Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

כמה חמורה בעיית הממיר הקטאליטי ביונדאי אלנטרה 2001, כאשר כבר ביצעתי איתחול פעם אחת, הכנסתי תוסף לדלק, ואחרי כשבוע הנורה שוב נדלקת לי....:cry:

פורסם

חמורה? הכל יחסי.

יש לבצע בדיקה לרכב במכשיר גזים וקריאת קוד תקלה חוזר לאימות הנתון.

כמה קמ' יש לאוטו?

האם הוא מטופל בזמנים הנדרשים לפי הוראות יצרן?

באיזה מוסך הוא מטופל?

תדלוק-- היכן אתה מתדלק? האם בתחנה קבועה או מזדמנת?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני תודה על תשובתך:

הנורה נדלקה לי בפעם הראשונה לאחר 103K ק"מ.

אני מקפידה למלא דלק בתחנות המוכרות בלבד ורק 95 (למרות שלהערכתי בעלי מילא פעם 96 בטעות... וגם נסע על מיכל כמעט ריק, דבר שאצלי לא יקרה בחיים!...גברים...:roll:). האוטו מטופל במוסך מורשה, ועשיתי לו RESET לפני כשבועיים, שבוע הנורה השתתקה (בינתיים דחפתי לו גם תוסף דלק שנמכר לי במוסך), עד שנדלקה שוב.

הערכת עלות החלפת ממיר קטאליטי כפי שנקבעה לי ע"י המוסך המורשה: 5,500 ש"ח לפני מע"ע ועבודה. 11% משווי הרכב!!!

שאלותי:

1. מה הנזק שאני יכולה לגרום לרכב אם אמשיך לנסוע עם הדיסקוטק שיש לי על שעון המחוונים?

2. האם המחיר סביר?

3. האם כדאי לנסות שוב RESET? אולי לאחר שהוספתי את תוסף הדלק האק"ג ישתפר????

4. כל רעיון להצלת המצב בלי לחתום על משכנתא יתקבל בברכה...:confused:

ושוב - תודה.

פורסם
דני תודה על תשובתך:

שאלותי:

1. מה הנזק שאני יכולה לגרום לרכב אם אמשיך לנסוע עם הדיסקוטק שיש לי על שעון המחוונים?

2. האם המחיר סביר?

3. האם כדאי לנסות שוב RESET? אולי לאחר שהוספתי את תוסף הדלק האק"ג ישתפר????

4. כל רעיון להצלת המצב בלי לחתום על משכנתא יתקבל בברכה...:confused:

ושוב - תודה.

א' , פיית תדלוק של 96 למיטב ידיעתי לא תכנס, כך שזה כנראה לא קרה.

1. אם הבעיה רק בממיר האחורי ובהנחה שאינו מתפקד כראוי בלבד ואינו סתום/מפורק, אז שום בעיה מהותית לרכב, אלא בעיה של עודף זיהום אוויר מחד,

ולמרבה האירוניה חוסר זיהום אוויר אחר שממיר תקין מייצר... ראי/ה תרד להלן (אם מעניין אותך)http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=159976

2.סביר זה יחסי. יש חליפי בפחות מ1500שח כולל מעמ ועבודה.

3.אפשר, כדאי לבדוק שוב את קוד התקלה, ורצוי לתדלק בתחנת דלק אחת לזמן מוגבל ככל שניתן ואשר שם בוודאות הדלק ידוע כנקי ולמעקב.

4.להלן הרעיונות כפי שעניתי לעיל.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...