Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו אולי יודע עד איזה שעה זה פתוח?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

מישהו מכאן היה שם בעבר ויוכל להגיד איך שם ומה עושים בפסטיבל הזה? טועמים ? אוכלים? עושים עוד דברים?

עלויות של דברים שיכולים לעלות כגון כרטיס כניסה למקום, חניה, עוד עלויות בלתי צפויות שיכולות לצוץ...

תודה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לא צריך להגזים...

אם אתה עצלן, יש חניה ענקית בתשלום בכניסה לפארק, ממש מול הלונה-פארק.

חניה חינם אפשר למצוא בקניון איילון, ולחצות את הירקון דרך גשר המכבייה. הליכה של חמש או עשר דקות למקום האירוע.

לגבי הוצאות - הייתי בשנה שעברה והיה נחמד אבל לא יותר מזה.

המנות היו זולות טעימות, אבל היו המון-המון אנשים ותור רציני בכל דוכן. לא ממש ארוחות גורמה. המנות ממש ממש קטנות, מה שמצד אחד מאפשר לך לטעום בהרבה מקומות, אבל מצד שני גם לא ממש מאפשר לשבוע כמו שצריך.

מישהו היה השנה ויכול לספר איך שם?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האירוע היה עד 11 (חובה לסגור את המוסיקה בת"א עד 11) , אנשים זזו הביתה בסביבות 11 וחצי.

חניה יש בקניון איילון כמו שאמרו, המקום מלא בדוכנים מכל טעם (בירות, שייקים, גבינות, בשרים..הכל..)

Suzuki Jimny

פורסם

הייתי אתמול - נחמד. צפוף מאוד אבל מעבירים ערב חביב ככה וגם אוכלים מגוון.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

שווה לוותר על דברים אחרים כדיי לקחת את הבת זוג לשם ?

כלומר אותי זה בכלל לא מעניין ללכת לשם ויש לי אימון וכל זה, ואם אני כבר לא ילך לאימון אני ילך לקניות או משהו כי זה הזמן היחיד שיש.

האם שווה לוותר על אלו וללכת לשם או לאמר לה "תשמעי...מעפן שם, צפוף האוכל בעעע, קחי שקל לכי תיקני אגוזי" ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם אני הייתי אתמול.

לדעתי האירוע סתמי, המון אנשים ותורים ענקיים לפני כל דוכן, והכל בשביל מנות קטנות במחירים קצת-יקרים.

גם המנות לא מיוחדות כל כך. שום דבר שעוד לא טעמתי...

אהה, וב23:30 ניידות משטרה מתחילות להסתובב בשטח ולסלק את הקהל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שווה לוותר על דברים אחרים כדיי לקחת את הבת זוג לשם ?

כלומר אותי זה בכלל לא מעניין ללכת לשם ויש לי אימון וכל זה, ואם אני כבר לא ילך לאימון אני ילך לקניות או משהו כי זה הזמן היחיד שיש.

האם שווה לוותר על אלו וללכת לשם או לאמר לה "תשמעי...מעפן שם, צפוף האוכל בעעע, קחי שקל לכי תיקני אגוזי" ?

גם אני נמצא בסיטואציה הזאת כרגע.... אני כנראה אלך, לשבור קצת את השגרה.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...