Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם !

לצערי הרב אני צריכה לרכוש רכב חדש, כי שלי מתחיל לעשות בעיות.

אשמח לקבל המלצות בנוגע לדגמים שיכולים להתאים לי.

להלן השיקולים שיש להתחשב בהם:

1. תקציב - 50,000 - 40,000 - כמובן שעדיף הרבה פחות.

2. אוטומט.

3. לא קטן - לא קורסה, קליאו, גטס וכד'

4. לא פולו ! זה מה שיש לי עכשיו - מאד לא מרוצה !

5. תחזוקה זולה יחסית.

6. 2002 ומעלה, אם ניתן.

אם אחד הסעיפים שרשמתי מופרך - אנא ספרו לי למה.

כל תגובה תעזור.

תודה רבה !!!

פורסם

אני משער שיונדאי אקסנט גם עונה לדרישות. אני אישית לא מת על הרכב הזה (מבחינת צורה והתנהגות) אבל יאמר לזכותו שהוא בד"כ מפגין אמינות ודי נוח לאחזקה, ובעל נוחות סבירה יחסית למחירו.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

תודה !

אבל לפי מה שראיתי ה- AVEO מתחילה בשנתון 2004 ועולה מעל 50.

מה לגבי יונדאי אקסנט ?

פורסם

לא אוהב וזה בסדר, כי אני לא קהל היעד של הרכב הזה. אני משלם פרמיה בשביל לקנות רכב שנראה כמו אלפא ומתנהג כמו אלפא (בקיצור, אלפא...), ההעדפות שלי לא רלבנטיות. מהכרותי עם בעלי אקסנט, הוא יכול לענות יפה לדרישותיך, ואם לא מזניחים אותו הרכב יעבוד היטב לאורך שנים. אני לא יכול להתיחס לשבי אוואו (לא נהגתי בו אף פעם וגם לא מכיר בעלים של כזה) אבל בהשוואה נניח לסוזוקי באלנו, היונדאי נוחה יותר, פחות קפיצית וממדגם לא בהכרח מייצג גם נוטה לאמינות עדיפה.

אופציה נוספת היא רנו מגאן, שאני מזכיר אבל לדעתי לא תענה לצרכיך - היא נוחה יותר ואיכותית יותר במבט ראשון, אבל בד"כ פחות אמינה, יקרה לתחזוקה כשהיא מזדקנת והגיר האוטומטי שלה מעצבן.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...