Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לעזור לי בתרגום של המילה Displacement ביבש התרגום שלה הוא עקירה או העברה, אבל מבחינת הבלוק מנוע, יש לה איזה מילה בתירגום מיוחד? אם אני רוצה לכתוב על הנושא, האם עלי להשתמש במילה עקירה? או שמא להשאיר דיספלייסמנט?

האם עלי להתייחס לזה כנפח מנוע?

פורסם

עוד אחד.

reciprocating internal combustion engine

מנוע בעירה פנימית (ומה זה reciprocating ?)

אולי בעל יחס גומלין??! (זה מה שבבילון אומר)

פורסם

התרגום הנכון לדעתי הוא פועם (זז קדימה ואחורה) - וזאת להבדיל למנוע וונקל שהוא

מנוע בערה פנימית אבל לא פועם (רוטורי).

יובל (השגתי הפעם!)

:turn-l:
פורסם

היי.. :shock:

[V] (technical) to move backwards and forwards in a straight line:

a reciprocating action / movement

בתירגום לעברית - מונח טכני, פועל, לזוז אחורה וקדימה בקו ישר. יש עוד כמה פירושים אבל לא קשור למושגים טכניים.

מקווה שעזרתי,

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

האמת שעם כל ספר של היינס בא מילון אנגלי עברי טכני שיש בו תרגום לכל המונחים אבל הוא בבית....ואני בעבודה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

zvit אולי תעשה מצווה לכל הפורום ותעתיק מילה במילה את כל המושגים ? (אם אתה לא יכול/עסוק/לא בז** שלך אני יכול לעשות את זה)

• תוכן חדש...