Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לגבי קרבורטור ב.מ.וו

בימריסט
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

ברשותי ב.מ.וו E30 316 שנת 86', היום הקרבורטור הפסיק לעבוד הוא מוצף בדלק, בחודש האחרון הוא היה בעייתי..עבר ניקוי במכון קרבורטורים ובכל זאת לא עזר.

אני עייף מהקרבורטור האלקטרוני הזה של פירבורג..הוא עבר ניקוי כבר פעמיים בחודשיים האחרונים ואינספור כיוונים..עד שמישהו מוכן לגעת בו(פירבורג 2BE הוא בעייתי באופן כללי?)..אני מעוניין להחליף אותו ורציתי לדעת אם אפשר להתקין במקומו וובר כפול ואם כן אז מי מבין בהחלפות מהסוג הזה?

bmw e34 520I, ידנית (למכירה:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=212210)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתיעץ עם חבר הפורום "צביקה" . אם הוא יהיה מוכן לטפל בכך ואם היה לי סוג כזה של אוטו , אני הייתי נוסע אליו לנתניה. מהתגובות של כל מי שהיה אצלו והגיב כאן, עולה שהוא מקצוען אמיתי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דני, תודה על התגובה, איך אפשר להשיג את צביקה? אני לא מצליח להתניע את האוטו וגם אם כן הוא נכבה בנסיעה..אתה חושב שצביקה יוכל להשיג לי גם קרבורטור או שאני אקנה מחנות חלפים או מפירוקייה?יש יבואנים של קרבורטורים שאפשר לפנות אליהם?

אני מעדיף להתקין וובר כפול במקום הפירבורג הכפול כי אני לא רוצה קרבורטור אלקטרוני מסובך שמכוייל לחיסכון בדלק ולשמירת זיהום אוויר(כמובן שזה רלוונטי לשנות השמונים.. היום הפירבורג מכוייל כנראה לתקלות ולחוסר כוח).

bmw e34 520I, ידנית (למכירה:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=212210)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר עם צביקה , טל' (למחר) : נייד 054-4861318

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דני, תודה על התגובה, איך אפשר להשיג את צביקה? אני לא מצליח להתניע את האוטו וגם אם כן הוא נכבה בנסיעה..אתה חושב שצביקה יוכל להשיג לי גם קרבורטור או שאני אקנה מחנות חלפים או מפירוקייה?יש יבואנים של קרבורטורים שאפשר לפנות אליהם?

אני מעדיף להתקין וובר כפול במקום הפירבורג הכפול כי אני לא רוצה קרבורטור אלקטרוני מסובך שמכוייל לחיסכון בדלק ולשמירת זיהום אוויר(כמובן שזה רלוונטי לשנות השמונים.. היום הפירבורג מכוייל כנראה לתקלות ולחוסר כוח).

שלום רב!

הקרבורטור נחשב לבעייתי במיוחד, וקשה למצוע בעלי מקצוע בארץ המוכנים ומסוגלים לטפל בהצלחה בקרבורטור הזה.

לא ניתן להסב את הקרבורטור לוויבר בארץ, ללא השגת מתאם וקרבורטורים המתאימים לרכב,והאפשרות היחידה, להזמינם באיבי.

אנא ציין היכן טיפלת בקרבורטור, ומדוע אתה לא פונה אליו לקבלת עזרה, ומה מקום מגורייך בארץ, כדי שאוכל להפנותך, לאנשים מקצועים יותר. פנה אלי בפרטי, או על גבי הפורום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. בהחלט מומלץ לדבר עם צביקה, הבחור יודע דבר או שניים על קרבורטורים.

2. שקול הסבה להזרקה, סה"כ מנועי M10 יוצרו גם עם הזרקה וההסבה לא אמורה להיות מסובכת כל כך ברגע שיש לך את כל החלקים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם על התגובות

צביקה שלחתי לך הודעה פרטית בנוגע לטיפול.

נסיך, שלום לך, הסבה למנוע מוזרק דורשת הרבה חלקים שאין לי והקרבורטור היה בסדר עד התקלות, כך שאני לא נגד קרבורטורים אבל בהחלט נגד קרבורטורים של פירבורג

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאחר אינספור התלבטויות לגבי הקרבורטור והבעיות..סוף סוף הוא תקין..הפנו אותי בפורום ל"משה זר הזרקת דלק וקרבורטורים" בפ"ת..אני גר בב"ש אז לקחתי גרר..הבאתי למשה את האוטו ואמרתי לו שהגעתי אליו דרך הפורום..הוא קיבל אותי יפה מאוד טיפל בבעיה(הצפת דלק בקר') ושיפץ אותו והאוטו נוסע ממש טוב..פתאום ה 316 לא איטית וסוחבת יפה מאוד..עכשיו נשאר להנות מהאוטו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלה.

דני

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתוך סקרנות עמוקה (ותרגיש חופשי לא לענות אם לא בא לך) - מי בפורום הפנה אותך למשה זר?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...