Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל האזור?

זו תהיה מערכת עצומה!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

השאלה היא מה אתה רוצה שהמערכת שלך תהיה?

קאיה אביזרים הם בסדר, אם אתה מסתפק באיכות התקנה רגילה אך מקצועית

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

זאת ההודעה הכי הזויה שראיתי בפורום :shock::loco::turn-l::roflmao::shock2::drinking::tongue::x-mas::sleeping::silly::beerchug:

זה פשוט נשמע כ"כ לא טוב למרות שזה רציני לגמרי - זה כמו השלט שהיה פעם באיילון - ימינה ליפו ד', שמאלה לכיוונים אחרים - השפלה טוטאלית!

מילא היית שואל איפה אפשר לאבד מערכת בשניות אחרי שחונים את הרכב... אמנם התשובה האמיתית כאן היא לוד (בייחוד בקטע של ספויילרים - לא יודע מה יש להם שם עם הכנף המסכנה הזאת).

קאיה מערכות - לי לפחות יש כבר שני נסיונות טובים איתם, האחד הוא ברכישה של HU במחיר סביר ביותר לאותה התקופה שבה קניתי אותו. והשני זה התקנת קודן (אני לא נוגע במיגון של הרכב, רק את הסטריאו אני עושה לבד) שנעשתה בצורה יפה מאוד.

יש לך גם חנות מערכות ברוטשילד פינת שד' ירושלים אם אני לא טועה - אבל אני ממש לא יודע מה הרמה שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

1. מה סוג הרכב? שנתון? דגם?

2. מה התקציב שלך לכל המ"ע? כולל התקנה?

3. האם יש רכיבים קיימים ברשותך שתרצה לשלבם במ"ע החדשה?

4. איזה סוג מוסיקה אתה שומע?

5. איזה סוג מ"ע אתה מעדיף : עוצמתית ? איכותית? משלבת איכות ועוצמה?

בברכה.

בוריס.

פורסם
תודה על היחס :-D

אני בטוח שלא קראת את חוקי פורום אודיו לרכב, ובגלל זה רשמת כותרת מצחיקה ולא עניינית,

שום דבר אישי.

שאלתי אותך כמה שאלות = תענה עליהם ורק ככה נוכל לעזור לך.

פורסם

רגע רגע רגע - לימור?

סליחה - דיברתי בלשון זכר.

בת ימית! כבוד!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו רמבו.

אגב , למה פתחת שני משתמשים ?

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

רק לא קאיה. מתקיני מערכות על הפנים, מנסים לדחוף לך כל דבר (בייחוד שאתה לא מכיר שום פורום ויש לך 3 אלף שקל ביד ואתה רוצה לקנות מערכת ולא מבין כלום מהחיים שלך, ואיך שכחתי את הפרט הכי חשוב, שהרגע הוצאת רישיון ואתה בן 17 וחצי). התקינו לי את המערכת שהייתה לי (ז"לל=זכרונה לא לברכה) בצורה הכי חאפרית שניתן. חיברו לי את החוטים המקוריים של הרכב לסט קומפוננט שהיה לי בזמנו, את הקרוס ניסו להדביק לדלת (כי כמובן שהוא נפל אחרי כמה זמן, ולא הרבה), בקיצור על הפנים. עצלנים, אין להם כח לעשות עבודה רצופה אפילו במשך כחצי שעה. לא אהבתי בכלל. יש לך אפשרות? תיסע לחולון לסאונדסטורם תיסע לראשון לאדי מערכות או לסאונדר ברחובות. לא קאיה. :evil::evil::evil:

מצד שני, את בחורה, ואולי ייתנו לך יחס אחר מאשר ל"קטינים".

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...