Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשהייתי בסוכנות פולקסוואגן - להתרשם מהג'טה, ראיתי את הגולף+

ברשימות שלי היא לא הופיעה למרות שגם היא עונה על כל דרישות הסף שלי (דיזל +אוטומט/DSG)

הסיבה שלא הופיעה היא חוסר התלהבותו של רוני אהרונוביץ' - נטקאר, ממנה (רק 4 כוכבים)

מישהו יודע למה ? ישנם הבדלים קטנטנים כמו 100 קילו יותר, צריכת דלק 0.4 ל' יותר ועוד. האם זו הסיבה ?

פורסם

אהרונוביץ' מדרג כל מכונית במחירון לפי אותו דירוג כוכבים, שבאמת שאני לא יודע על מה הוא מבוסס. האם הוא נהג על כל מכונית ומכונית, בכל גרסה וגרסה? אני קצת בספק.

פורשה 911, בגרסתה האוטומטית, קיבלה אצלו שני כוכבים. האם אתה באמת רוצה לעשות את קניית הרכב שלך לפי הכוכבים של אהרונוביץ'? האם יש סימוכין שהוא בכלל נהג בגולף+ בגרסה הזו?

הבעיה של האוקטביה היא בעיקר ציון בטיחות חזיתי שבפעם האחרונה שבדקתי, עומד על 69% בלבד (לעומת 89% בערך למובילות הקטיגוריה).

במקומך, הייתי לוקח את הג'טה TDI DSG. אתה לא יכול לטעות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

האוקטביה החדשה היא רכב ממש מרשים.

מרגיש מאוד איכותי, נותן הרגשה של רכבים מנהלים מכובד.

הנסיעה נעימה והרכב מאוד חזק.

תוספות נחמדות כמו מזגן מפוצל שמגיע גם לאחור.

החסרון היחידי מבחינתי הוא שדה ראייה לא משהו.

אני לא ישקר, אם ההבדל בינה לבין הג'טה לא משמעותי מדיי הייתי הולך על הג'טה.

פורסם
כשהייתי בסוכנות פולקסוואגן - להתרשם מהג'טה, ראיתי את הגולף+

ברשימות שלי היא לא הופיעה למרות שגם היא עונה על כל דרישות הסף שלי (דיזל +אוטומט/DSG)

הסיבה שלא הופיעה היא חוסר התלהבותו של רוני אהרונוביץ' - נטקאר, ממנה (רק 4 כוכבים)

מישהו יודע למה ? ישנם הבדלים קטנטנים כמו 100 קילו יותר, צריכת דלק 0.4 ל' יותר ועוד. האם זו הסיבה ?

עכשיו הבנתי. מה פשוט יותר מלשאול את אהרונוביץ' איזה אוטו לקנות.
פורסם
עכשיו הבנתי. מה פשוט יותר מלשאול את אהרונוביץ' איזה אוטו לקנות.

אני לא הבנתי, למה אתה מתכוון ?

כל העניין עם אהרונוביץ' היה הדירוג של ה גולף באתר שלו.

פורסם

לאהרונוביץ', שאין מחלוקת על נסיונו וכישוריו, סביר שיהיה טעם משלו בכל הנוגע למכוניות. אין כל הכרח שטעמך, צרכיך, העדפותיך, יהיו זהות לשלו. אלא שאם, כפי שכתבת, דרוג הכוכבים שלו מנחה אותך בסינון בחירתך, למה לא לשאול אותו איזה מכונית לקנות ודי.

פורסם
אני לא ישקר, אם ההבדל בינה לבין הג'טה לא משמעותי מדיי הייתי הולך על הג'טה.

מעניין מאוד למה... :roll:

אולי בגלל שיש עליה באדג' של VW מקדימה?

אתה לא צריך לענות לי על השאלה - התשובה ידועה מראש.

יחי הסטיגמות וסמלי הסטטוס :roll:

או שלא.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הג'טה יותר בטוחה, וסמל סטטוס זה לא כזה דבר רע, במיוחד אחרי שסקודה הורידה את הbrand לזנות ע"י התנפלות על שוק המוניות (לא מאשים אותם, זה פשוט המצב).

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אוראל, אפשר להבין אותו - הג'טה מעט יותר יוקרתית, וסמל סטטוס זה נחמד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני בכל זאת יענה לך למה.

ואין לזה עניין לסמל מקדימה, תאמין לי, חבל שאתה שופט בלי לדעת.

הסקודה תמיד נחותה מעט ממקבילתה מבית VW במה שנוגע לירידה לפרטים.

לדוגמא? באוקטביה החדשה שמורידים את הסוכך שמש אין אור שנדלק עם פתיחת כיסוי המראה.

וזה קיים ב-VW עוד מהגולף של 99'.

הידיות שמחזיקים בהם את הידיים מעל לראש הנוסע לא חוזרות בעדינות למקומן אלא "נטרקות".

ויש עוד.

כל מיני פיצ'פקס כאלו הם אלו שיגרמו לבחור ב-VW ולא בסקודה.

אז נכון שאתה חסיד סקודה (צהובה).

ואני גם מאוד מעריך את החברה הזאת.

ואחד המשפטים הכי שחוקים על סקודה זה שהיא: "זה כמו VW".

אז נכון, זה כמעט אותו דבר, אבל לא בדיוק.

ואני מוכן להשקיע עוד סכום סביר ע"מ לקבל את הירידה הזאת לפרטים שאני מאוד מעריך.

כמובן שאם יש פה תוספת זוזים נכבדת אני אלמד לחיות עם ידיות נטרקות.

זו הסיבה היחידה.

לא אכפת לי מה הסטטוס (אפשר לחשוב איזה סטטוס יש כבר לג'טה).

לא אכפת לי שמירת ערך או מצב שוק (גם סקודה במצב טוב תמכר מהר מאוד).

אצלי האיכות קובעת.

פורסם

גם נכון; באוקטביה RS, שהיא "כמו גולף GTI", דיפון הפנים שבגולף נראה כמו אלומיניום (אולי זה באמת, אי אפשר לדעת בימינו), הוחלף בפסי פלסטיק כסוף מכוער. זה כמעט, אבל לא. מצד שני, VW באמת בולטים בפרטים הקטנים לעומת כל היצרנים בסגמנטים האלו; סקודה פשוט ממוצעת.

פורסם

תבין, בארץ אין את תאורה לסוככי שמש וכו'

אבל בחו"ל זה קיים - סתם חסכון של היבואן, זה הכל.

ולגבי הידיות אחיזה,

עם זה אני מוכן להתמודד - גם ככה אין בהן שימוש.

אני מוכן לחיות גם בלי זה - למרות שזה מאוד נחמד, אין צל של ספק

בוא נגיד שבתור נהג - זה לא מה שמעניין/מטריד אותי יותר מידי (אולי בתור נוסע זה יטריד אותי).

נ.ב,

היו לנו פולו 16 שסת' ופאסאט 2.0

אני מבין פחות או יותר על מה אתם מדברים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נקמיצ'י, כשיש לך את "אותה הגברת בשינוי אדרת" עם הפרשי מחיר לא קטנים ( פולקסווגן - סקודה - לפני שנה שנתיים ) אני אישית לא הייתי שם על הידיות הקטנות מעל הראש שנטרקות (אלוהים איך הם יכלו) או תאורה חסרה בסוככים (תאמין לי ראיתי האור המרכזי מספיק חזק מהרבה רכבים שראיתי) אלא על העובדה שאני חוסך כסף. היום הסיפור קצת אחר. גם הסקודה TDI עם DSG וגם הג'טה עם אותו המנוע והתיבה עולות את אותו הכסף בדיוק! ולכן, אם מישהו מתלבט בין שתי הרכבים הללו אפשר לקחת דף ועט ולסמן יתרונות וחסרונות לפה ולפה (האוקטביה בדגם אמביינט פחותה כריות אוויר אם אני לא טועה).

פורסם

עם האוקטביה יש 2 בעיות עיקריות כבעלים - ירידת ערך גבוה, ומחירי ביטוח בשמיים. זה הרכב הכי גניב היום.

ובקשר לסקרי אמינות, אני אצטט (לפחות את רוח הדברים) את קלארקסון (אני לא לוקח ברצינות כל מה שהוא אומר, אבל לפעמים יש לו משפטים נכונים ומצחיקים בו זמנית): כל מי שקונה סקודה חושב שזה יהיה נורא, ושהוא מגלה מכונית סבירה עם רמת אמינות טובה, הוא מרוצה עד השמיים.

• תוכן חדש...