Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אדום לבן+X

Iron Horse
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בירושלים רחוב שבו המדרכה צבועה באדום לבן. בחלק מהאדום לבן לבן יש 3-4 איקסים.

מותר להחנות שם?

אין שום סימן לחניית נכים או חנייה שמורה.

הקטע הוא שאם אסור להחנות למה לעשות איקסים? ז"א יכול להיות שהאיקסים מבטלים את האדום לבן?

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

כמו שקיימים בכמה מקומות עם מצוקת חניה בראשון לציון, יש מדרכה בלי שום צבע, ואז יש סימון איקס גדול לרכב שאומר שאסור לחנות, הסתכלתי טוב טוב וראיתי שזה בעצם סימון שפשוט לא מחקו אותו, אבל יש סימן לעמוד שהוציאו שכנראה אומר שאסור לחנות שם מאיזהשהי סיבה, אז זה כבר לא רלוונטי ואפשר לחנות, חניתי כמה פעמים למשך היום ולא קיבלתי דו"ח

או למשל שמתי לב שמסומן בכיס חניה סימון של תחבורה ציבורית צהוב עם עוד צבע, ואז יש זכר לעמוד שהוציאו והייתה פעם תחנה. תבדוק שאין שום זכר לעמוד שהיה יכול לסמן שזהו מקום שמור לנכים, או תשים לב שהמדרכה באיקס לא במצב שיפוע למשל לעלות סחורה של משאית פריקה או כניסה לבניין, עם אין אני לא רואה סיבה לא לחנות שם.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תגיד אתה עושה צחוק?

המדרכה צבועה באדום לבן = אין חניה. זה שיש איקס על הכביש זה רק כדי להדגיש שאין חניה, כנראה מדובר במעבר כלשהו שאנשים העלמו מהאדום לבן וחסמו אותו ולכן מישהו\העירייה סימנו איקס על הכביש כדי להבליט!

בחייך, דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

האיקס לא חוסם כלום , פשוט סתם באמצע הרחוב אחרי כניסה לחניון פרטי יש כמה איקסים שלא מפריעם לכלום מדובר ברחוב די רחב. מדובר ברחוב דיסקין אם זה עוזר.

פורסם

אולי היה בעבר מקום שמור לרכב שגרירות או קונסוליה.

מדרכה צבועה באדום-לבן--החניה אסורה ומומלץ לא להסתכן.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

לא נסתכן.

באותו נושא חבר שלי גר באזור, לכל המכוניות שלו יש תו חניה אזורי, השאלה היא האם הוא יכול להשיג לי תו חניה? ואיזה פרוצדורה צריך לעבור בשביל לקבל תו חניה בדרך זו?.

יש אפשרות לקבל תו אם אני לא תושב האזור?

פורסם

אם הוא גר שם הוא צריך ללכת לעירייה ולבקש תו, אם אתה צריך תו זה כבר יותר בעייתי, אתה תצטרך, כנראה, נימוק ממש טוב לסיבה שאתה צריך אותו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא.

כדי לקבל תו חניה עליך ללכת לעירייה עם רשיון נהיגה על שמך ות.ז. כולל ספח, כך יוכלו לראות:

א. שיש לך אוטו.

ב. שאתה גר באזור שבו צריך תו חניה אזורי.

אם עברת את א' ואת ב' בהצלחה תקבל תו חניה אזורי ספציפי לרכב שלך ולאזור שבו את גר.

אם יש לך שתי מכוניות תוכל לקבל רק תו חניה אחד לאחד הרכבים בלבד ואני חושב שיש גם הגבלה למספר רכבים במשפחה, אבל לא בטוח.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם
לא.

כדי לקבל תו חניה עליך ללכת לעירייה עם רשיון נהיגה על שמך ות.ז. כולל ספח, כך יוכלו לראות:

א. שיש לך אוטו.

ב. שאתה גר באזור שבו צריך תו חניה אזורי.

אם עברת את א' ואת ב' בהצלחה תקבל תו חניה אזורי ספציפי לרכב שלך ולאזור שבו את גר.

אם יש לך שתי מכוניות תוכל לקבל רק תו חניה אחד לאחד הרכבים בלבד ואני חושב שיש גם הגבלה למספר רכבים במשפחה, אבל לא בטוח.

שחר

שכחת את הדבר החשוב ביותר וגם הקריטי ביותר:

ג. ארנונה של לפחות שלושה חודשים שאתה אכן גר באיזור הרלוונטי.

זה לא מספיק להראות מסמכים המאשרים את איזור המגורים, אחרת כל אחד היה הולך למשרד הפנים ומשנה חד פעמית את כתובת מגוריו רק בשביל להשיג את תו החניה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

THE-ONE, ואם עכשיו עברתי לדירה אז אני 3 חודשים צריך לשלם על חנייה ברחוב שלי? אל תהיה מצחיק..

אם הדירה רשומה על שמך - מספיק שבמשרד הפנים מעודכנת הכתובת החדשה ואתה זכאי לתו.

אם הדירה שכורה - יש צורת שבמשרד הפנים תהיה מעודכנת הכתובת החדשה + העתק של חוזה ההשכרה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
THE-ONE, ואם עכשיו עברתי לדירה אז אני 3 חודשים צריך לשלם על חנייה ברחוב שלי? אל תהיה מצחיק..

אם הדירה רשומה על שמך - מספיק שבמשרד הפנים מעודכנת הכתובת החדשה ואתה זכאי לתו.

אם הדירה שכורה - יש צורת שבמשרד הפנים תהיה מעודכנת הכתובת החדשה + העתק של חוזה ההשכרה.

גם לי זה היה נשמע אבסורד באותו הרגע. זה מה שהפוסטמה מעיריית ת"א אמרה לי...

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ז"א שאם החבר יהיה נחמד הוא יוכל להוציא לי תו חניה למשך חצי שנה(הרכב לא על שמו אבל הוא כאילו משתמש בו).

אם אפשר לחדד קצת. איזה מסמכים אני צריך להביא, ואיזה מסמכים חבר שלי צריך להביא?

• תוכן חדש...