Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעבודה יונדאי H1 בת שנה וחצי עם 120,000 ק"מ שנקנתה חדשה ומטופלת כמו שעון לפי הוראות היצרן במוסך מורשה היבואן. האוטו הנ"ל נתקע בחייו הקצרים 3 פעמים בגלל אותה הבעיה של שבירת נדנדי שסתומים.

אחרי הפעם השלישית פניתי בכתב לכלמוביל בדרישה לפתרון יסודי והארכת תקופת האחריות. כלמוביל לא ניסו להתווכח ולא ניסו להתחמק ולמרבה הפלא החליפו מיוזמתם את כל נדנדי השסתומים, קפיצי השסתומים וגל הזיזים ובנוסף האריכו את האחריות לשנה נוספת (חצי שנה מעל למועד שבו היתה אמורה להסתיים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יבואן חכם.

המסר החבוי בתנהגותו הוא "אני מוכר רכב אמין וזו תקלה לא סבירה, לכן אני מתקן אותה עד הסוף".

כך בונים מוניטין.

חבל רק שלא כל היבואנים בארץ מבינים את זה.

פורסם

החשבון שלו נכון והרי ברור שאם אזדקק לתיקון דומה לאחר האחריות (מה שלא יקרה כי החלטתי על החלפתו למשאית קלה) לא אוותר על זכותי לתיקון ללא חיוב בגלל שהרכב הראה בעיה חוזרת עוד בתקופת האחריות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
יש לי בעבודה יונדאי H1 בת שנה וחצי עם 120,000 ק"מ שנקנתה חדשה ומטופלת כמו שעון לפי הוראות היצרן במוסך מורשה היבואן. האוטו הנ"ל נתקע בחייו הקצרים 3 פעמים בגלל אותה הבעיה של שבירת נדנדי שסתומים.

אחרי הפעם השלישית פניתי בכתב לכלמוביל בדרישה לפתרון יסודי והארכת תקופת האחריות. כלמוביל לא ניסו להתווכח ולא ניסו להתחמק ולמרבה הפלא החליפו מיוזמתם את כל נדנדי השסתומים, קפיצי השסתומים וגל הזיזים ובנוסף האריכו את האחריות לשנה נוספת (חצי שנה מעל למועד שבו היתה אמורה להסתיים).

גם ברשותי יונדאי H1.

לפני כחודשיים תמה האחריות המקפת והפלא ופלא...ראש מנוע +בוקסות של ידית ההילוכים הלכו.

המוסך המטפל התנער מאחריות אך לפני יומיים פניתי במייל ליבואן כולל תאור המקרה..

חזרו אלי היום עם בשורות טובות.

הרכב יטופל כאילו היה במסגרת האחריות למרות שחלפו חודשיים.

על זה נאמר.. רכשתם לכם לקוח נאמן שיודע שאכן יש משוב והענות מצד היבואן

זה חשוב אפילו מאד שהיבואן הציב לעצמו נורמות שירות שכאלה וזאת מבלי שציין

את צרוף המילים "לפנים משורת הדין אלא חש מחוייבות כלפיי.

כל הכבוד.

פורסם
גם ברשותי יונדאי H1.

לפני כחודשיים תמה האחריות המקפת והפלא ופלא...ראש מנוע +בוקסות של ידית ההילוכים הלכו.

המוסך המטפל התנער מאחריות אך לפני יומיים פניתי במייל ליבואן כולל תאור המקרה..

חזרו אלי היום עם בשורות טובות.

הרכב יטופל כאילו היה במסגרת האחריות למרות שחלפו חודשיים.

על זה נאמר.. רכשתם לכם לקוח נאמן שיודע שאכן יש משוב והענות מצד היבואן

זה חשוב אפילו מאד שהיבואן הציב לעצמו נורמות שירות שכאלה וזאת מבלי שציין

את צרוף המילים "לפנים משורת הדין אלא חש מחוייבות כלפיי.

כל הכבוד.

שמע, אני יגיד לך מה הבעיה!

הבעיה היא שהמוסך לא התאמץ בשבילך!!!

לפי דעתי המוסך היה צריך לפנות ליבואן ולקבל אישור לתקן על חשבון היבואן,

אני במקומך לא הייתי חוזר למוסך הזה, יש מספיק מוסכי יונדאי טובים שכן יתאמצו בשבילך ויפנו ליבואן בדרישה לתקן את הנזק,

אם אתה רוצה לדעת על אחד תפנה אליי בפרטי (יש להורים שלי יונדאי ולאחותי, אני מכיר מוסך מצויין).

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

כל הכבוד!

אני חושב שיונדאי היא כבר לא זוועה מוטורית. נכון שהגטס לא מבריקה (אם כי יעילה) - אבל ה-I30, הקופה והטוסון בסדר גמור. גם האקסנט סבירה+.

(שלא תבינו אותי לא נכון - השאיפה שלי לשנים הקרובות היא עדיין כפולת-הנעה בצבע כחול :))

אביעד

פורסם
שמע, אני יגיד לך מה הבעיה!

הבעיה היא שהמוסך לא התאמץ בשבילך!!!

לפי דעתי המוסך היה צריך לפנות ליבואן ולקבל אישור לתקן על חשבון היבואן,

אני במקומך לא הייתי חוזר למוסך הזה, יש מספיק מוסכי יונדאי טובים שכן יתאמצו בשבילך ויפנו ליבואן בדרישה לתקן את הנזק,

אם אתה רוצה לדעת על אחד תפנה אליי בפרטי (יש להורים שלי יונדאי ולאחותי, אני מכיר מוסך מצויין).

אתה צודק בהחלט

את מה שאתה אומר חיזק במילותיו נציג היבואן.

בפירוש אמר שזה לא בסדר והעניין יטופל.

למוסך הזה לבטח לא אחזור מכיוון ששלוש שנים הייתי לוייאלי כלפיו

ולדעת שכלל לא ניסה להניד עפעף ולברר במה ניתן לעזור.(זה אבסורד כי בכל מקרה המוסך לא סופג את עלויות התיקון.)

אתה יודע...אלה דברים שרצים כמו אש בשדה קוצים.

כנראה שהשתן עלה לו לראש....בסוף הוא יטבע מן הסתם...

חבל.

• תוכן חדש...