Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי(הונדה סיביק 97) מתחמם לי לפעמים.

לפני בערך 4 חודשים באמצע נסיעה החום מנוע עלה מעל המותר, אבל לא הגיע לחום קריטי, קצת מעל הקו התקין, הגעתי הביתה נתתי לאוטו להתקרר, בדקתי ולא היה חסר מים ושמן, ואז זה נעלם כאילו לא היה, האוטו לא התחמם בכלל מעל המותר, עד לפני שבועיים בערך, ששוב קרתה לי אותה התופעה, וגם הפעם עצרתי נתתי לאוטו להתקרר, בדקתי שמן ומים, לא היה חסר כלום, ושוב מאז התופעה לא חזרה על עצמה, עד היום.

עצרתי ברמזור,ואז ראיתי שהחום מנוע קצת מעל המותר, כשהתחלתי בנסיעה החום מנוע ירד וחסר להיות תקין, חשבתי לעצמי שאם ככה כנראה שהמאווררים לא נכנסים לפעולה. אבל המשכתי בנסיעה ואז המנוע שוב התחמם הפעם בנסיעה, וכשעצרתי למשל ברמזור אז החום מנוע ירד קצת, זאת אומרת שאין איזה דפוס נהיגה שגורם למנוע להתחמם.

מה נראה לכם שיכולה להיות הבעיה? קצת קשה ללכת למוסך עם בעיה, שכשיוצאים מהמוסך, בעצם לא יודעים אם הבעיה נפתרה או לא, כי זה משהו שקרה לי רק באותן שלוש הפעמים שהזכרתי.

יש למישהו כיוון לפתרון?

פורסם

בדוק את מפלס נוזל הקירור כשהמנוע קר לחלוטין גם ברדיאטור עצמו ולא רק במיכל העיבוי.

אולי הטרמוסטט ניתפס לפעמים ולכן תופעת ההתחממות ניגרמת. בזמן נסיע חוץ עירונית מאוורר הרדיאטור לא אמור לפעול אלה בנסיעות עירוניות במיוחד עם עצירות מרובות כאשר אין מספיק אויר קר שיכול להיות ינוק מבחוץ בדרך הטבעית.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...