהמ"ש.

בנוסף הוא יכול לומר שאזרח פנה אליו באענה שאתה מפריע לו , הוא קרא לך לא ענית ולכן זה מעבר לגבול הסביר.

פורסם

השינה בין 2-4 נקראת סייסטה.

ואלי - למה אתה חושב שאתה בפורום גאווה? מה זה הסמלון החדש הזה?? ומה אתה חושב שיקרה לך כשתגיע למפגש הקרוב???

אוי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא קראתי תכל התגובות אבל

מחשבים תזה בהרץ HZ ולא בווליום

כמה מותר לא יודע בדיוק וגם מחשבים שלזכוכית ושלדה מפחית את ההרץ וזה יש מכונה שמחשבת תזה

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם
לא קראתי תכל התגובות אבל

מחשבים תזה בהרץ HZ ולא בווליום

כמה מותר לא יודע בדיוק וגם מחשבים שלזכוכית ושלדה מפחית את ההרץ וזה יש מכונה שמחשבת תזה

לא , אממ... ולא.. אהה.. ולא.

מחשבים ב dB SPL מאוד פשוט. זה המדד היחיד לחישוב עוצמת ווליום.

הרץ זה תדר והדבר היחיד שהוא אומר זה תדירות.

אני יכול עכשיו להשמיע 2000 הרץ בשכונה מבוקר עד לילה ב 5 dB ואף אחד לא ידע מזה גם עוד 1000 שנה.

מומלץ לכתוב כשיודעים , וכן גם לקרוא את השרשור.

פורסם
לא , אממ... ולא.. אהה.. ולא.

מחשבים ב dB SPL מאוד פשוט. זה המדד היחיד לחישוב עוצמת ווליום.

הרץ זה תדר והדבר היחיד שהוא אומר זה תדירות.

באתי לרשום את זה אבל ראיתי שכבר רשמת.

כן, גם את הלא, אמממ ... :-D

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

באמת שאני לא מבין מה קשור SPL, מכשירי מדידה וכו'.

מניסיון שהיה לי, יש חוק של איכות הסביבה ושוטר הראה לי את הספר החוקים, לא הרבה מכירים אותו, החוק אומר כך:

בין שעות 2 בצהריים ל4 בצהרים אין להפעיל מוסיקה שהווליום שלה ישמע בחוץ או יפריע לשכנים (יש כאלה שכנים מניאקים) אחרי שעה 11 בלילה כל רעש מדפיקה עם פשיט ועד מוסיקה נחשבת לעבירה ואפשר לקבל עליה דו"ח. ועכשיו הקומבינה כל שמיעת מוסיקה מרכב בשטח בנוי שעוברת את הווליום המותר (ששומעים מבחוץ) היא עבירה לכל דבר ואתה יכול לקבל דוח כל עוד הרכב עומד, זאת אומרת שאתה יכול לנסוע בשכונה ולשמוע מוסיקה בווליום וזה מותר לך בכל שעות היום ברגע שתעמוד ותשמע חזק מבחינת החוק זאת עבירה.

לגבי כביש מותר לשמוע בווליום שאתה רוצה אין חוק שאוכף את זה ולהיפך שוטר לא יכול להגיד לך שאתה שומע מוסיקה גבוה ולתת לך דוח על זה ועוד לטעון שלא שמעת את הצפצוף שלו אליך. החוק לגבי עצירת רכב מאוד ברור, על השוטר לקרוא בכריזה את שם הרכב וסוגו בנוסף צבעו, עם ישנם כמה רכבים זהים או שהרכב לא עצר על השוטר להעמד עם רכבו ליד רכב הנוסע ולסמן לו לעצור.

עם לא קראתם לפני שנה או שנתיים שוטר נתן דוח למישהי בדוח הוא גם רשם שהיא לא עצרה בקריאה הראשונה עוד שטויות, הנהגת פנתה לבית המשפט עם עתירה וטענה שלא שמעה את הקריאה עקב ששמע רדיו ברכב סגור ושהשוטר חתך אותה בלי שום סימון לפני המעשה, השופט הוציא את הנהגת זכאית ואת השוטר הוא קצת דפק מכיוון שמאז עלה הקטע שהם חייבים לסמן לנהג לעצור אם אינו שומע את הכריזה.

פורסם

יש חוקים

חוק למניעת מפגעים, תשכ"א-1961 [תיקון אחרון 10/4/97] . .

========================================

2. מניעת רעש

לא יגרום אדם לרעש חזק או בלתי סביר, מכל מקור שהוא, אם הוא מפריע, או עשוי להפריע, לאדם המצוי בקרבת מקום או לעוברים ושבים.

תקנות למניעת מפגעים (מניעת רעש), התשנ"ג-1992 [תיקון אחרון: 6/11/01] . .

2. רעש מרכב, צופר ומשתיק קול

(א) לא יגרום אדם לרעש חזק מרכב מנועי אלא במידה הדרושה להפעלתו התקינה של הרכב.

(ב) בדרך עירונית, כהגדרתה בתקנה 1 לתקנות התעבורה, התשכ"א-1961 6 (להלן -תקנות התעבורה), לא יפעיל אדם ברכב צופר, פעמון, אות או אמצעי אזהרה כיוצא בזה, אלא אם כן -

(1) הדבר דרוש לשם אזהרה מפני סכנה קרובה שאין למנוע אותה אחרת;

(2) הפעלת הצופר, הפעמון או אמצעי האזהרה האמורים אינה נמשכת וחוזרת יותר מן הדרוש לפני הנסיבות.

(ג) הוראות תקנת משנה (ב) יחולו, בהתאמות המתחייבות, גם לענין רכב חירום שחלות עליו הוראות תקנה 62(א) ו-(ב)(1) ו(2) לתקנות התעבורה.

(ד) לא ינהג אדם ברכב מנועי או בסירת מנוע זולת אם הותקן במפלט הרכב או הסירה משתיק קול או מיתקן אחר, המונע ביעילות רעש נפץ הבוקע מן המפלט.

3. רעש באמצעות מכשירי קול [תיקון: תשס"ב]

(א) לא ישיר אדם, לא יצעק ולא יפעיל כלי נגינה, מקלט רדיו או טלוויזיה ולא יקים רעש באמצעות פטיפון, רמקול, מגביר קול או מכשירי קול כיוצא באלה בין השעות 14.00 ל-16.00 ובין השעות 23.00 ל-07.00 למחרת, באזור מגורים באחד מהמקומות האלה:

(1) תחת כיפת השמים;

(2) במקום שאינו תחת כיפת השמים, אולם אינו סגור מכל צדדיו כלפי חוץ, או שדלתותיו, חלונותיו או פתחיו האחרים אינם סגורים כולם;

(3) בבנין שיש בו יחידות מגורים (להלן - בנין מגורים).

(ב) הוראות תקנת משנה (א) לא יחולו על פעולה המבוצעת אגב חגיגה או שמחה באחד המועדים האלה:

(1) לילי יום העצמאות;

(2) ליל פורים;

(3) ערב יום מנוחה ומוצאי יום מנוחה - עד חצות.

(4) ליל יום ירושלים.

10. מערכת אזעקה ברכב

(א) לא יתקין אדם ולא יפעיל אדם, בין בעצמו ובין על ידי אחר, מערכת אזעקה ברכב מנועי, אלא בהתאם להוראות אלה:

(1) פעולת הצופר לא תימשך יותר מדקה אחת בכל פעם ולא יותר משלוש דקות מצטברות בפרק זמן של חמש דקות; אחרי פרק זמן זה יחדל הצופר לפעול מעצמו, ולא יופעל שנית אלא לאחר שנדרך מחדש באופן ידני או אוטומטי.

(2) מערכת האזעקה מותקנת באופן שתהיה ניתנת להפעלה רק באחד או יותר מאלה: שבירת חלון הרכב, פתיחת מכסה המנוע או מכסה תא המטען או אחת מדלתות הרכב;

(3) הצופר לא יחל בפעולה אלא 15 שניות לאחר פתיחת אחת מדלתות הרכב או דלת תא המטען או מכסה המנוע;

(4) הפעלת מערכת האזעקה לא תגרום לרעש שמפלסו, במרחק של מטר אחד מהרכב עולה על (87 dB(A כאשר המדידה נעשית במצב "מהיר".

(ב) בעל הרכב אחראי לתקינות מערכת האזעקה ברכבו ולהפסקה מיידית של פעולתה במקרה של קלקול או תקלה.

(ג) בעל רכב שברכבו מותקנת ומופעלת מערכת אזעקה יקבע במקום נראה לעין באחד מחלונות הרכב, שלט המפרט, בכתב ברור וקריא, את השם ומספר הטלפון של מי שמוסמך מטעמו לטפל במערכת האזעקה במקרה של קלקול או תקלה ולהפסיק את פעולת הצופר; בעל הרכב יחזיק את השלט במצב תקין וקריא בכל עת; לענין תקנה זו, "שלט" - לרבות מדבקה.

(ד) הוראות תקנה 9(ד) ו-(ה) יחולו, בשינויים המחוייבים, גם לענין אזעקות ברכב

14. מדידת רעש

מדידת מפלס הרעש וקביעתה, לענין תקנות אלה, תיעשה בהתאם להוראות התקנות למניעת רעש בלתי סביר, למעט לענין קביעת המרחק של מדידת רעש מערכת אזעקה שתיעשה כמפורט בתקנה 9(א).

מי שירצה פירוש יאלץ לחכות לאחר תקופת הבחינות :-o

פורסם

מה זה כמה תקנות! טוב לדעת, לקרוא ולהפנים, למרות שאת העיקריות שקשורות אלינו אנחנו (טוב, לפחות אני) יודעים (בין 2 ל-4 ומ-11 עד 7).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שרגמאן, את זה ידעתי, אבל אין בחוק פירוט מסויים של רמת דציבלים או משהו.אז אם מישהו לא אומר לי שאני מפריע לו אז לשוטר יש זכות בכלל לתת לי דו"ח? (ברור שאני לא מדבר בין 2-4 או בין 11-7)

x

פורסם

וואו. (בהלם מהסחבת הזו, אבל חפיף)

שוטר לא ייתן לך דו"ח - אלא ברוב המקרים אם לא כולם, הוא יזהיר אותך.

וזאת, לא כי עמד מעבר לפינה והקשיב לך, אלא כי קיבלו תלונה עליך ממישהו ברחוב.

ברגע שמתקבלת עליך תלונה, על המשטרה לבדוק אותך (את מקור התלונה)

לאחר בדיקה שטחית (היי, מה אתם עושים פה בשעה כזו? מחכים למישהו? טוב אז בשקט או מעבר לפינה בבקשה)

אתה תצא עם אזהרונת וזהו.

אם תרצה, תגיע לשכונה שלי, תרעיש שם ואתן לך הדגמה בלייב מה קורה בהמשך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...